- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Elden alıyorum canım ne bilim çay getir diyorlar bende mecburen götürüyorum bişey diyemiyorum o anda
2 sene önce çalıştım evlilik nedeniyle ayrıldım değiştirmeyi unuttumbu arada profilinde bankacıyım yazmışın ?
Orda gece 11 e kadar çalışıyordum o yüzden ayrıldımbence bankaya girmeyi dene hazır tecrüben varken . Neden evlilik için bıraktın ki bak yine çalışıyorsun güzelim mesleğini heba etmişin .Gerçi bayan için iyi meslek dğil ama bu çektiklerinden kat kat iyidir.
bence üstüne para vermen lazım.
Tabi ki dur diyeceğim başladım iş aramaya eşime memnun olmadığımı yorulduğumu falan anlattım tabi çay bulaşık falan anlatmadımHaberi yok ama çalıştığın yeri kastettim sizi ciddiye almaz hem iş yükler hem herşeye tamam dediğin için ciddiye almaz üstelik arkadasinuz. Dur demeyeceksin sanırım bu duruma
Niye söylemiyosunEşimin bu ekstra işlerden haberi yok o masa BAŞINDA akşama kadar evrak işliyorum sanıyo
Kızar bana niye söylemedin der arkadssıylada kavga eder o yüzdenNiye söylemiyosun
Kızlar bi işe başladım evliyim 2 aydır çalışıyorum Çocuğum yok eşimin maddi durumu da iyi ama bişeyler kafama takıloyo size sormak istedim mali müşavirlik bürosunda evrak takibi olarak girdim buraya ve maaşım 750 tl sigorta yol yok yemek var 70 Mükellef var sadece dosya işliyorum fakat son zamanlarda saçmalamaya başladılar artık yalnışsam söyleyin çay bulaşık işlerini yapan kız vardı o işten çıktı hersey bana kaldı bi sürü misafir geliyo çay getirip götürüyorum hafta sonu temizlik yapıyorum bulaşık yıkıyorum yani anlamadım ben bunu bide gözümün içine bakıyorlar yemek yapayım diye ama hiç Oral'ı olmuyorlar Cumartesi günü güya yarım gün dediler 4 ten aşağı çıkamıyorum sizce normal mi bu çalışma ben şahsen kullanıldığımı düşünüyorum artık
Çık bence hemenKızar bana niye söylemedin der arkadssıylada kavga eder o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?