- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
ben acikcasi tuhaf karsiladim bu fikri. eminim baska seylerle oyalanmaya ihtiyaciniz vardir ama sirf kafanizi mesgul etsin diye bi kopek almak, bebek olursa da evinize alismis bi kopegi annenize vermek.. ilgilenilebilecek bir suru aktivite, hobi varken kopek almak en son dusunulecek sey.
Köpeğin bakımı zor olur.Yine de seviyorsanız düşünülebilir.Ama önemli olan hayvan sevgisi ise bir muhabbet kuşu ya da papağan bile o sevgiyi hissetmenizi,rahatlamanızı sağlayabilir.
Benim bir muhabbet kuşum var.Evde köpek olsa ancak bu kadar uğraşırım sanırım.Ona yeni kelimeler öğretiyorum,ilgileniyorum,beraber top oynuyoruz:)Eğer bir köpeğin sorumluluğu ağır geliyorsa başka alternatifleri deneyebilirsiniz.
Evde hayvan beslenilmesine kesinlikle karşıyım.Özellikle kedi köpek gibi hayvanların evde beslenilmesi hem ev halkına hem onlara eziyet.
Büyük bir sorumluluk her yönden.Kısa vadede belki istenilebilir.Ama uzun vadede tam bir zorluk oluyor.
Ayrıcada evi fazlasıyla kirletiyorlar..Bir komşu çocuğunun ziyaretinde evi dağıtması bile insanı çileden çıkarıyorsa bu hayvan besleyen kişiler nasıl tahammul ediyor anlayamıyorum..
Gerçi hayvan besleyen insanlar hiçbirzaman evlerinin kirli olduğuna inanmıyorlar; fakat aslı öyle değil..
Hem kirleniyor,hemde ağır bir koku oluyor evin içinde.
Ayrıca hayatları ters gidince gözlerini kırpmadan sokağa terk eden çok insan var.. Her yönden yanlış evde hayvan beslenilmesi.
Hiç hayvan beslemediğiniz ne kadar da belli
Bilmediğiniz konularda böyle kesin yorumlar yapmayın bence
İnsanın evcil hayvanı kendi çocuğu gibi olur komşu cocuğu da neymiş
Kısa vadede istemek ne demek mal mı bu can can
Benim evim gayet temiz hayvanım da parfümüm kokar hep yanımda olduğu için
Hayvan besleyenlerden böyle tepkiler alacağımı biliyordum. :) Tabiiki beslemedim; fakat çevremin büyük çoğunluğu besliyor.
Sizin dediğiniz gibi herkesten duyduğum söz ''evlat gibi oluyor.'' Ama öyle bir zaman geliyor ki kendin bile kendine yük oluyorsun..
Bu arada demiştim; hayvan besleyen asla inanmaz ki kötü koktuğuna..
Sigara içen kendinin kötü koktuğunu bilir ama asla içmeyen kadar anlayamaz.
Evde hayvan beslenilmesine kesinlikle karşıyım.Özellikle kedi köpek gibi hayvanların evde beslenilmesi hem ev halkına hem onlara eziyet.
Büyük bir sorumluluk her yönden.Kısa vadede belki istenilebilir.Ama uzun vadede tam bir zorluk oluyor.
Ayrıcada evi fazlasıyla kirletiyorlar..Bir komşu çocuğunun ziyaretinde evi dağıtması bile insanı çileden çıkarıyorsa bu hayvan besleyen kişiler nasıl tahammul ediyor anlayamıyorum..
Gerçi hayvan besleyen insanlar hiçbirzaman evlerinin kirli olduğuna inanmıyorlar; fakat aslı öyle değil..
Hem kirleniyor,hemde ağır bir koku oluyor evin içinde.
Ayrıca hayatları ters gidince gözlerini kırpmadan sokağa terk eden çok insan var.. Her yönden yanlış evde hayvan beslenilmesi.
herkese merhaba maalesef olumsuz olmuş 4 tüp bebek denemem var tabi bu durum beni çok üzüyo anne olmak bir bebeğimin olması hep kafamın içinde durmadan düşünüyor aRAştırıyor bir şeyler planlıyorum ekim ayı için tekrar bir tedavi planlıyoruz eşimle. bi arkadaşım bana köpek almamı onunla oyalanırken aklımın biraz dağılabileceğini söyledi tedavide stres ve rahat olmak çok öenmli bir etken.ZATEN HAYVANLARI ÇOK SEVERİM AMA EVİN İÇİNDE BAKMAK NASIL OLUR BİLMİYORUM açıkçası eşim çok ılımlı olmamakla beraber eğer ben mutlu olacaksam tamam dedi bebek olduktan sonrada annem ben köpeğe bakarım dedi benmde birazcık kafam karıştı siz nedersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?