Doğuma Hazırlık Sizce Mekselina kız bebek için nasıl bir isim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mekselina yerine şuna ne dersiniz daha kibar kulağa daha hoş geliyor. melisina
ona benzer bişey oldu

yedi uyurların hepsi erkek değil mi?neden kızınıza bir erkek ismi vermeyi düşünüyorsunuz?
aslında olmayacak şey değil ama ben ismi hiç beğenmedim.gerçekten adını çoook uzun bir süre söyleyemez.evet Abdülrezzak da vr ama o en azından bildiğimiz ir şey,çocuk söylemeye çalışınca anlıyoruz,ama minik bir çocuk bna bu ismi söylemeye çalışsa asla anlamazdım sanırım.

İsmi duyunca aklıma meksika geldi,beğenmedim açıkçası kızınıza bu ismi koyarsanız ileride de zorluk yaşar,akılda kolay kalmaz,2de bir isminiz neydi diye sorarlar.Çocuğa isim koyma kararı tabi anne babanın.

Mekselina ismi değişik bir isim pek de yaygın değil. ama ilerde kızın için sorun yaşatacak bir isim. bunuda düşün derim. bir kız ismi için ben açıkçası pek beğenmedim. ama illede bu isim olsun diyorsan içinde geçen "selina" ismini koy. hem kulağa daha hoş geliyor hemde daha anlaşılır...

Türkçe kelime yapısından uzak bir isim olduğu için insanlar söylemesi ve anlaması zor gelebilir. ama geçekten beğendiğiniz bir isimse ne den olmasın tabiki..
bende kızım olursa adını Umay koymayı düşünüyorum. Türk mitolojisinde bebeklere masal anlatan onları koruyan melek demekmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…