Sizce KULLANILIYOR muyum

Evet üniversite mezunuyum bide sürekli paramız yok kazanamıyoruz muhabbeti yapıyorlar ama doğru mu yalnış mı bilmiyorum
Kardeş sen iyi misin? Üniversite mezunuyum diyorsun bir de şaka mısın ? 750 tl nedir allah aşkına temizliğe giden okuma yazma bilmeyen insanlar bile daha çok para kazanıyor.Kendine bunu layık görüyorsan yırt at o diplomayı.Yahu asgari ücret 1300 tl oldu.Vasıfsız ilkokul mezunları bu parayı alıyor zaten birileri seninle çok fena kafa buluyor haberin olsun.

Kızlar saolun hepiniz açıklamışsanız ben biraz da şu yüzden kabul ettim bütün muhasebe Büroları bu şekilde maaş veriyormuş ben mi yanlışım bilen var mı

Kızlar bi işe başladım evliyim 2 aydır çalışıyorum Çocuğum yok eşimin maddi durumu da iyi ama bişeyler kafama takıloyo size sormak istedim mali müşavirlik bürosunda evrak takibi olarak girdim buraya ve maaşım 750 tl sigorta yol yok yemek var 70 Mükellef var sadece dosya işliyorum fakat son zamanlarda saçmalamaya başladılar artık yalnışsam söyleyin çay bulaşık işlerini yapan kız vardı o işten çıktı hersey bana kaldı bi sürü misafir geliyo çay getirip götürüyorum hafta sonu temizlik yapıyorum bulaşık yıkıyorum yani anlamadım ben bunu bide gözümün içine bakıyorlar yemek yapayım diye ama hiç Oral'ı olmuyorlar Cumartesi günü güya yarım gün dediler 4 ten aşağı çıkamıyorum sizce normal mi bu çalışma ben şahsen kullanıldığımı düşünüyorum artık
Evet kullanılıyorsunuz tabi ki, o maaşa, bir de bu kadar iş, üstüne sigorta da yok bir de... :KK57:
hukuka aykırı iş yapıyorlar bari benden başkasına yapmasınlar diye düşünerek şikayet ederdim ben olsam ayrılmadan.

Kızlar saolun hepiniz açıklamışsanız ben biraz da şu yüzden kabul ettim bütün muhasebe Büroları bu şekilde maaş veriyormuş ben mi yanlışım bilen var mı
muhasebe büroları çok vermeyebilir ama bu kadar da değil. en azından 1000-1250+ssk+yol+yemek ile başlanır canım en kötü diye tahmin ediyorum, bu ne böyle.. bu dediğim rakamlar da ilk 3 ay falan..
sigortasızlığı hiç bir yerde kabul etme... bari sigorta ödesinler de gözümüze bu kadar girmesin 750.
eşinin durumu da varsa ayrıl hemen başka iş bak kendine. muhtemelen böyle herkesi birkaç ay idare ederek sömürüyorlar zaten..
hangi şehirdesin? istanbul falan değildir inşallah, istanbuldaki hayat pahalılığı da düşünülürse çok komik bir rakam...

Bu yaptığın isleri yine yap ama 1300 al en azından ya da 750 ye razıysan bulaşık cay vs uğraşma.

Kendi sınırlarını belirlersen ona gore davranılır yoksa işveren, işçiyi her zaman daha çok kullanmaya çalışır.

Sigortanın olmaması da ayrı ironi.
İllegal işler sanki.

Ne yazıkki ucuz işçi çalıştırma meraklısı sömürücü patronlara yüz vermenin sonucu bu dur. Adamlar çalışırsan çalış çalışmazsan sen bilirsin, aç bunlar gözüyle bakarlar böyle prim veren çalışanlara..
Lütfen hakkınız olanı alın yada oradan ayrılın, Sigorta yapmıyorsa zaten ne işiniz var orada?
Kaldıki orada başınıza bir iş gelse Allah korusun, ayağınız kayıp düşseniz, başınızı çarpsanız, kolunuzu bacağınızı kırsanız, sizin için ambulans çağırma riskine bile giremezler, iş kazası deyip tazminat bile vermezler.
Oradan kurtulun, mümkünse iyi ayrılın ve referans isteyin.

Maaş 750tl mi ? Sigorta yok , yol parası yok , bulaşık , temizlik , çay ay ben olsam yemekte yapardım ben de istiyorum bu işten. Mali müşavirsiniz siz hakikaten boşuna okumuşsunuz cok şaşırdım yazdıklarınıza gercek mi bu yazdıklarınız.

mali musavirler ama nasil sigortasiz calistirir ya hic tirsmiyolarmi hem yasak.benim esimde mali musavir pozisyonu ne olursa olsun ise baslatir baslatmaz sogorta yapar.alo 170e sikayette bulunursan iyi olur.zaten kullaniliyosun oraya hic gelmiycem bile maasa gelince bastan onu kabul etmissin

Asgari ücretin 1300 tl olduğu bi ülkede hem evrak işi hem büro temizliği ve yemek için 750 tl veren işveren hak yiyodur
Kendini kullandırtma.

Mali müşavirler böyledir ben çalisirken sadece 100 TL yol parasi verirdi sonradan onu da vermemeye baasladi muhasebe isi disinda sabah kahvalti öğle yemegi cay servisi müşterilerden fatura toplama beyannameyi vergi dairesine götürme falan hepsini ben yapardim. İnsani parazit gibi emerler genelde.

Asgari ucret 1300 tl net. Sigortada var. Bu sartlarda is bulmak zor olmasa gerek. Kendini kullandirma. O fiyata cirak anca calistirirlar
Valla cnm çıkaran onca insanı görüyoruz. İnanki iş bulmak o kadar zor ki.
Herkese basit geliyor. Asgari ücret 1300 oldu diye cumartesi full çalıştıranlarmı dersin,
7-8 akşam çıkarsın diyenlermi dersin neler neler

Sizin durum resmen "dost kazığı" olmuş. En başta şartları kabul etmişsiniz birşey diyemem. Sonradan başınıza yıkılan işler için sesinizi çıkartmayışınıza şaşırdım asıl.

eşinin maddi durumu iyi den kastın nedir? sen 750 tl kabul ediyorsan ve azımsamıyorsan eşin 1300 falan alıyor o zaman ?gerçekten merak ettim eşinin maaşını,sizin aldığınız maaşa sesini çıkartmadığına göre

Canim zaten sigortasiz calisiyomussun. Benim eski yerin caycisi asgari ucret+yol aliyodu sigortası vardi ustelik. Ordan cikip adam gibi is bakabilirsin. Kargo sirketlerinin subelerinde bilgisayar basinda calisanlar var mesela o tip islerede bakabilirsin

Back
X