Sizce kocadan hoca olur mu ?

Hoca tut.Ben dayimdan öğrenmiştim eşimle devam edince bildiğim de hiç oldu ve asla kullanamıyorum

Bana babam öğretti ve aşırı rahattı. Eşim ve ben usta öğretici olduğumuz halde hala bana karışır sürerken bi hocadan eğitim alırsanız süreç kısalır

18 yaşında araba kullanmayı öğrendim. Babamın şöförü öğretti. 18 yaşımdan beri de arabam vardı. Aktif kullandım. Benim diyen kamyon şöföründen daha iyi araba kullanırım.
Eşiniz tahammülsüzse hiç bulaşmayın.

kocasina gore degisir obenim esim direksiyon hocasi ve asla bana ders veremiyor oturdugu sn sesi yukseliyor yads istiyor ki hdmen sureyim.ondan ehliyet almadim bunca zsmn .ama abim esine az araba surduruo biz icindeyken ehliyetdiz e 5 cikatmisti.o ozguveni ona verdi

Kocaniz Benimki gibi direksiyona siz gecince kalp krizi geciririr vari sekillere giriyorsa ozel hoca tutun
Aynı benim eşimde öyle oldu bı gün adam kalp krizi geçiriyordu artık sokağa girdik dizlerine vuruyordu beni eve götür diye. Şimdi sağımda oturuyor rahatca ama hala o yanımdayken geriliyorum. Adam frene basmama bile müdahale ediyor.

Size niye sabırsız davrandiki madem hocaymis

Ehliyet kursunda ki hocam demişti ki kocadan ve babadan hoca olmaz ama nişanlınızsa olur babamla bir kere çalıştım resmen bacağım titriyordu
Ben babamla calsitigimda en son yaş 17 bekardim bana en son bı bağırdı daha tövbe ettim direksiyona oturmaya aradan uzun yillar geçince hevesim geldi sağolsun eşimde destekledi aldım ehliyetimi.

Eşten eşe değişir bence. Mesela benim eşimle öğrenilir ama babamla aslaaa

Benim eşim de sakindir, bağırmaz bana birkaç kez öğretti ama istikrar yoktu. Direksiyon dersini hergün almanız lazım, arka arkaya. Hergün çıkmazsanız olmuyor. Eşle de yapılamıyor bugün yarın araya zaman giriyor. Bir de hoca size her şeyi baştan anlatıyor, bir sürü kişiye ders verdiği için nerede zorlanıldığını nerede uyarması gerektiğini iyi biliyor. Yoksa araba kullanmak gaz, fren ve direksiyon, çok basit. Benim oğlum 2,5 yaşında bu yaz akülü araba kullandı sitenin içinde zigzaglı yürüyüş yolunda. İlk gün uzaktan kumandası ile müdahale ediyorduk, ikinci gün kendisi kullanmaya başladı.
Ben sahibinden’den buldum direksiyon hocasını, eşime kalsa tanıdık olsun şuna soralım kalıyordu. Çok da memnun kaldım. Hocam aynı zamanda kursta da çalışıyordu. Önce onların aracıyla sonra kendi aracımızla öğrendim.

Bence siz hevesli ve cesaretlisiniz. Bunu herkes yapamaz.

Ben
Ben babamla öğrendim kardeşim direkt sürücü kursunda. Kesinlikle onun ki daha iyiydi. Biz babamla çok geriliyorduk

Araba sürmeyi teorik olarak biliyorsan, kurallara hakimsen bence kendin tek başına trafiğe çık. Ben öyle yaptım da öğrendim.

Yanımda eşim olunca beynim çalışmıyordu baskıdan Ben bir de araba sürmekten nefret eden biriydim. Daha önce kaza travmam da vardı.

İlk zamanlar acayip yavaş gidiyormuşum. Benzin tüketimim çok azdı Önümde otobüs dururdu mesela durakta, onu sollayamazdım. Ben de beklerdim. Zamanla alıştım.

Siz de bir cesaret diyip trafiğe çıkın. Kimseyi riske atmadan yavaşça sağ şeritte trafiği gözleyerek sürük bir süre. Ben bakardım mesela millet nasıl dönüş yapıyor vs... Öyle öyle öğrenirsiniz.

toplam 10 saat kadar sürücü kursundan özel ders aldım. sonra eşimle pazar sabahı çıktık trafiğe. epey kullandım
evet hocaya göre daha çok eleştiriyordu ama çok etkilenmedim. duymadım
sonra kendim çıktım arabayla tek başına yakın mesafelere. zamanla pratikle kendine güveniniz artar.
ama pes edip bırakmayın.

Olur

Benim olmuştu

Çokta güzel oldu

Sayesine aldım ehliyeti

yavrucum şu frene insan gibi davran, yavrucum sen niye aylardır bunu öğrenemedin sert dönüşler yapmasana al agzımıza ettin gibi lafları ççooook duydum bazen kenara çekip indiğim oldu ağladım falan istemiyorum kullanmıycam diye bağırdığım da oldu sonuç olarak öğrendim ama yine de uzun mesafe gitmeye cesaretim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…