Sizce konuşmalı mıyım??

Eline ne geçecek
O oldugunu ogrenip de ne yapacaksiniz ki? Bence cok gereksiz sormaniz.insanlar burda kimlikleri gizli oldugu icin rahatca iclerini dokuyor.bazen en yakinlarina bile anlatmadiklari seyleri burada anlatiyorlar.bence emin bile olsaniz sormayin.
Kendini açık etmek istese açıkca yazardı insanları rahat bırakın :işsiz:

Of tamam sustum 🤐
Ee peki onun benim acacagım konularımı görmesini, benim onun acacagı konuları görmemi engelleyebilcegim bişey var mı? Göz ardı et diye bişey var onu yapsam göremem mi??

Aslında ben ona öyle bi sorarım ki inkar edemez. Onu cok iyi tanıyorum :))
Ama işte sormak dogru mu olur yanlış mı onu bilemedim
Niye bilendiniz ki kadina bu kadar bilmenizi istese anlatirdi. Bu kadar galeyana geldiginize göre öyle bi sorarim inkar edemez vs gibi kadin anlatmamakta haklı. Hayır bilseniz ne olacak yani her şeye takiliyorsunuz😀

Niye bilendiniz ki kadina bu kadar bilmenizi istese anlatirdi. Bu kadar galeyana geldiginize göre öyle bi sorarim inkar edemez vs gibi kadin anlatmamakta haklı. Hayır bilseniz ne olacak yani her şeye takiliyorsunuz😀
Yok ya niye bileneyim cok severim. Yani cok yakınız bana yalan söyleyemez anlamında.
Bilmedigim sey de aslında karışık. “ Yalan “.
Sürekli herkese inkar ettigi bişeyi aslında yapmış. Bu yani.

Yok ya niye bileneyim cok severim. Yani cok yakınız bana yalan söyleyemez anlamında.
Bilmedigim sey de aslında karışık. “ Yalan “.
Sürekli herkese inkar ettigi bişeyi aslında yapmış. Bu yani.
Bence konu gectiginde yada konularla ilgili bi konusurken dikkat edebilirsiniz sözlerine ama onun dışında bir hareket çok kırıcı olabilir araniz açılıp duzelmeye bilir. Degmez diye düşünüyorum

Şimdi size anlatmak isteseydi anlatırdı bazen insan bilse yada en yakınına anlataa bile baskalarınada paylaşmak istiyor. Bence sorun yani gördm meraktan sordm derseniz ne olacakki samimi değilmisinz

Tam da dun acaba bu forumda kac tane tanidigim insan vardir diye kendi kendime dusunmustum 😂 Etrafimda bdvye girip dert sahibi olup cikan benden baska manyaklar var mi acaba diye meraklanmistim 😂

Buraya gerçek olan bir çok şey yazıyorum

Arada da benim yaşadığımı başkası yaşamış gibi yani bir arkadaş modunda ya da başkasından duyduğumu kendim yaşamış gibi yazıyorum

Hatta istersem tutarlı hikaye de yazarım

Ama tanıdığın ise bunu ona söylersen eline ne geçecek

Burada birbirleri ile gerçek hayatta tanışanlar da hiç görmeden sanal dost olanlar da

Siz buldum işte psikolojisindesiniz buldunuz kabul edin ama söz konusu kişiyi rahatsız etmeyin

İnsanlar buraya anonim oldukları için içlerini döküyorlar. Ne gerek var seni buldum diye söylemeye, huzursuz etmeye?

Birkaç ay önce kuzenime rastladım. Birkaç konusuna baktım o olduğuna emin oldum sonra kurcalamadım, çıktım profilinden. Kullandığı nicki bile hatırlamıyorum şu an.

Selamlar
Dün gece can sıkıntısından kadınlar kulubünde dolaştım biraz. Yorumlar yapanların profillerine bakıp konularına bakıyordum ki. 1 kişi bana cok tanıdık geldi. Actıgı tüm konulara baktım. Bazı şeyleri biraz değiştirerek anlatmış ama diger konusunda açık vermiş mesela. Bu kişi de aslında baya yakınımdan biri.
Actıgı 2 konuyu cok net biliyorum ama bi konudaki ayrıntı var ki beni çok şaşırttı. Hiç kimsenin bildigini düşünmüyorum.
Bu kişiyle konussam mı o sen misin diye sorsan mı %90 o bence ama yine de tam emin olamıyorum. Bir yanım ara sor diyor ama bir yanımda bazı konuları bana bile anlatmamıssa bildigimi bilmesi onu rahatsız eder hiç belli etme diyor 😓😓 ay napsam???👀👀👀
Ben miyim ki benden şüphen varsa açıkça sor bak şimdi bende seni merak ettim

Tam da dun acaba bu forumda kac tane tanidigim insan vardir diye kendi kendime dusunmustum 😂 Etrafimda bdvye girip dert sahibi olup cikan benden baska manyaklar var mi acaba diye meraklanmistim 😂
Ben de bazen düşünüyorum, bilmemkim de üye midir acaba falan diye :D
Ama tanısam bile yüzüne vurmam.

İnsanlar buraya anonim oldukları için içlerini döküyorlar. Ne gerek var seni buldum diye söylemeye, huzursuz etmeye?

Birkaç ay önce kuzenime rastladım. Birkaç konusuna baktım o olduğuna emin oldum sonra kurcalamadım, çıktım profilinden. Kullandığı nicki bile hatırlamıyorum şu an.
Neyse ki benim her şeyimi biliyorsun da ifşa olma tehlikem yok.

Back
X