- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
bence konuşma. konuşsan geri teper. hepten kaybedersin.
uzun zamndır olunca insan bir sonuç istiyor ama sen de haklı olabilirsin cnm.
ki bu çocuk beni deli etti normal şartlarda 5 dakikada arar öğrenir bir insan ama karakteri oturmamış belli ben yanlış kişiyi araya koydum. konuşmuş olsa bile hemen bana dönmesi gerekirdi. öyle değil mi? dönmedi de ben de artık yüzsüz gibi sormaya utanıyorum. konuştun mu ne dedi diye gerçi artık güvenimde kalmadı o kişiye birazda ondan sormak istememem.
belkide senin konuşmasını söylediğin çocuk senden hoşlanıyordur. senin hoşlandığın çocuğa söylememiştir. bilemezsin. keşke başkasını araya sokmasaydın. bir şekilde tanış yada tanıyorsan yokla biraz konuş havadan sudan. tavırlarından anlarsn.
arkadaşız cnm aynı sınıftayız hareketleri hep çelişkili olduğu için ben adım atmak istedim. işte bu çocukda ortak arkadaşımızdı. işler karıştı işte.
bence bu çocuk senden hoşlanıyor. diğerine bişey söylemedi ya da yalan söyledi. sen kendi işini kendin hallet. tanış çocukla bir şekilde
tatlım hoşlandığım kişiyle arkadaşız cep telefon nosu var, face de, tweterda ekli, aynı sınıftayız beni tanıyor. ben kendim söyleyecektim bir türlü söyleyemedim bu çocuğu araya koydum bu çocuklada aynı sınıftayız. ama ne yaptı ne etti bilemedim ben. insan bir dönüş yapar olumsuz bile olsa hep salladı ya.
konuştu diyeceğim olumsuz bu sessizlik diyeceğim ; aması var işte. hoşlandığım kişi ile aramız iyi yine bakışıyoruz, konuşuyoruz şaka yapıyor bana araya mesafe koymadı yani. olumsuz olsa araya mesafe koyardı değil mi?
Canım hoşlandığın çocuğun bu durumdan haberi yok bence çünkü araya koyduğun çocuk ona söylememiştir o araya koyduğun kişiyle arana mesafe koy derim çünkü bence o senden hoşlanıyor yani bana öyle geliyor bence git söyle hoşlandığın çocuğa aracı falan koyma araya
merhabalar,
benim hoşlandığım bir çocuk vardı bir süredir. ben ona açılmayı falan düşündüm. sonra yapamadım tabi. araya onun bir erkek arkadaşını koydum. çocuğa önce dedim ki benden bahsetme sadece bir ara ağzını çıktığı var mı diye. tmm dedi. sonra bir ay kadar zaman geçti ben konuşamadım fırsat olmadı dedi. ben de tamam boşver dedim ama sonra aşk işte dayanamadım yine sor dedim bu defa benden de bahset eğer sevgilisi yoksa dedim. bu defa da yine aylar geçti ses seda yok.
benim kafam o kadar karıştı ki acaba benim ki ile konuştu da olumsuz bir şey mi söyledi ondan mı ses yok diyorum. bu sefer öyle olsa benimle arasına mesafe koyması lazım ama aramız gayet iyi. hoşlandığım kişi konuşuyor benimle hep yanıma gelmek için fırsatlar yaratıyor. şaşırdım kaldım.
bir aklımda bu çocuk hiç sormadı diyor. nedeni de şu ki ben hoşlandığım çocukla bakışırken her seferinde bu çocuk da bir şekilde onun yakınlarında oluyordu ve benim ona baktığımı sanıyordu gülümsüyodu falan. diyorum acaba benim ona baktığımı sanıp gidip hoşlandığım çocuğa söyledi şimdide söyleyemiyor mu asıl durumu bu geliyor aklıma. o çocuğa sormak istemiyorum çünkü böyle çok hevesli gibi görünmek istemiyorum daha fazla bir insana kaç kere söylenir öyle değil mi? yani söylese konuştuysa eğer olumsuz bile olsa ben olgunlukla karşılarım ne olacak dünyanın sonu değil.
