Sizce Kız mı Erkek mi

bende kız hayali kurardım hep ama hamıle kaldıgımda ilk erkek dogdu içime çin takvımıde oyle dıyor bakalım hayırlısı olsun :)

Bir arkadaşım var 4 aylık hamile çin takvimi erkek diyordu az önce kız olacağını öğrendik :) Sağlıklı olsun da en önemlisi bu bence...

arkadaşlar bende sabırsızlıkla öğreneceğim günü bekliyorum dünyadaki tüm tatlıları önüme yığsalar kimseye vermeden yiyeceğim sanırsam

kızlarrr bakmadığım testler okumadığım bilgiler kalmadı sizlerle de paylaşayım. çin takvimine baktım-rus takvimi hesaplaması yaptım-eşimin ve kendimin dogum yılına göre hesaplama yaptım- ultrasonda ilk 8 haftada nerde olduguna göre baktım- ilk ultrasonda uzunsa erkek yuvarlaksa kız diye duydum baktım- en son olarak da nub olarak bakacam kafayı yemek üzereyim meraktan

Benim hep tersi cikiyor kizimda erkek hissetmistim simdi oglum olacak onuda kiz hissetmistim :)

Ruyamda 3 defa kizim oldugunu gordum ve adinida Feyza koyuyorduk.. Simdi kiz olursa ben bu isimi koymak zorundamiyim?

Ruyamda 3 defa kizim oldugunu gordum ve adinida Feyza koyuyorduk.. Simdi kiz olursa ben bu isimi koymak zorundamiyim?
Canim bende ruyamda oglum oldugunu gordum ve biri bana uhud koyacaksin diyordu ben begendigim icin ogluma uhud adini koyacagim nasipse ama boyle bi zorunluluk oldugunu sanmiyorum ben..

Benim içime kız doğuyor birde çin takvimine baktim kiz cikti ..
hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah
.peki siz ne hissediyorsunuz
Ben erkek hissediyordum çin takvimi de erkek diyordu ama kızım olacakmış inşallah.
Sizin de belli olmuştur sanırım çin takvimi tuttu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…