Kendinizin kul hakkına girmek diye de bir şey var biliyorsunu değil mi ? Çok basit anlaşılır bir yalan bu aslında gitmeyecekleri belliymiş sizde zamanında tamam o zaman düğünü 3/4 ay erteleyelim deseydiniz keşke yeni evli halinizle kendinize layık gördüğünüz hayata bakın3 sene önce eşimin annesi hep birlikte yaşadığımız evin oğluna ait olduğunu ve 3 4 ay alışana kadar kalıp memleketteki evlerine gideceğini söyledi evleneli 3 sene oldu ve hala kaynanm kayınbabam ve kaynimla yaşıyoruz çok rahatsız oluyorum özel hayat yok kaynanam yediğimin ictigimin hatta duşa girdiğimin bile dedikodusunu yapıyor evde ne yapsam kabahat sabrediyordum ayrilcaz die eşimle bu yüzden birçok kez kavga ettik annem babam onları kovuyummu dedi bende eşime bişey diyemiyorum anne ve babasının düşünmesi gerekiyor die düşünüyorum neyse bunalrin gitcekleri günü beklerken evi ikiye böleceklerini öğrendim baabsida eve destek olup borcunu ödediği için eşimin kardesininde evde hakkı varmis evi ikiye bolceklermis kaynanamin yalanciligi yüzünden dustugum hale bakın sizce kul hakkına giriyolarmi çünkü giriyolarsa hakkımı helal etmiyorum...
Kaynanadan beklenti içine girerek hata etmişsiniz.Gidin bir kiraya çıkın.3 sene önce eşimin annesi hep birlikte yaşadığımız evin oğluna ait olduğunu ve 3 4 ay alışana kadar kalıp memleketteki evlerine gideceğini söyledi evleneli 3 sene oldu ve hala kaynanm kayınbabam ve kaynimla yaşıyoruz çok rahatsız oluyorum özel hayat yok kaynanam yediğimin ictigimin hatta duşa girdiğimin bile dedikodusunu yapıyor evde ne yapsam kabahat sabrediyordum ayrilcaz die eşimle bu yüzden birçok kez kavga ettik annem babam onları kovuyummu dedi bende eşime bişey diyemiyorum anne ve babasının düşünmesi gerekiyor die düşünüyorum neyse bunalrin gitcekleri günü beklerken evi ikiye böleceklerini öğrendim baabsida eve destek olup borcunu ödediği için eşimin kardesininde evde hakkı varmis evi ikiye bolceklermis kaynanamin yalanciligi yüzünden dustugum hale bakın sizce kul hakkına giriyolarmi çünkü giriyolarsa hakkımı helal etmiyorum...
Sorun kul hakkı olup olmamasının çok ötesinde.3 sene önce eşimin annesi hep birlikte yaşadığımız evin oğluna ait olduğunu ve 3 4 ay alışana kadar kalıp memleketteki evlerine gideceğini söyledi evleneli 3 sene oldu ve hala kaynanm kayınbabam ve kaynimla yaşıyoruz çok rahatsız oluyorum özel hayat yok kaynanam yediğimin ictigimin hatta duşa girdiğimin bile dedikodusunu yapıyor evde ne yapsam kabahat sabrediyordum ayrilcaz die eşimle bu yüzden birçok kez kavga ettik annem babam onları kovuyummu dedi bende eşime bişey diyemiyorum anne ve babasının düşünmesi gerekiyor die düşünüyorum neyse bunalrin gitcekleri günü beklerken evi ikiye böleceklerini öğrendim baabsida eve destek olup borcunu ödediği için eşimin kardesininde evde hakkı varmis evi ikiye bolceklermis kaynanamin yalanciligi yüzünden dustugum hale bakın sizce kul hakkına giriyolarmi çünkü giriyolarsa hakkımı helal etmiyorum...
İnsanlar o kadar güvenilmez ki çok pişman oldum iş işten geçti milletin işi bitene kadarmış birde bu insanlar eniştemin halası kaynanam namaz kılan birisi dinle insanlığın dinlede alakası yokmusKendinizin kul hakkına girmek diye de bir şey var biliyorsunu değil mi ? Çok basit anlaşılır bir yalan bu aslında gitmeyecekleri belliymiş sizde zamanında tamam o zaman düğünü 3/4 ay erteleyelim deseydiniz keşke yeni evli halinizle kendinize layık gördüğünüz hayata bakın
İnsanlar o kadar güvenilmez ki çok pişman oldum iş işten geçti milletin işi bitene kadarmış birde bu insanlar eniştemin halası kaynanam namaz kılan birisi insanlığın dinlede alakası yokmus
Hani o işi göremezlerse göstermek için galiba3 4 ay ne alışması anlayamadım?
