Ben silik gördüm, erken gebelik testiyse dusuk hcg algilamis olabilir, sabredebilirseniz regl gununuzde kan vererek netlestirebiirsiniz :) ben olsam sabirsiz oldugum icin en kisa surede kan verirdim:)Arkadaşlar PCOS luyum. 6 ay boyunca doğum kontrol ilacı kullandım. 60 kiloydum . Şuanda 50yim ve ilaca başlayıp bitirdiğimden beri hiç düzensizliğim olmadı. Mutlaka 28 35 gün içerisinde adet görüyorum ve her ay yumurtluyorum. Ovulasyon testi ile her ay pik yakalıyorum ve 7 aydır o günleri değerlendirdik. Ama bu ay pik göremedim ve ilişki rastgele zamanlarda oldu. Adetime henüz 9 gün var. Ama dayanamayıp test yaptım. Prodoctor marka. Bu marka güvenilir mi bilmiyorum. Sizce silik çizgi mi yoksa buhar izi midir?
gerçekten bende öyle görüyorum aslında . Bugün yine yaptım akşama doğru da silik çıktı. İnşallah bu kez yakalamışımdır diliyorumki.. umut oldunuz teşekkür ederimBen silik gördüm, erken gebelik testiyse dusuk hcg algilamis olabilir, sabredebilirseniz regl gununuzde kan vererek netlestirebiirsiniz :) ben olsam sabirsiz oldugum icin en kisa surede kan verirdim:)
İnşallah beta da guzel cikar saglikla ilerler sabah ilk idrarda deneyin bir degerçekten bende öyle görüyorum aslında . Bugün yine yaptım akşama doğru da silik çıktı. İnşallah bu kez yakalamışımdır diliyorumki.. umut oldunuz teşekkür ederim
Bende test yaptim silik ama bazilari yalanci pozitf diye birseyde var dediler strese girdim basina gelen varmiİnşallah beta da guzel cikar saglikla ilerler sabah ilk idrarda deneyin bir de
Ben ekimden beri hic yalancı pozitif gormedim, labaquick ve prodoctor kullandim hep. Ama artimed guvenilir degil diyorlar. Aslinda en iyisi silik olunca kan vermek kan neyse sonuc oBende test yaptim silik ama bazilari yalanci pozitf diye birseyde var dediler strese girdim basina gelen varmi
5 dk boyle oldu am oyle mesajlar okuyunca yalancimi dedim acebaBen ekimden beri hic yalancı pozitif gormedim, labaquick ve prodoctor kullandim hep. Ama artimed guvenilir degil diyorlar. Aslinda en iyisi silik olunca kan vermek kan neyse sonuc o
Bende ilk defa böyle silik gördüm. Normalde hiç çizgi görmedim. Prodoctor kullandım ve hep negatif gördüm.Ben ekimden beri hic yalancı pozitif gormedim, labaquick ve prodoctor kullandim hep. Ama artimed guvenilir degil diyorlar. Aslinda en iyisi silik olunca kan vermek kan neyse sonuc o
Gebesiniz bence çok net5 dk boyle oldu am oyle mesajlar okuyunca yalancimi dedim aceba
Insallah iateyen herkese nasip olur bende pazartesi verecegim insallah vardir herkes birsey yazinca bi tedirgin oldum 2 testte yalancimi aceba diyeGebesiniz bence çok netRabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı keseyi de görmeyi nasip eder bana da dua edin yarın da silik çıkarsa beta vermeye gideceğim. Çok sabırsızlandım.
Bence var çünkü yalancı pozitif böyle değil daha silik oluyo bu bayağı belirgin gözünüz aydinBende ilk defa böyle silik gördüm. Normalde hiç çizgi görmedim. Prodoctor kullandım ve hep negatif gördüm.dilerim beta da güzel çıkar umuyorum Allahın emaneti bana da nasip olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin dilerim. Burada daha net gözüküyor ama silme çizgi mi emin olmak için yarın sabah yine deneyeceğim.
Kalbime değdi yazdıklarınız umuyorum öyledir. Daha erken aslında ama çok kasık ağrım ve bel ağrım var akıntım da normalde yumurtlama sonrası azalırdı aksine çoğalınca merak edip yaptım. Daha bat a 9 gün var. Biraz daha sabredip tam pozitif görünce gideceğim. Kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorumBence var çünkü yalancı pozitif böyle değil daha silik oluyo bu bayağı belirgin gözünüz aydin
Sizinki çok daha net. Adet gecikmesi ile mi yaptınız yoksa daha var mı adetinize?Insallah iateyen herkese nasip olur bende pazartesi verecegim insallah vardir herkes birsey yazinca bi tedirgin oldum 2 testte yalancimi aceba diye
Peki yumurtlamanin üzerinden kaç gün gectiKalbime değdi yazdıklarınız umuyorum öyledir. Daha erken aslında ama çok kasık ağrım ve bel ağrım var akıntım da normalde yumurtlama sonrası azalırdı aksine çoğalınca merak edip yaptım. Daha bat a 9 gün var. Biraz daha sabredip tam pozitif görünce gideceğim. Kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum
2 gun gecikti yani dun yaptimSizinki çok daha net. Adet gecikmesi ile mi yaptınız yoksa daha var mı adetinize?
Şimdi ilk mesajınızı okudum düzenli yaptıysanız bence yakalamissinizdir çünkü bende bu ay ilk kez yumurtlama takibi yaptım normalde akşam 17de yapiyodum hergun birgun içime doğdu ne zaman pik olcak artik diye ogun akşamda 21de bi daha yaptım pik olmuştu ertesi gün 17de yaptım yine silikti belki sizinde bu ay öyle olmuş olabilirSizinki çok daha net. Adet gecikmesi ile mi yaptınız yoksa daha var mı adetinize?
Sizinkide bariz belli hayırlı uğurlu olsun çünkü ben oğlumu altta attığınız gibiyken ogrenmistim2 gun gecikti yani dun yaptim
Ayy hadi insallah vardir guzel haberler alirimSizinkide bariz belli hayırlı uğurlu olsun çünkü ben oğlumu altta attığınız gibiyken ogrenmistim
Müsaitseniz hemen yarin kan verin bence onda direk çıkar zatenAyy hadi insallah vardir guzel haberler alirim
Pazartesi kadin doguma gitcektim randevum var varsa cikar degil miMüsaitseniz hemen yarin kan verin bence onda direk çıkar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?