Sizce kocadan hoca olur mu ?

Kocanın hoca olan versiyonu varsa bu dünyadaki bütün sınavları geçmiştir. Karısıda bir melekle evli sayılır ama hiç sanmıyorum böyle bi tür üremiş olsun

Ben eşimden öğrendim gayette güzel öğretti sağolsun bence adamların yapısına göre değişiyor benim eşim sakince güzelce bağırmadan anlatmaya çalıştı soğumadım o yüzden araba kullanmaktan. Bağırıp çağırınca insanda heveste kalmıyor çünkü

özel ders aldım hoca trafiğe çıkardı beni ilk trafikte önümdeki araca tosladım. ayağının altındaki debriyaja basmadı hoca bile. yani riskli özel eğitim alırsanız kurs arabasıyla daha kolay olur gibi. kendi aracımızla napardım bilmiyorum

Bağırıp çağırmıyor ama öyle gıcık laflar (çocuk oyuncağı,senin akıl etmen lazım gibi gibi ) ediyor ki o an niye bundan öğreniyorum dedirtiyor

Herkes yazmıştır ben de yazayım, kocadan hoca olmuyor. Bizimki "al arabanı k.çına sok" diye bağırmamla final yaptı. 3 sene direksiyona elimi sürmedim sonrasında. Kesinlikle bir arkadaşınla ya da özel hocayla çıkmalısın. Kocalar ne kadar efendi olursa olsun kadın direksiyona geçince saçmalıyorlar. Kavga sebebi oluşturmaya hiç gerek yok

Bağırıp çağırmıyor ama öyle gıcık laflar (çocuk oyuncağı,senin akıl etmen lazım gibi gibi ) ediyor ki o an niye bundan öğreniyorum dedirtiyor
Öyle konuşmasıda heves kırar ama bir süre sonra o yüzden eşinizle olmuyor demek ki hoca tutun siz en iyisi :)

Eşten araba öğrenilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…