- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
Hoca tut.Ben dayimdan öğrenmiştim eşimle devam edince bildiğim de hiç oldu ve asla kullanamıyorumMerhaba herkese
Yıllardır hayalini kurduğumuz aracımızı aldık (2.el ama iş görür,büyükşehirdeyiz ikizlerimiz var her yere toplu taşıma araçlarıyla gidiyorduk bazen de taksi tutuyorduk son zamanlarda eziyet oldu maddi manevi,ikisi de)
Neyse..
Sorun şu ki araba kullanmayı derhal öğrenmeliyim çünkü çocukları okula bırakıp okuluma geçeceğim eşim sabahtan çıkıyor araç bizde kalacak ama öğrenmeye çalışsam da çok zorlanıyorum elim ayağıma dolanıyor.
4 gece eşimle çıktık eşim sağolsun iyidir sabırlıdır ama o anda sürekli çok biliyormuşum gibi davranıyor.
-sağa dönünce sağ sinyali yaksana
-frene ani basmasana
-bunu yapmak çocuk oyuncağı
-senin gibi akıllı bir kadın 2 saatte çözmeliydi
bir sürü laf..
Ehliyet alalı yıllar oldu teorik olarak birçok şeyi biliyorum aklımda ama o anda panikliyorum
Sizce eşimden öğrenmem zor mu olacak,öğretmen mi tutmalıyım dersiniz ?
Sizler nasıl öğrendiniz ?
Kocaniz Benimki gibi direksiyona siz gecince kalp krizi geciririr vari sekillere giriyorsa ozel hoca tutun
Size niye sabırsız davrandiki madem hocaymiskocasina gore degisir obenim esim direksiyon hocasi ve asla bana ders veremiyor oturdugu sn sesi yukseliyor yads istiyor ki hdmen sureyim.ondan ehliyet almadim bunca zsmn .ama abim esine az araba surduruo biz icindeyken ehliyetdiz e 5 cikatmisti.o ozguveni ona verdi
Ben babamla calsitigimda en son yaş 17 bekardim bana en son bı bağırdı daha tövbe ettim direksiyona oturmaya aradan uzun yillar geçince hevesim geldi sağolsun eşimde destekledi aldım ehliyetimi.Ehliyet kursunda ki hocam demişti ki kocadan ve babadan hoca olmazama nişanlınızsa olur babamla bir kere çalıştım resmen bacağım titriyordu
Bence siz hevesli ve cesaretlisiniz. Bunu herkes yapamaz.Ben lise bitmeden yazılıp almıştım ehliyetimi ve babamı habire darlardım ben sürücem diye. Nerde fırsat çıksa değerlendirdim ama tabi hep kısa mesafe ve tenha yerlerde sürüyordum. Eşimde köy yolunda falan veriyordu ama ben artık trafikte kullanmak istiyordum ve tek başıma. Sonra mahallede sürmeye başladım yine eşim varken. Bir gün koydeyken eşimle tartıştık ve ben çocukları arabaya atıp şehirler arası yolculuk yaptım tırlar arasında bazen 120 ye bile çıktığım oldu sollarken falan. En iyi öğrenilen kendi başına ogrendigin bence. Kocadan da hoca kişiye göre değişir benimkinden olmaz. Bin arabaya aç YouTube dan öğrenmek istediğini ve uygula ben gerigeri parkı ordan öğrendim çocuğu okula ben götürüp getiriyorum şimdi Ankara'nın da her yeri yokuş zaten süre süre oluyor bu iş. Cesaretli ol yaparsınay destan yazmışım
ee ilk zamanlarmiş..:)ben esimden ogrendim araba kullanmayi, hem de cok guzel ogretti. tabi o zaman bir kac haftalik evliydik, canim bitanem guzelim rica etsem biraz daha dikkat eder misin diyordu sert fren yaptigimda :))
Ben babamla öğrendim kardeşim direkt sürücü kursunda. Kesinlikle onun ki daha iyiydi. Biz babamla çok geriliyordukMerhaba herkese
Yıllardır hayalini kurduğumuz aracımızı aldık (2.el ama iş görür,büyükşehirdeyiz ikizlerimiz var her yere toplu taşıma araçlarıyla gidiyorduk bazen de taksi tutuyorduk son zamanlarda eziyet oldu maddi manevi,ikisi de)
Neyse..
Sorun şu ki araba kullanmayı derhal öğrenmeliyim çünkü çocukları okula bırakıp okuluma geçeceğim eşim sabahtan çıkıyor araç bizde kalacak ama öğrenmeye çalışsam da çok zorlanıyorum elim ayağıma dolanıyor.
4 gece eşimle çıktık eşim sağolsun iyidir sabırlıdır ama o anda sürekli çok biliyormuşum gibi davranıyor.
-frene ani basmasana
bir sürü laf..
Ehliyet alalı yıllar oldu teorik olarak birçok şeyi biliyorum aklımda ama o anda panikliyorum
OlurMerhaba herkese
Neyse..
-frene ani basmasana
bir sürü laf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?