gidip hoşlandığım insanla konuşmak istiyorum. sizce konuşayım mı konuyu kapatayım mı ne diyorsunuz. olumsuz mu bu sessizlik.
canım benım yaptıgım hatayı sende yapmıssın :) çok yanlıs dusunuyoruz bence. yanı yazılanların hepsını okudum yorumlarıda.. apacık ortada yanı senın hoslandıgın kısının arkadasının da senden hoslandıgı... bence o cocuga fazla yuzverme artık. hoslandıgın kısıye odaklan sadece. ve bencede hosşandıgın hıc bıseyden haberı yok gıbı... yanı arkadası ona hıc bısey soylememıs gıbı. o yuzden aradakı parazıtlerı kaldır ve hoslandıgın kısyle arkadassan onunla ıletısıme dırek kendın gec derım... ne kız ne erkek kımseyı sokma araya. numarası varmıs faceden falanda arkadasmıssınız ne guzel ıste. baskasına ıhtıyacın yok. ders bahanesı ıle mesj atabılırsın :) ıletısımını kendın kur derım. zamanla zaten hoslandıgın kısıde senle konusmaya alısır, süreklı sana bakıyosa eger bosta degıldır zaten :) ohh sonrasında kolay gelsınyanı baslasın yenı bır askk
canım benım yaptıgım hatayı sende yapmıssın :) çok yanlıs dusunuyoruz bence. yanı yazılanların hepsını okudum yorumlarıda.. apacık ortada yanı senın hoslandıgın kısının arkadasının da senden hoslandıgı... bence o cocuga fazla yuzverme artık. hoslandıgın kısıye odaklan sadece. ve bencede hosşandıgın hıc bıseyden haberı yok gıbı... yanı arkadası ona hıc bısey soylememıs gıbı. o yuzden aradakı parazıtlerı kaldır ve hoslandıgın kısyle arkadassan onunla ıletısıme dırek kendın gec derım... ne kız ne erkek kımseyı sokma araya. numarası varmıs faceden falanda arkadasmıssınız ne guzel ıste. baskasına ıhtıyacın yok. ders bahanesı ıle mesj atabılırsın :) ıletısımını kendın kur derım. zamanla zaten hoslandıgın kısıde senle konusmaya alısır, süreklı sana bakıyosa eger bosta degıldır zaten :) ohh sonrasında kolay gelsınyanı baslasın yenı bır askk
merhabalar,
benim hoşlandığım bir çocuk vardı bir süredir. ben ona açılmayı falan düşündüm. sonra yapamadım tabi. araya onun bir erkek arkadaşını koydum. çocuğa önce dedim ki benden bahsetme sadece bir ara ağzını çıktığı var mı diye. tmm dedi. sonra bir ay kadar zaman geçti ben konuşamadım fırsat olmadı dedi. ben de tamam boşver dedim ama sonra aşk işte dayanamadım yine sor dedim bu defa benden de bahset eğer sevgilisi yoksa dedim. bu defa da yine aylar geçti ses seda yok.
benim kafam o kadar karıştı ki acaba benim ki ile konuştu da olumsuz bir şey mi söyledi ondan mı ses yok diyorum. bu sefer öyle olsa benimle arasına mesafe koyması lazım ama aramız gayet iyi. hoşlandığım kişi konuşuyor benimle hep yanıma gelmek için fırsatlar yaratıyor. şaşırdım kaldım.
