sizce konuşmalı mıyım? kafam çok karışık lütfen bir akıl verin sevgili kk üyeleri.


tanıdığım insanlardan sessizlik olumsuz unut sen onu gibisinden. sığ bakabiliyorlar duruma. tanımadığım sizler bana daha çok yardımcı olabiliyorsunuz. herkes tüm yazanlar o çocuğun sevdiğim kişiyle konuşmadığını yazdı.ve ben ikna oldum bu duruma.
haber veririm mutlaka.
artık ne olacaksa olsun 7 gün sonra her şeyi söleyip bu öylemi böylemi sıkıntılarında kurtulacağım.
tekrar çok teşekkür ediyorum.
tekr
 

rıca ederım canım benım :) beklıyorum ıyı haberlerını :) sans senınle olsun :))
 
canim senin durumun biraz benimkine benziyor fakat ben araya kimseyi sokmadim cünki ortak arkadasimiz yok. Siz daha yolun basindasiniz insallah güzel seyler olacak. Benim meseleme gelince ben 10 yildir birine acilamadim cekiniyorum gururum incelir diye, aslinda o acilsa devami gelecek. Onun benden hoslanip hoslanmadigini bilmiyorum ama cok sicak yakin davraniyor ama acilmiyor bana belkide benden hoslanmiyor. Herseyi zamana birakayim derdekn aradan 10 yil gecti ve ben hep onu bekledim. Biliyorum benim yaptigimi kimse yapmaz delilik bu ama herseyede hazirlikliyim
 

onu bilemezsin . erkek muhabbeti çok farklı oluyor. ben şahit oldum. bu durum hoşuna gitmiştir. bence sen hiç ilgilenme küsmüş gibi davran sürekli tersle eğer nedenlerin merak ediyor sende eskisinden daha fazla ilgilenmeye başlarsa işde o zaman senle ilgisini anlarsın. ama ilgilenmiyorsa çok da sorun etmez. sohbetin iyiyse bir ara yanlız kaldığınızda aranızı yapmasını istediğin kişiyle ilgili bir şey söylersin ya ben bir sır verdim yanlış yaptı bana der karşı tarafın ağzını ararsın. tepkisine bakarsın söylemiş mi söylememiş mi. %90 söylemiştir. ama işde verdiği yanıt takındığı tutum seni yanıltmasın.

inşallah hakkında olumlu sonuçlanır ama sen biraz daha bekle bence açılma.... sadece hissettir ...
 

teşekkür ederim inşallah hayırlı olur. şuan açılmıyorum zaten. ama düşünüyorum açılmayı.
simdi şu da va aracı kişi peki bana neden bir şey söylemiyo olabilir. konuşmuş olsa.
öncedende yazmıştım aracıya sadece ağını ara kız arkadaşı var mı benden bahsetme dedim ilk etapta. sonra bir ay geçti aradan karşılaştığımızda ben konuşmadım fırsat olmadı dedi.
sonra biraz zaman geçti aracı kişiye ben tekra konuş dedim bu defa benden de bahset dedim 2 ay oldu neredeyse bu çocuk bana bir şey söylemedi konuştu mu konuşmadı mı.
ben konuşmadığını düşünüyorum hala çünkü sorumsuz bir insan kimse için kılını kıpırdatmaz anladım
bilmiyorum kafam çok karışık aslına bakarsan ne düşüneceğimi bende bilmiyorum.
o çok iplemez bir ben ona ters davranırsam o benden hoşlanmış olsa bile uzaklaşır gider takmaz bilyorum. o şekilde davranaman o yüzden.
 



kimbuu gör artık canım ya çocuğa sordum şimdi konuşmadım dedi. iyi o zaman bundan sonrada konuşma dedim. gerizekalı ya 4 aydır oyalıyor beni.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…