Sizce mantıklı mı?

leyliiimmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
5
0
86
32
Merhaba hanımlar size bir bir şey danışmak istiyorum. 80 yaşında kemoterapi alan bir adam var cok zengin. adam başka bir kadınla yaşıyormus oğulları bu yüzden adama küsmüş ler kadında bu adamın parasini yiyormus. Ayriyeten 45 yaşında eşinden boşanmış bir kadın var bu kadına teklif ediyorlar gel bu adama bakıcılık yap nikahi olacakmış işte evde kalacak. Hem de öyle bir kadına para gideceğine sana 3 dönüm ben verdiririm diyorlar sizce bu ahlaklı mi ben anlayamadım. ..

imam nikahi olacakmış daha oğulları haberi yok bir tanıdığı söylüyor 45 yaşındaki kadina böyle olsun diye

Son düzenleyen: Moderatör:

mal mülk yüzünden hep entrika

80 yaşındaki hastanın, bir kadınla yaşıyor. bu kadını çocukları istemiyor..
45 yaşında başka bir kadında var. bu kadınıda çocukları istiyor. hem bakıcı hemde eşi ol diyor öyle mi?
yanlış mı anladım ?

Siz bu hikayede neredesiniz, 45 yaşında ki hanım ablamısınız yoksa?

Bence 45 yaşındaki hanım abla 3 dönüm arazi için başını yakmasın, yarın öbür gün bu oğullar onu da harcar. Bir de 80 yaşında hasta bir adamı sömürmeye ortak olmak ne derece ahlaklı?

tobe yarabbım mantıklımı dıye soracak yerı bıle yok konunun
mantık aranmaz oyle bı konu

miras olayı en sevmediğim konulardandır...

kardeşi kardeşe düşüren mal mülk...

Nikah olduktan sonra niye 3 dönüm arsa verdiririz diyorlar zaten yasal mirasçı olacak. Vasiyet bırakmış ise yine saklı pay alacağı olur evlenecek kadının. Çocuklar da bir entrika çeviriyorlar ama bilemeyeceğim. Ayrıca bu tür yolla çok çok zengin olan bir tanıdığım var adamın çocuğu kadının peşini bırakmıyor, hep sorun hayatı. Ben olsam hiç bulaşmazdım 45 yaş daha genç.

Nikah dediğinize göre durum farklı.
Bana göre değil, baskasına göre mantıklı gelebilir.
80 yaşında olması bir şeyi değiştirmez.
Adam da kadın da istiyorsa onların kararı.
Adamın aklı yerinde mi?

bak ben imam nikahı kısmını kaçırmışım.
benim dediğim yani bildiklerimde resmi nikah var. adam zaten ölecek gözüyle bakılıyor, kadın evleniyor. adam ölüncede maaşı varsa malı kadına kalıyor.

3 dönüm verdiririm ? Nasıl verdirilecek ? Verseler bile yaştan dolayı sonradan itiraz hakları var.
Ayrıca bence de hiç gerek yok.Kısa yoldan köşeyi dönme planları hep hüsranla sonuçlanmıştır.

Madem adamın vericek durumu var aylık maaşla yanına yardımcı olarak birini tutsunlar. 80 yaşındaki adamla nikah kıymak ne demek? bide imam nikahı yani çok saçma bir durum .45 yaşındaki kadın bakıcı olarak gitsin baksın çok ihtiyacı varsada nikah falan çok saçma şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…