Sizce kuruma çizgisi mi? Değil mi?

annqell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
36
17
3
29
Arkadaşlar PCOS luyum. 6 ay boyunca doğum kontrol ilacı kullandım. 60 kiloydum . Şuanda 50yim ve ilaca başlayıp bitirdiğimden beri hiç düzensizliğim olmadı. Mutlaka 28 35 gün içerisinde adet görüyorum ve her ay yumurtluyorum. Ovulasyon testi ile her ay pik yakalıyorum ve 7 aydır o günleri değerlendirdik. Ama bu ay pik göremedim ve ilişki rastgele zamanlarda oldu. Adetime henüz 9 gün var. Ama dayanamayıp test yaptım. Prodoctor marka. Bu marka güvenilir mi bilmiyorum. Sizce silik çizgi mi yoksa buhar izi midir?

Eklentiler

• image.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 333
Ben silik gördüm, erken gebelik testiyse dusuk hcg algilamis olabilir, sabredebilirseniz regl gununuzde kan vererek netlestirebiirsiniz :) ben olsam sabirsiz oldugum icin en kisa surede kan verirdim:)

Ben silik gördüm, erken gebelik testiyse dusuk hcg algilamis olabilir, sabredebilirseniz regl gununuzde kan vererek netlestirebiirsiniz :) ben olsam sabirsiz oldugum icin en kisa surede kan verirdim:)
gerçekten bende öyle görüyorum aslında . Bugün yine yaptım akşama doğru da silik çıktı. İnşallah bu kez yakalamışımdır diliyorumki.. umut oldunuz teşekkür ederim

Bende test yaptim silik ama bazilari yalanci pozitf diye birseyde var dediler strese girdim basina gelen varmi
Ben ekimden beri hic yalancı pozitif gormedim, labaquick ve prodoctor kullandim hep. Ama artimed guvenilir degil diyorlar. Aslinda en iyisi silik olunca kan vermek kan neyse sonuc o

Ben ekimden beri hic yalancı pozitif gormedim, labaquick ve prodoctor kullandim hep. Ama artimed guvenilir degil diyorlar. Aslinda en iyisi silik olunca kan vermek kan neyse sonuc o
5 dk boyle oldu am oyle mesajlar okuyunca yalancimi dedim aceba

Eklentiler

• 20250502_141647.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 289
Bende ilk defa böyle silik gördüm. Normalde hiç çizgi görmedim. Prodoctor kullandım ve hep negatif gördüm. dilerim beta da güzel çıkar umuyorum Allahın emaneti bana da nasip olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin dilerim. Burada daha net gözüküyor ama silme çizgi mi emin olmak için yarın sabah yine deneyeceğim.

Eklentiler

• IMG_9664.webp
    8 KB · Görüntüleme: 286
5 dk boyle oldu am oyle mesajlar okuyunca yalancimi dedim aceba
Gebesiniz bence çok net Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı keseyi de görmeyi nasip eder bana da dua edin yarın da silik çıkarsa beta vermeye gideceğim. Çok sabırsızlandım.

Gebesiniz bence çok net Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı keseyi de görmeyi nasip eder bana da dua edin yarın da silik çıkarsa beta vermeye gideceğim. Çok sabırsızlandım.
Insallah iateyen herkese nasip olur bende pazartesi verecegim insallah vardir herkes birsey yazinca bi tedirgin oldum 2 testte yalancimi aceba diye

Bence var çünkü yalancı pozitif böyle değil daha silik oluyo bu bayağı belirgin gözünüz aydin

Bence var çünkü yalancı pozitif böyle değil daha silik oluyo bu bayağı belirgin gözünüz aydin
Kalbime değdi yazdıklarınız umuyorum öyledir. Daha erken aslında ama çok kasık ağrım ve bel ağrım var akıntım da normalde yumurtlama sonrası azalırdı aksine çoğalınca merak edip yaptım. Daha bat a 9 gün var. Biraz daha sabredip tam pozitif görünce gideceğim. Kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum

Insallah iateyen herkese nasip olur bende pazartesi verecegim insallah vardir herkes birsey yazinca bi tedirgin oldum 2 testte yalancimi aceba diye
Sizinki çok daha net. Adet gecikmesi ile mi yaptınız yoksa daha var mı adetinize?

Peki yumurtlamanin üzerinden kaç gün gecti

Sizinki çok daha net. Adet gecikmesi ile mi yaptınız yoksa daha var mı adetinize?
Şimdi ilk mesajınızı okudum düzenli yaptıysanız bence yakalamissinizdir çünkü bende bu ay ilk kez yumurtlama takibi yaptım normalde akşam 17de yapiyodum hergun birgun içime doğdu ne zaman pik olcak artik diye ogun akşamda 21de bi daha yaptım pik olmuştu ertesi gün 17de yaptım yine silikti belki sizinde bu ay öyle olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…