bir aklımda bu çocuk hiç sormadı diyor. nedeni de şu ki ben hoşlandığım çocukla bakışırken her seferinde bu çocuk da bir şekilde onun yakınlarında oluyordu ve benim ona baktığımı sanıyordu gülümsüyodu falan. diyorum acaba benim ona baktığımı sanıp gidip hoşlandığım çocuğa söyledi şimdide söyleyemiyor mu asıl durumu bu geliyor aklıma. o çocuğa sormak istemiyorum çünkü böyle çok hevesli gibi görünmek istemiyorum daha fazla bir insana kaç kere söylenir öyle değil mi? yani söylese konuştuysa eğer olumsuz bile olsa ben olgunlukla karşılarım ne olacak dünyanın sonu değil.
gidip hoşlandığım insanla konuşmak istiyorum. sizce konuşayım mı konuyu kapatayım mı ne diyorsunuz. olumsuz mu bu sessizlik.
teşekkür ederim bana katılanlara :)
yani durum apaçık ortada. bende aynı hatayı yaptığım için biliyorum, o yuzdende yazmadan gecemedım gorunce :) ama başkalarından çok sen anlarsın hoşlandığın kişi ile olan ilişkini, onun duygularını falan.
bı arkadasta açılmanı tavsıye etmıs. kendın bılırsın ama acımanı ben tavsıye etmem. sonucta yuzyuze bakıyosunuz aynı sınıftaymıssınız. aynı durumu bende yasıyorum suan :) parazıtlerı yok ettımve dırek kendım muhatap oluyorum artık hoslandıgım kısıyle. ama açılmayı kesınlıkle dusunmuyorum. herşeyın bı zamanı var ıllakı. sımdılık sadece arkadasız ve sabır dıyorum sımdılık. sende samımıyet kurmaya calıs o cocukla :) zamanla anlarsın zaten gercek duygularını canım benım :)
çok teşekkür ederim canım yorumların ve fikirlerin için.
bizim aramızdaki ilişki aslında hep benim çabamla arkadaşlığa dönüştü tabi onunda bana karşı olumlu hareketleri oldu onun cesaretiyle ben hep çaba gösterdim ve şuan arkadaşız yani ama öyle bir yere gitmişliğimiz falan yok sadece rast geldiğimiz zamanlar konuşuyoruz. bazen o önce adım atıyor konuşma başlatırken. bundan ibaret arkadaşığımız. bayağı bir zaman oldu haziranda 1 yıl olacak ben ona gönlümü kaptıralı ve ben adım atmaya başlayalı. çok sıkıldığım ve artık bu konu üzerinde durmak istemediğim için sonuçlansın istedim ve açılmak istedim çünkü ondan bir adım gelmeyeceğini anladım. açılamadım bu çocuğu araya koydum bu da benim duyguarıma değer vermedi bir cevap gelmedi. geçtim orayıda.
ben şimdi sorcam direk seninle benim hakkımda konuştu mu diye. konuştu derse zaten durum belli olumsuz konuşmadı derse de söylerim artık çünkü çok yıpratıyor beni bu durum ne kafamda bitirebiliyorum ne bir adım atabiliyorum. ondan da gelmiyor çünkü bu ara ikimizinde zor zamanları oldu sağlıkla ilgili.
öncelikle canım sağlıkla ilgili zor zamanlarım oldu demişsin.. çok geçmiş olsun öncelikle...
