Doğuma Hazırlık Sizce kızıma bu isim nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
soy adım uygun olsa ben de kızım olursa adını asmira koyacaktım. esmira,ismira,asmira,smyrna... bunların tümü de izmir'in eski adı. çok eleştiri gelmiş ismira değil diye.google'ye bir tık yeter!ben olsam ismira koyardım, izmir gibi güzel ve aydınlık olsun diye.

Son düzenleme:
slm kızlar
bende 23 haftalık hamileyim
5 yaşında bir kızım var bu bebeğimde kız isim düşünüyoruz kızımın adı BETÜL ona uygun olmasını istiyorum sizce ne olabilir?

bence cok guzel bir isim Ismira...
ecrin, kayra vs gibi garip garip gelmiyor insanin kulagina cok begendim canimmmmmm
ayrica soyadiniz da Izmirli ise harika bir uyum olur adi ile super bence!!!!!!!!

ben çok beğenmedim açıkçası ama karar sizin tabiki... tınısı hoş gelmiyor kulağa sanki ismi ra der gibi ... i harfi ile başlayan bir isim seçebilirsiniz ; irem, ilke, ilkim,idil,ilgün,inci,ipek,iris,iklim,ildeniz,ilksen gibi :)

bende klasik isimlerden yanayım hoşuma gitmedi açıkçası zeynep elif reyyan ruken vb olabiir bu arada ruken kürtçe güleryüzlü demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…