Sizce kocadan hoca olur mu ?

Esi direksyon hocasi olanlarda vardir :) Bu yuzden kisiden kisiye degisir diyorum ben. Ben esime araba surme konusunda ayri aşığım yolu degil esimi izlerim ama is araba ogretmeye gelince o kadar sakiinn o kadr rahat kiii.. Sanki ben herseyi biliyormusum gibi kendi kafasina gore takiliyodu arabada. Ya sunu niye yapmadin diyor bilmiyorum diyorum ya nasil bilmezsin sen bilirsin Kendi bildigi gibi biliyorum saniyor benide . Bu yuzden kursta ogrendim ben. Lise zamanlari biliuordum abim ogretmisti ancak yillarca hic binmeyince unutmusum 0 dan kursta basladim. En dogrusu oyle oldu daha rahat ogrendim. ki bak esim cok kisiye ogretmis akrabalarinin cogu esimden ogrenmis falan ama bana gelince adam asiri relax sakin kendi sanıyor beni .

Bayan sürücü kursu hocası bulun rahat ve daha az gergin olurlar.
Aman yok ya kadın sürücü hocamı gırtlaklıcaktım en iyisi erkekler üç öğretmen değişti ikisi erkekti harika rahatlar ve rahat hissetiyorlar

Gaza basmıyorum diye kadın hocanın ne var nee ne korkuyorsun 50 lik yolda tin tin gidemezsin diyip gaza bir basışı vardır araba altımdan kaçacak sandım indik ben istemiyorum sizinle devam edemicem acemiyim öğrenmeye çalışıyorum siz beni korkutuyorsunuz dedim keyfin bilir dedi çok ama çok kabaydı diğer iki hocayla değişimli çalıştım harika öğrendim

0 bilgi ile gidenlere hocalar daha kolay yardımcı oluyor. Benim hocam oyle soylemisti biraz bilenler gelince hep biliyomus tavri yapiyolar biz ogretirken mudahale ediyorlar daha zor ogreniyorlar demisti. Kursta baslamak en guzeli bu yuzden.
Ya şöyle, benim babamla aram hep çok kötüydü. Hani yan koltukta oturursun da en azından bir bakarsın bir iki bir şey kaparsın ya o bile yok yani. Annemin de ehliyeti yok zaten. Altı senedir yazılmaya niyetlendim öyle kaldı. Bir de hani önce araba alayım onunla pratik yaparım diye düşünüyordum çünkü etrafta çalışmak için arabasını alabileceğim kimse yok. Kuzenlerim falan verirler ama emanet araçla çalışmayı da çok göze alamıyorum.

Hicc kocaya bulaşma. Yürümeden koşmanın ister daha neler neler. Soğutur bile seni

Olmaz. Sabırları olmuyor. Kendi sürekli kullandığı için şoför koltuğuna oturur oturmaz seninde öyle kullanmanı bekliyor. Hoca tutun hiç riske atıp eşinizle tartışma yaşamayın. Nerden biliyorsun diye sorma

yok hem oyle kendi basiniza ogrenmeyin bazi pratik yapmaniz gereken noktalari kacirirsiniz. Kursa yazilin iyice fiyatları artti daha da artmadan yazilin bence . Hayat sartlari herseyi gerektiriyor. Ben unuttum diye ustune dusmuyordum . eşim hastalandi bir gece kapida araba varken taksi cagirmak zorunda kaldim ve dedim boyle olmaz sabahina gdip yazildim. Hocalar cidden cok sabirla anlayisla ogretiyor iyice ogrenene kadar ek ders de alabilirsiniz. Ehliyetinizi alin arabayida alirsiniz insallah.

Oksijensizsu Yok, kendi kendime öğrenmek için demedim. Kursta öğrenirken bir yandan pratik yapmak adına söyledim. Mesela pratik yapmak için ekstra çalışmak için kurs arabasını ücret ödeyerek falan kullanabiliyor muyuz?