Kul hakkından zıyade kendınız ıcın bı sey yapmanız lazım, esınle tekrar konus ama tatlı bır dılle, gerekırse sız cıkın, birlikte yasayamadıgınızı esınızle kötü olmadan asılamaya calıs, baktın olmuyor tavrını o zaman belirtip bırseyler yaparsın.3 sene önce eşimin annesi hep birlikte yaşadığımız evin oğluna ait olduğunu ve 3 4 ay alışana kadar kalıp memleketteki evlerine gideceğini söyledi evleneli 3 sene oldu ve hala kaynanm kayınbabam ve kaynimla yaşıyoruz çok rahatsız oluyorum özel hayat yok kaynanam yediğimin ictigimin hatta duşa girdiğimin bile dedikodusunu yapıyor evde ne yapsam kabahat sabrediyordum ayrilcaz die eşimle bu yüzden birçok kez kavga ettik annem babam onları kovuyummu dedi bende eşime bişey diyemiyorum anne ve babasının düşünmesi gerekiyor die düşünüyorum neyse bunalrin gitcekleri günü beklerken evi ikiye böleceklerini öğrendim baabsida eve destek olup borcunu ödediği için eşimin kardesininde evde hakkı varmis evi ikiye bolceklermis kaynanamin yalanciligi yüzünden dustugum hale bakın sizce kul hakkına giriyolarmi çünkü giriyolarsa hakkımı helal etmiyorum...
Bileziklerimi verdimKul hakkı falan yok,evde sizin herhangi bir katkınız var mı?Baştan kabul etmeyecektiniz bunu.
Bileziklerimi verdim bilmiyodum böyle olcagini daha 19 yaşındaydım
Eşinize resti çekin ve evleri ayırın,daha çok üzülürsünüz böyle.En büyük hatayı baştan kabul ederek yapmışsınız,ev ev üstüne olmaz.Bileziklerimi verdim
Bunun insanlarla alakası yok az akıl mantık yürütüp ne alaka yeni evlinin evinde ne 3-4 ay kalması alışması demek lazımdı zamanında , sizin güvenden öte kendi özel hayatınızı düşünmeniz gerekirdi ilk evlendiğim aylar öz annemi kabul etmem zorunluluk yokken 3-4 ay hiç mi demediniz nasıl sevişiriz nasıl eşimle vakit geçiririz evde iki kazık kadar insan. Siz bunları düşünmezseniz kimse sizin için düşünmez , böyle de evlilik olmaz kendi hayatınızı kurunİnsanlar o kadar güvenilmez ki çok pişman oldum iş işten geçti milletin işi bitene kadarmış birde bu insanlar eniştemin halası kaynanam namaz kılan birisi dinle insanlığın dinlede alakası yokmus
Sadece sizin bileziklerinizle alınmamıştır sonuçta. Diğer kardeşin katkısı varsa onun da hakkı var. Kaldı ki katkısı olmasa bile kayınpederiniz kendi payından ona vermek istiyor olabilir.Bileziklerimi verdim
Siz eşinizle evlendiniz onlarla değil. Bir şey diyemiyorum ne demek? Evlendikten sonra beraber oturacağız diye karar almışlar size "alışana kadar" masalı anlatmışlar siz de uymuşsunuz. Kim neye alışıyor pardon diyemediniz mi? Kaynınızın niye evde hakkı olmasın, o da evlat değil mi? Asıl eşiniz için bu ev oğlumun dediği zaman rahatsız olmalıydınız. Evlat ayrımı yapıyorlar demeniz gerekirken 3-4 ay içinde evim olacak heyecanına kapılmışsınız.eşime bişey diyemiyorum anne ve babasının düşünmesi gerekiyor die düşünüyorum
Onun herhangi bir maddi katkısı yok cunki okuyorSadece sizin bileziklerinizle alınmamıştır sonuçta. Diğer kardeşin katkısı varsa onun da hakkı var. Kaldı ki katkısı olmasa bile kayınpederiniz kendi payından ona vermek istiyor olabilir.
Keşke bileziklerinizi vereceğinize kendi yatırımınızı kendiniz yapsaydınız. Birlikte oturmayı da kabul etmeseydiniz.
Kayınpeder evi size verse diğer çocuklarına da ev verebilecek miydi? Veremeyecekse asıl bu hakka girmek olurdu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?