Sizce konuşmalı mıyım??

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
Selamlar
Dün gece can sıkıntısından kadınlar kulubünde dolaştım biraz. Yorumlar yapanların profillerine bakıp konularına bakıyordum ki. 1 kişi bana cok tanıdık geldi. Actıgı tüm konulara baktım. Bazı şeyleri biraz değiştirerek anlatmış ama diger konusunda açık vermiş mesela. Bu kişi de aslında baya yakınımdan biri.
Actıgı 2 konuyu cok net biliyorum ama bi konudaki ayrıntı var ki beni çok şaşırttı. Hiç kimsenin bildigini düşünmüyorum.
Bu kişiyle konussam mı o sen misin diye sorsan mı %90 o bence ama yine de tam emin olamıyorum. Bir yanım ara sor diyor ama bir yanımda bazı konuları bana bile anlatmamıssa bildigimi bilmesi onu rahatsız eder hiç belli etme diyor 😓😓 ay napsam???👀👀👀

iyide yakınınmış zaten bilmeni istese anlatırdı.
bilmeni istemediği için hayır değilim der çıkar işin içinden.
Aslında ben ona öyle bi sorarım ki inkar edemez. Onu cok iyi tanıyorum :))
Ama işte sormak dogru mu olur yanlış mı onu bilemedim

Aslında ben ona öyle bi sorarım ki inkar edemez. Onu cok iyi tanıyorum :))
Ama işte sormak dogru mu olur yanlış mı onu bilemedim
Sırf kendi merakınız için insanların huzurunu kaçırmayın bence.o kişi olduğundan zaten eminsiniz amaç ne sorup mahçup etmek mi ?

Sırf kendi merakınız için insanların huzurunu kaçırmayın bence.o kişi olduğundan zaten eminsiniz amaç ne sorup mahçup etmek mi ?
Aslında mahcupluk bişey yok. Ama huzuru kaçabilir rahat olmayabilir artık burada. Engelleme var mı burada belki de en dogrusu engellemek olur

Back
X