Sizce mantıklı mı

kendi adınıza hesap açıp orada birikim yapın peşinat için diyin (ama sizsiz çekemeyeceği bi şekilde ayarlayın) o da parasını eklesin.

birikim olunca parayı çekin boşanma davası açın. sorarsa iddia oynadım hayatım ingiltere ligi beni mahvetti paramızı 3e katlayacaktım dersiniz.

Aradaki mesajları okumadım sadece kayinvaliden çocuğuna mi bakacak yok artık demeye geldim

Vay bunlar aynı kişi mi,hoş ikisi de efsane. Anamnezcim şu birden fazla üyelikleri olanlar senden korksun bacım,şerlok holms gibi hatunsun

Bi de hep ilk sen farkediyorsun yahu :)
Mesleki deformasyon 500 ogrencili bir okulda odasına çağırıp öğrencinin ismini verip "su çocukla ilgili ne yapıldı,ailesi ne dedi,öğretmenleri ne diyor?" diye soran bir idarecim vardi

Abim 2 yıl önce yatırım için 1+1 ev aldı.. Kiracı ile uğraşmak o kadar zor ki.. 2 yıl da 4-5 kiracı değişti, ev 6 kadar boş kaldı o dönemde abim zorlandı. Yani ev alayım kiraya veririm dendiği kadar kolay değil.

Yatırım için altın,dolar almayı teklif edin. Peşinat birikince ev alınır Doğum izni vs. de söz konusu diyorsunuz çünkü

Mantıksız . Kendi maaşına çekerseniz çekin. Yarın bir gün birşey olduğunda sanki ev sizin üstünüze mi yapacak sanıyorsunuz. Krediyi cektigiyle kalirsiniz

Saçma. Oturacak olsanız neyse gerçi o zamanda saçma ama kesinlikle girmeyin bu topa. Zaten lojmandasınızda ne gerek var. Banada paranıza el koymaya çalışıyor gibi geldi. Ayrıca çocuk dehşet masraflı birşey. Hele emziremezseniz aylık 800-1000 tl sırf mama bez doktor krem falan. Kıyafet, arabası, eşyaları odası falanda kredi olursa sırf 2-2.5 çocuğa gidecek aylık. Abartıyor derseniz 10.5 aylık kızım var, oradan biliyorum.

Ya bi de bu kv zamanında size ev aldırmaya çalışmıştı,kpi evden kovduğu süreçte kp gidip otursun diye o sana aldıracakları evde kpi oturtabilir kocan,sende kira diye çookkk beklersin. Bi taraftan da kredisini ödersin,eşin de seni şöyle teselli edebilir. “Evin tapusu bizde bırak ölene kadar oturuversin”. Öyle alelacele aldırmak istemesi de tamamen annesinin arzusu yönlendirmesi bence. Biz ev almaya karar verdikten tam üç yıl sonra aldık nerdeyse ki iyki de öyle yapmışız piyasada 1,30 civarındayken kredi oranları Allah yardım etti 0,76 dan çektik krediyi ve o arada iyi de peşinat birikti.

Bence eşiniz kötü bir şey istemiyor.
Sizin maaşınızı ortak olacğaınız bir eve yatıralım diyor, kendi maaşını da aile için harcayalım bir eve sahip olalım diyor anladığım.
Ama iddia da para kaybetmesi çok kötü gerçekten.
Ama işin özünde bence kötü bir şey demiyor.

Ama izin alacaksanız ve anladığım oturmayacaksınız orada... Zor olur geçinmeniz belki de...
Ben teklifi mantıklı bulmakla beraber, zamanını sanırım yanlış buldum.

Her şekilde yatırıp yapılmasının mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Türkiye şartlarında hem kira vermeyip hem de bu kadar ciddi miktarlarda para kazanmanız ve bunu yatırıma dönüştürmemeniz büyük kayıp.
Kendiniz ve geleceğiniz için, büyüklerin bir lafı vardır "musluktan akarken birikir su" diye.
O hesap, hazır şu an kazanabiliyorken yapabildiğiniz birikimi ve yatırımı yapın.

nası buldunuz yahu respect
İnan kendime saklayacaktim ...sonuçta sanal bir platformdayiz ...soyledikleri/soylemedikleri sadece kendisini bağlar.Ama artık maaşına da göz dikildiğini söylediği için "belki gerçeklerle yuzlestirme yapmam onu hata yapmaktan korur" diye burada soyledim daha önce ki nickini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…