Sizce mantıklı mı

Aylık geliriniz 13bin peki yatırım yapıyormusunuz ?
Kira vermiyormussunuz zaten krediye girseniz 6500 elinize net kalan iki kişi hayli hayli gecinirsiniz yahu
Evet bugunler güzel ama bu kadar kazancım olsa sosyal hayatımdan taviz vermeden borca girerdim mutlaka borc sahibi olunmadan mal sahibi olunmuyor

Cocugu lütfen uzunca süre erteleyin eşiniz henüz eş olamamısken baba olma potansiyeli hic yok

Valla onu bunu bilmem de kiracidan cok cektim. 8 ay kira alamadim. Yasalar hep kiraciyi korudu. Kendi evimden kadini cikarmak icin bir suru para doktum. Yok notere ver yok avukata ver. Haciz icin ugrasiyorduk en son alan birini bulduk da de zararina evi sattik.. psikolojimiz bozulmustu artik kari koca. Evin icine de etmis bu arada tabi :) Oturmayacagin evi alma arkadasim. Biz de memuruz. Gocebeyiz. Esim surekli yer degistiriyor. Dogu gorevini bitirip batiya gidince ilk isim ev alip icine kurulmak olacak. Biz de su an lojmandayiz. Kiramiz daha uygun yakit sorunumuz falan yok. Hazir dogudayken 3 5 sene para biriktirip evi oyle alacagiz. Sadece kredi cekerek olmaz o is. Esin kendine guvenmiyo bence. Yine iddiada falan yerim diye korkuyor. Acin bir hesap biriktirin paranizi.

Abooo sizin çocuğa kv bakacaksa artık boşanırsınız. Malum epey sabıkalı. Ev alırsanız lütfen kendi üstünüze alın ve neden onun maaşıyla değil de sizinki ile alıyorsunuz. Bu erkekler de pek uyanık. Belki de kv aklına girdi. Siz evi alınca omları oturtacak. Bir ara kp ev de ev diyordu

Siz bu evi rezidanstan falan mi alacaksınız? 1+1.. 3 yil 6.500 odemeli. Eger oyleyse bekli.iyi olabilir

Bide bu konu sahibi son zamanlarda değişik. Konu açıp açıp bir daha hiçbir yoruma cevap vermiyor. Mesela eşi tiyatro için anneme de bilet al demiş. O kadar tavsiye verildi bir cvp yazmadı

Para biriktirin sonra ev alın .Parayı bi yere bağlıcaksanız birikim yapmaya bağlayın.Ayrıca size istemediğiniz şeyi neden yaptırıyor ki?Eşiniz çok istiosa kendi maaşını bağlasın.Ama kredi fiatları uçmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…