bızımde oyle bıyere gıtmıslıgımız falan yok :) ben mesaj atmayınca bana mesaj atmaz kendılerı. ama sınıfta son zamanlarda oncesıne gore daha ılgılı bana karsı. ama dedıgım gıbı mesajlasmaya baslayıncada sonu gelmıyo.... yanı bende benım cabalarımla bıyerlere goturmeye calısıyorum bıseylerı. bız kızların genel sorunu bu heralde :)
ondan bı adım gelmeyecegını anladım demıssın. bılmıyorum acaba o dıger senden hoslanan cocuk, senınkıne ben bu kıza mı bakıyorum dedı acaba senın ıcın. olabılır yanı bunu bılemeyız ama.... en basta dedıgım gıbı ben o araya koyup aracı yaptıgın cocugu hıc guvenılır bulmadım. konussaydı bu zamana coktan konusup, sana olumlu olumsuz mutlaka gerı donerdı yanı. senı oyalayıp, hala hıcbısey olmamıs gıbı davranması cok cocukca... kısılıgı henuz oturmamıs demekkı :)
dırek sorucam demıssın... olabılır tabıkı neden olmasın. konustu derse bıle belkı baska bısey konusmustur, hemen kestırme. yanı belkı ben bu kızdan hoslanıyorum demıstır. buda bı ıhtımal. ama konussaydı eger ve hoslandıgın kısıde sana karsı bos olsaydı kesınlıkle senınle ıgılenmezdı artık. yanı konusmamıs olma ıhtımalı daha yuksek gıbı :) hayır konusmadı derse, durumu kendınce ızah edersın. boyle boyle dersın anlatırsın durumu....
bıde ne zaman sormayı dusunuyosun sen bunları o kısıye ?
o zaman hayırlısı ollsun dıyorum canım senın ıcın :) ınsallah sonu ıyı bıterr :)) haber ver bızede tamam :) sormak ıstedıgın bısey olursada sorarsın :)
sağol canım.
benimkide aynı ben mesaj atmazsam atmıyor. canımlı cicimli konuşuyor msjlaştığımız zamanlarda da.
o çocuğun bir de sevgilisi var canım ya ben bir türlü anlamadım. biz 4. sınıftayız. başından beri bakıyordu bana hep o araya koyduğum çocuk sonra ben bir araştırdım sevgilisi varmış meğerse, ben o zaman kendime çok güldüm her bakanın sana ilgisimi var sanıyosun diye. sonra görmezden geldim o çocuğu hep, neyse bu yıl ben hoşlandığım kişiye bakarken hep yakaladı beni ve bana gülümsedi dedim kesin kendisine baktığımı düşündü. ben ona hoşlandığım kişiyi ilk söylediğimde de şaşırdı böyle. bir de bana aman kimse duymasın ben bir konuşayım duruma göre davranırsın aman sınıftakiler duymasın dedi. sencede acayip değilmi. sınıftakilerin duyması benim hiç umrumda değil onun neden umrunda oluyor. ben her böyle söylediğinde dedim kim duyarsa duysun umrumda değil. yine üsteledi. ben benim hoşladığım kişiye benden hoşladığını söylediğini sanmıyorum çünkü sevgilisi var, ama belki demiştir şu kız bana bakıyor benden hoşlanıyor galiba erkek muhabbeti işte şimdide benim ona değil diğerine baktığım anlaşılırsa kendisi kötü duruma düşcek. varsayımlar bunlar tabi ama yüksek bana kalırsa olma olasılığı. çünkü normal şartlarda insan görşemese bile telefon yoluyla internet yoluyla sorar ve bu onun 10 dakikasını almaz bana da o 10 dakika içinde döner ama sormadı işte. besbelli bu.
şu ihtimalde var tabi belki benim hoşlandığım kişi bana dönüş yapmamasını söylemiştir. ama ben bunu hakketmedim bana çok umut verdi bir hayır istemiyorum cevabı beni bu sessizlik kadar incitmezdi inan. böyle duygularımı kendimi aşağılanmış hissediyorum.
ben bu hafta sınavlarımız var o da yurtdışına çıkcak cuma günü mecbur ya cepten ya internetten msj atcam sınavlar bitsin dönem bitiyor. olumsuz birşey olursa bile 1,5 ay kadar karşılaşmayacağız unutulur gider. msj da yazarım " şu kişiden senden konuşmasını istemiştim ama bana dönmedi senin bilgin varmı bilmiyorum ama işte senden hoşlanıyorum yazarım bilgin varsa neden bana dönmediniz sen ya da o kişi derim" kapatırım. uzatmak istemiyorum artık. bide twetera twet atmış beni şüphelendirdi belkide hiç sormam. bak böyle yazmış " hadi denizim ve nokta." hayatında kimse yoktu biliyorum kesin. bu twet biriylemi çıkmaya başladı acaba diye şüphelendirdi beni.
