- 29 Mayıs 2013
- 2.917
- 5.126
- 358
Merhaba bende de pcos var ve doktor 6 ay dogum kontrol hapi kullanmami önerdi ama hamile kalmak istedigim icin kullanmadim. Hamilelige engel olmadi mi sizde, pik mi gördünüz kullanirken? yoksa bittikten sonra mi takip ettiniz acaba? Bu arada hayirli olsun bebeginiz.Arkadaşlar PCOS luyum. 6 ay boyunca doğum kontrol ilacı kullandım. 60 kiloydum . Şuanda 50yim ve ilaca başlayıp bitirdiğimden beri hiç düzensizliğim olmadı. Mutlaka 28 35 gün içerisinde adet görüyorum ve her ay yumurtluyorum. Ovulasyon testi ile her ay pik yakalıyorum ve 7 aydır o günleri değerlendirdik. Ama bu ay pik göremedim ve ilişki rastgele zamanlarda oldu. Adetime henüz 9 gün var. Ama dayanamayıp test yaptım. Prodoctor marka. Bu marka güvenilir mi bilmiyorum. Sizce silik çizgi mi yoksa buhar izi midir?
Hadi inşallah vardır hiç duymadım.bu markayı günün gelince bi kan ver bence ayy ben olsam hemen verirdim bekleyemezdimVex diye bir marka. Ucuz kaset testlerden aldım ama emin değilim . Adetim gecikince beta baktıracağım. Testlerden bunaldım . Umarımki doğrudur
Birsey diymmi benimde boyleydi ve heycanlandm sonra birdaha test yapmdm strese girmemek icin adet gecikmesini bekledim ve gebe oldgumu ogrendum adwtin 3 4 gun gecsin oyle test yap cnm6. Dakika da çıktı kuruduktan sonra da aynı renkte kaldı. Su tuttum yine böyle kaldı. Soluk değilde kırmızımsı tonda olması ümitlendirdi beni keşke daha fazla test alsaydım dedim. Adetimi bekliyorum heyecanla dilerim olmam bende güzel haberlerle gelirim buraya
Hadi inşallah vardır hiç duymadım.bu markayı günün gelince bi kan ver bence ayy ben olsam hemen verirdim bekleyemezdimVex diye bir marka. Ucuz kaset testlerden aldım ama emin değilim . Adetim gecikince beta baktıracağım. Testlerden bunaldım . Umarımki doğrudur
Canım ben çizgi göremiyorum ama tek çizgi görüyorumKuruma çizgisi mi?Eki Görüntüle 3589897
Valla saglık ocağında tek gün kan alınıyor ve bakılıyor oda çarşamba sabahı. Zaten çarşamba da büyük ihtimalle gecikmem olacak eğer gebişsemHad
Hadi inşallah vardır hiç duymadım.bu markayı günün gelince bi kan ver bence ayy ben olsam hemen verirdim bekleyemezdim
Evet canım sabrediyorum. Bir daha da yapmadım yapmayacağım. Zaten hamileysem mutlaka gecikmem başlayacaktır. Dilerim bende senin gibi güzel haberleri alırım.Birsey diymmi benimde boyleydi ve heycanlandm sonra birdaha test yapmdm strese girmemek icin adet gecikmesini bekledim ve gebe oldgumu ogrendum adwtin 3 4 gun gecsin oyle test yap cnm
Henüz belli değil ama evet ben de de sağ daha yoğun olacak şekilde iki yumurtalıkta da kist mevcut. Aşırı kilo alımına bağlıydı. 60kg ydim . 6 ay düzenli beslenme yürüyüş ve doğum kontrol hapım ile 10kg verdim. Ve ondan sonraki 7 ay boyunca da düzenli yumurtlama ve adet gördüm şükür. Eğer düzensizlik devam etseydi 6 ay daha kullanıp öyle gebelik düşünecektim. Doktor tavsiyesi düzene girince denememizdi. Ama ilaçlar ve kilo vermek çok işe yaradı. Bu 7. Ayımız deneme. 1. Senede de olmazsa yumurta takibi ile çatlama iğnesi yapacaklar. Ama şükür ki yumurtlama ve çatlama yaşıyorum hala. Bence mutlaka 3 ay en azından kullanmanı tavsiye ederim. Düzene girecektir. Kilonuz nasıl? Normal mi?Merhaba bende de pcos var ve doktor 6 ay dogum kontrol hapi kullanmami önerdi ama hamile kalmak istedigim icin kullanmadim. Hamilelige engel olmadi mi sizde, pik mi gördünüz kullanirken? yoksa bittikten sonra mi takip ettiniz acaba? Bu arada hayirli olsun bebeginiz.
Amin cnm bnm strese girme ve hep olumlu dusun insallah gonlunce olurEvet canım sabrediyorum. Bir daha da yapmadım yapmayacağım. Zaten hamileysem mutlaka gecikmem başlayacaktır. Dilerim bende senin gibi güzel haberleri alırım.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin
Amin inşallahAmin cnm bnm strese girme ve hep olumlu dusun insallah gonlunce olur
Benim basıma geldi aynı böyle testim vardı ve bugün kan verdim sonuç negatifBende test yaptim silik ama bazilari yalanci pozitf diye birseyde var dediler strese girdim basina gelen varmi
Benimki pozitif cikti cnm darisisana insallahBenim basıma geldi aynı böyle testim vardı ve bugün kan verdim sonuç negatif
Ben de hâlâ doktora gitmedim. Nasıl sabrediyorum bilmiyorum ama üzülmekten yoruldum. Bu ay gecikmem 7. Güne gelene kadar testte yapmıyorum doktora da gitmiyorum. Pozitif düşünüp evde yoga yapıyorum. Umarım 7. Günün sonunda pozitif görebilirim. Henüz 2. Gündeyim. Göğüslerim daha adetin 1. Günü şişmeye ve ağrımaya başladı. Adet olacak gibi hep tuvalete koştum ve hala olmadım. Hafif arada gelen bel ve kasık ağrım ve çok aşırı yoğun koku hassasiyetim var. Geçen aylarda böyle olup adet olmuştum. Erkenden test yaptırmıştım çok üzüldüm. Bu ay bedenimi dinliyorum. Allah hayırlısını vericek nasılsaBenim basıma geldi aynı böyle testim vardı ve bugün kan verdim sonuç negatif
Guzel haberlerni aliriz insallah gonlunce olsunBen de hâlâ doktora gitmedim. Nasıl sabrediyorum bilmiyorum ama üzülmekten yoruldum. Bu ay gecikmem 7. Güne gelene kadar testte yapmıyorum doktora da gitmiyorum. Pozitif düşünüp evde yoga yapıyorum. Umarım 7. Günün sonunda pozitif görebilirim. Henüz 2. Gündeyim. Göğüslerim daha adetin 1. Günü şişmeye ve ağrımaya başladı. Adet olacak gibi hep tuvalete koştum ve hala olmadım. Hafif arada gelen bel ve kasık ağrım ve çok aşırı yoğun koku hassasiyetim var. Geçen aylarda böyle olup adet olmuştum. Erkenden test yaptırmıştım çok üzüldüm. Bu ay bedenimi dinliyorum. Allah hayırlısını vericek nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?