Aslında orası karışık. Yumurtlama akıntım ve sancım 25 26 Nisanda gerçekleşti. Her ay hissederim ve o gün pik görüyorum. Bu ay çokta yükselmedi ya da ben saatlerini dengesiz yaptığım için yakalayamadım. Yani aslında doğruysa bugün 7 Gün geçmiş olması gerekli yumurtlama üzerinden. Uygulamaya göre de 5 gün gözüküyor. İlk defa bu ay yumurtlamamı yakalayamadım o yüzden gebelikten emin olamıyorum ve bu ayda ilk defa silik çizgi yakaladım gebelik testindePeki yumurtlamanin üzerinden kaç gün gecti
Evet çıkar benim böyleyken 100 çıkmıştı değerimPazartesi kadin doguma gitcektim randevum var varsa cikar degil mi
Allah uzun ömürler versin inşallahSizinkide bariz belli hayırlı uğurlu olsun çünkü ben oğlumu altta attığınız gibiyken ogrenmistim
Deger kac ise gebelik var demekEvet çıkar benim böyleyken 100 çıkmıştı değerim
Prodoctor bende 2 kere yalancı silik çizgi çıkardı. Hemde daha belirgindiArkadaşlar PCOS luyum. 6 ay boyunca doğum kontrol ilacı kullandım. 60 kiloydum . Şuanda 50yim ve ilaca başlayıp bitirdiğimden beri hiç düzensizliğim olmadı. Mutlaka 28 35 gün içerisinde adet görüyorum ve her ay yumurtluyorum. Ovulasyon testi ile her ay pik yakalıyorum ve 7 aydır o günleri değerlendirdik. Ama bu ay pik göremedim ve ilişki rastgele zamanlarda oldu. Adetime henüz 9 gün var. Ama dayanamayıp test yaptım. Prodoctor marka. Bu marka güvenilir mi bilmiyorum. Sizce silik çizgi mi yoksa buhar izi midir?
5in üzerinde olunca gebelik var oluyoDeger kac ise gebelik var demek
Pazartesi olmasini sabirsizlikla bekliyorum5in üzerinde olunca gebelik var oluyo
Gerçekten mi sanırım çok sevinmemem gerekiyo ozaman . Bir an heyecan yaptım ama adetime kadar bekleyeceğim. Umarım bende yalancı değildir çok üzülürümProdoctor bende 2 kere yalancı silik çizgi çıkardı. Hemde daha belirgindi
Lütfen burayada haber ver. Hayırlı uğurlu olsun hakkında inşallah canımPazartesi olmasini sabirsizlikla bekliyorum
İnşallah gebesinizdir, dileğiniz gerçek olsunGerçekten mi sanırım çok sevinmemem gerekiyo ozaman . Bir an heyecan yaptım ama adetime kadar bekleyeceğim. Umarım bende yalancı değildir çok üzülürüm
Pazartesi sonuc olumlu olmsz haber veririm sen genede sor unutmym diyeLütfen burayada haber ver. Hayırlı uğurlu olsun hakkında inşallah canım
İnşallah çok istiyorum dilerim herkesin gönlüne göre versin Rabbimİnşallah gebesinizdir, dileğiniz gerçek olsun
Tamam burada olacağım.Pazartesi sonuc olumlu olmsz haber veririm sen genede sor unutmym diye
Alttaki kaset test mi? Hangi markaalar var gibi bence5 dk boyle oldu am oyle mesajlar okuyunca yalancimi dedim aceba
Bende gordum silikBende ilk defa böyle silik gördüm. Normalde hiç çizgi görmedim. Prodoctor kullandım ve hep negatif gördüm.dilerim beta da güzel çıkar umuyorum Allahın emaneti bana da nasip olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin dilerim. Burada daha net gözüküyor ama silme çizgi mi emin olmak için yarın sabah yine deneyeceğim.
Uste erken alt kaset usteki mimea diye bir test dgerini hatrlmiyorum eczaci verdi sikaywt eden olmdi simdiye kadar fln dedi bende anlmdm insallah dogru sonuc vermislerdirAlttaki kaset test mi? Hangi markaalar var gibi bence
İnşallah ikisi de yalanci degildir heraldeUste erken alt kaset usteki mimea diye bir test dgerini hatrlmiyorum eczaci verdi sikaywt eden olmdi simdiye kadar fln dedi bende anlmdm insallah dogru sonuc vermislerdir
AmannAllah korusun çok üzülürüm yoksaİnşallah ikisi de yalanci degildir heralde
Aslinda demek istedigim ikisi de yalanci degildir bence gebelik vardır yanlis anlasilma olmasin :)AmannAllah korusun çok üzülürüm yoksa
AnladimAslinda demek istedigim ikisi de yalanci degildir bence gebelik vardır yanlis anlasilma olmasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?