Kursun verdigi ders sureleri yeterli oluyor ,ilkinde kaldiysan ikinci icin hazirliyorlar devam ediyorlar , baktnz ehliyeti aldniz sinavi gececek kadar ogrendiniz ama trafikte tek basiniza yapamiyorsunuz , kurs ek ders veriyor ucretle onu konusursunuz. Kurs disinda da direksiyon dersi veren hocalar var pratikte iyice alisana kadar yardimci oluyorlar.
Ama kurs hocalari genelde araba farkligi ilk basta sinavda zorladigi icin sinava kadar farkli aracla calismayi tavsiye etmiyor. Sinava yonelik hazirliyorlar. Her arac farkli oldugundan acemiler bunun ayriminda olmuyor kurs araciyla kendi calistigi arac arasinda akli karisiyor.

ben esimle ciktim cogu zaman baskalarina gore daha sakin davraniyordu hatta kardesime de o ogretti

mesela babam la kardesimjn esime gore daha seet oldugunu soyluyordu ..bunu neden soyluyorum ona ragmen esim kalkis uapar yapmaz 2 ye atmam da diretiyordu

burda bir ormanlik alan var arac kullanimina uygun oraya gidip dur kalk yapiyordum aracta ben tekken ...

arabada birilerinin olmasi insani heyecanlandiriyor

trafige de esim yokken cocuklarla ciktim ilk cok rahat surdum

esler malesef inanilmaz bir baski

5 yildir araba kullaniyorim hala begenmez pirrpppp

19 yasimda ehliyet aldim bekarken. Hatta esimle o donem tanisiyorduk kursun kapisinda benim cikmami beklerdi. Suan 33 yasindayim ve 8 senedir kendime ait arabam var. Uzun yol, kısa yol, sehir ici her sekilde araba kullaniyorum. Gecen sene esim yanimda araba kullaniyorum oturuyodu oda yan koltukta oyle durulmaz böyle durulur şöyle yap böyle yap diye diye kafamı şey yapti kirmizi ışıkta durdum, indim arabadan in dedim gec direksiyona yolun devamıni esim getirdi. Yani bide bana araba kullanmayi ogretecegini hic düşünemiyorum bizim kursta hocamız derdi ki kocadan hoca olmaz dogru demis iyi tespit

Eger arac kullanmayi iyi bilen baska bi yakininiz varsa yardim isteyin

Eşiniz sakin, cesaret veren biriyse iyi değilse hiç yanaşmayın. Benim eşim gayet akıllı ve sakin, ama bana park etme konusunda hiç taktik vermedi. Abim sinir küpü, ona buna bağıran, agresif bir şey, hiç onunla muhatap olmadım ama annemi bitirdi, yedi. İki erkek sürücü kursu biri sinirli diğeri yavşak biriydi arabada hamile karısını da aldık ben kadın sürücü öğretmeni istiyorum dediğim için, sonra telefonumu arayıp saçma sapan diyaloğa girmeye çalıştı. Kadın sürücülerde ise özellikle park konusunu iyi öğretenler var. YouTube kanalı açanlar da var. Resmen çalışa çalışa öğrendim.

Erkek egosu işte sanki atomu parçalıyor, kansere çare buluyor... alt tarafı araba kullanmayı öğretecek... ya hoca tut ya bir arkadaşından iste yada yaşı yakın bir kuzenden falan..

Bence hoca tutun. Kocadan hoca olmaz

Ehliyeti ilk aldığımda her yere babamla gittim. İnanılmaz sakin öğretti. Hatta bir kere sağa çok geniş döndüm, karşıdan araba geldi burun buruna geldik acı frenler falan filan derken babam sakince dedi ki "burayı böyle geniş dönme kızım" Sonra babamı anneme öğretirken gördüğümde şok oldum. İnternetteki "lanet ossun neden taşların üstüne sürüyorsuun" adamları gibi kızıyordu anneme. O yüzden hoca tutun

İzlemiştim daha önce
Sayenizde bi daha izleyip deli gibi güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…