Sizce kötü mü lütfen yorum :(

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
sevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zamandır birliktesiniz? Mesela 1 2 aylık flörtse ayıp etmiş, ama uzun zamandır tanışıyorsanız problem yok bence. Bir süre sonra samimi görüldüğünden üslup da değişebiliyor. Bir de bomb*k küfür değildir. Sadece kabalık etmiş.
Evet bir iki aylık flört ama çok samimi olduk her gün saatlerce konuşuruz

sevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım

Bu tarz konuşmalar sizin kırmızı çizginizse ayrılın. Ben de argo veya küfürlü konuşan insanlardan hoşlanmam. Ben de soğurdum. Ama bana saygısızlık olarak değil de kişilik farklılığı olarak algılardım.

Benim normal erkek arkadaslarim bile bazen söyler yanımda öyle şeyler. Flört ettiğim biri ile daha samimiyimdir. Bana çok acayip gelmedi. Tamam küfürbaz olmasın da bu kadar laf için de abartmaya gerek yok bence.

Mesela bende esimden daha kufurlu konusurum cok sinirlenirsem.esim hic kullanmaz nerdeyse ama ben sinirlenince kullanirim.tabi tvdeki kisilere falan yani cevremizdekilere degil

Ya tabi ki ayrılın, böyle bir düşüncesizlik, nasıl olabilir ya? İnsan sevdiği insanın yanında böyle konuşmamalı, zaten böyle konuşa konuşa bu hallere geliniyor; çok mu gerekli bir kelime? Her şey berbat oldu demek yerine, insan çok affedersiniz bklu kelimeler kullanıyorsa hayat görüşüne, yaşam tarzına dair ipuçları veriyor ve çok fazla bklu bir hayat.. Elbette ciddi değilim.

Back
X