- Konu Sahibi FundaBerrak
-
bence güzel tercih yedi uyuyanlardan birinin ismi diye biliyorum...maşita ismide çok güzel hikayesini okumanızı tavsiye ederimmm....
evet sonra oğlum da olursa ona da Yemliha koyarım,diğer uyurlardan birinin ismi,uyumlu da,ama kafamı karıştırıyor eşim,,cocuk okula başlasa bile adını söyleyemezmiş,
adı abdurrezzak olan çocuklar da var sonuçta :)
Merhaba, öncelikle Allah çocuğunuzu hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Koymayı düşündüğünüz isim bir kız adı değil zaten bunun farkındasınızdır diye düşünüyorum. Mekselina ismi Roma'daki Maximilian adının Arapçalaşmış halidir (tıpkı Alexander adının İskender olması gibi). Putperestlikten kaçarak mağaraya sığınan 7 Hristiyan kişiden biridir Mekselina ve günümüzde de yaygın olarak hristiyan toplumların erkek çocuklarında Maximilian olarak görülen bir isimdir.
Benim isim konusunda size karışmak gibi bir durumum olamaz ama bir kız çocuğu için uygun durmuyor gibi. Benim diyeceğim eşinizin de uygun göreceği bir ismi birlikte koymak olur veya iki isim seçin. Birini eşiniz birini de siz belirleyin ki hem çocuk büyüyünce istediğini kullanır hem her ikiniz de çocuğunuza isim vermiş olursunuz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?