sizce konuyu nasıl dile getireyim

reddedildim :(

mezun olunca mezuniyet hediyesi olabilirmiş ancak.

mezuniyetime de 2 sene var :( :( :(

buraya gelip çok çaresizim vesaire şeklinde başlık açanları şimdi anladım

gerçektende bazen insanlar çıkmaza girebiliyorlarmış.

Demek söyleyebildin :) ama bak olmaz dememiş bu iyi bi şey. 2 sene sabredeceksin hı ;)

bence yaşın daha çok genç allahın verdiği güzelliğini bozma derim sana hem yaptıracaksın da ne olucakk seni beğenen o halinlen beğensinnn...

spor ya da diğer yöntemlerle bu durumu düzeltmeyi denedin mi?
bu yaşta estetik yaptırma eminim güzelsindir
takıntı da yapma hepimizin kusurları var biz kusurlarımızla güzelizz

Benim arkadaşım estetik olucam demedi burnumda kemik var dedi (yalan değil:66:) Kemerli bir burnu vardı arkadaşımın, neyse babası o kadar ilgisiz bir babaymış ki burnunun yeni aldığı şekli farketmedi bile :66:

Canım bilmem biliyor musun ama bu yağ aldırma ve yağ transfer işlemleri yoğun hormanal bozukluklara yol açabiliyor.Çünkü yağ dokumuzla bazı hormonlar ilişkili ki zatel bazı hormonlar yağ yapısında.Yani demem şu ki belimi inceltip basenimi kalınlaştıracam derken yarın bir gün buraya "yüzüm gözüm kıldan geçilmiyor, bildiğiniz epilasyoncu var mı ya da sesim neden bu kadar kalınlaştı " diye konu açmayasın.Bu yan etkiyi bir hocamdan duymuştum.Sen bir araştır bunu yaptırmadan önce.Vücudunda yağların doğal olmadan yer değiştirecek ve azalıp artacak, bu mutlaka hormonal dengeyi bozacaktır. Sonuçlarını iyi düşün.

Back
X