- 29 Eylül 2014
- 9.707
- 20.069
- 598
- Konu Sahibi esraylmz03
:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok alıyorsun 250 tl yeter sigortada neymiş bacım sen dalgamı geçiyorsun![]()
Kardeş sen iyi misin? Üniversite mezunuyum diyorsun bir de şaka mısın ? 750 tl nedir allah aşkına temizliğe giden okuma yazma bilmeyen insanlar bile daha çok para kazanıyor.Kendine bunu layık görüyorsan yırt at o diplomayı.Yahu asgari ücret 1300 tl oldu.Vasıfsız ilkokul mezunları bu parayı alıyor zaten birileri seninle çok fena kafa buluyor haberin olsun.Evet üniversite mezunuyum bide sürekli paramız yok kazanamıyoruz muhabbeti yapıyorlar ama doğru mu yalnış mı bilmiyorum
Evet kullanılıyorsunuz tabi ki, o maaşa, bir de bu kadar iş, üstüne sigorta da yok bir de...Kızlar bi işe başladım evliyim 2 aydır çalışıyorum Çocuğum yok eşimin maddi durumu da iyi ama bişeyler kafama takıloyo size sormak istedim mali müşavirlik bürosunda evrak takibi olarak girdim buraya ve maaşım 750 tl sigorta yol yok yemek var 70 Mükellef var sadece dosya işliyorum fakat son zamanlarda saçmalamaya başladılar artık yalnışsam söyleyin çay bulaşık işlerini yapan kız vardı o işten çıktı hersey bana kaldı bi sürü misafir geliyo çay getirip götürüyorum hafta sonu temizlik yapıyorum bulaşık yıkıyorum yani anlamadım ben bunu bide gözümün içine bakıyorlar yemek yapayım diye ama hiç Oral'ı olmuyorlar Cumartesi günü güya yarım gün dediler 4 ten aşağı çıkamıyorum sizce normal mi bu çalışma ben şahsen kullanıldığımı düşünüyorum artık
muhasebe büroları çok vermeyebilir ama bu kadar da değil. en azından 1000-1250+ssk+yol+yemek ile başlanır canım en kötü diye tahmin ediyorum, bu ne böyle.. bu dediğim rakamlar da ilk 3 ay falan..Kızlar saolun hepiniz açıklamışsanız ben biraz da şu yüzden kabul ettim bütün muhasebe Büroları bu şekilde maaş veriyormuş ben mi yanlışım bilen var mı
Valla cnm çıkaran onca insanı görüyoruz. İnanki iş bulmak o kadar zor ki.Asgari ucret 1300 tl net. Sigortada var. Bu sartlarda is bulmak zor olmasa gerek. Kendini kullandirma. O fiyata cirak anca calistirirlar