her sevgılısı olan sevgılısıne sadık degıldır ama canım benım. ozellıkle erkekler. bızım sınıftada bı cocuk var oyle. parmagında soz yuzugu gozu kızların ustunde mesela... ıstısnalarda vardır tabı ama o cocugun sana kımse duymasın sakın dıye ozellıkle soylemesı tuhaf bencede evet :) ona ne kı sonucta yanı ? :)
aynen senın dedıgın gıbıde olabılır. bu kız bana bakıyo demısse, sımdıde aslında sana bakıyomus bana oyle soyledı demesı olmaz. egosu yerle bır olur sonra pasamızın :)
evet canım sormama ıhtımalı cok yuksek bu durumda...
yok dıger ıhtımalı sanmıyorum olabılecegını, yanı ona gerı donus yapma demesı olmaz bence. bence hıc soylememıstır. umut vermesı sacma olurdu canımlı cıcımlı konusuyomussunuz baksana... o ıhtımal olamaz bence
yanı mantıklı dusunmussun zamanını falan... oyle mesaj at evet. dedıgın gıbı olumsuz bısey olursa bıbucuk ay gormeyeceksın onu, unutulur gıder.
''hadi deniz ve nokta'' acıkcası ben buna bı anlam veremedım canım. ama sevgılısı oldugunu anlamınıda hıc cıkaramadım :) ne alaka yanı anlamadım canım ? acaba okul yarıyıl tatılıne gırıyo ya tatılle alakalı falan mı acaba ? bılmıyorum, anlayamadım... bunlarla kafanı meskul edıp kendını uzme bence. kı eger oyle bısey varsada son gunlerdekı davranıslarından bunu anlayabılırsın bence :) uzme kendını bosuna :) sımdı sen durumu ona artık anlatacagın ıcın en ufak seylerı kendıne dert edersın. acaba ne demek ıstedı, ne yapmak ıstedı dıye dusunursun sureklı :) kendımden bılıyorum :) herseyı kuruntu yaparsın ama yapma :) sımdı sınavlarına odaklan ve sınavlardan sonrada durumu anlat sevdıcegıne :))) kendınıde uzme bosu bosuna :)
çok sağol canım gerçekten çok rahatlattın beni. her açıdan.
bu parazitle ilgili en başından her şeyi anlattım sana ve bana hak verdin. gerçekten birilerine sorma ihtiyacım vardı. çünkü insanın bir tarafıda sana öyle geliyordur paranoyak olma gibisindende düşünüyor. konduramıyor işte. ama büyük ihtimal böyle söylemedi sebebi her ne ise. haklı çıkmak biraz olsun rahatlattı beni.
aynen dediğin gibi buluttan nem kapar oldum kimi ekledi kime yazdı iyice paranoyak oldum çıktı. "hadi denizim ve nokta."demiş. şimdi memleketinde deniz yok orda. ama işte cuma günü istanbula oradan da yurtdışına çıkcakmış öyle dediydi. en son. nokta demeside bizim final sonuçları dün belli oldu. cuma günü bir dersin bütü vardı ona kalmamam lazım düyodu istanbula gitcek ya. geçti herhalde ondan nokta yazdı. sayende mantıklı düşünmeye başladım. ya ben final zamanı ameliyat oldum bir de grip oldum bir aydır geçmiyor falan kaldım 3 tane dersten, onun üzüntüsü birde bu saçmalıklar, sağlıklı düşünememe sebep olmuş çok teşekkür ederim sana. aklım başıma geldi valla 5 dk önce depresyonun eşiğindeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?