Sizce mesaj atar mı?

pembeaskina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
46
3
1
35
Öncelikle merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak ama lütfen bir akıl verin ben nişan atalı 6-7 ay oldu. Madde bağımlısı ve kopuk bi ailesi olduğunu gördüğümüz için iş bozuldu. Serseri bir aile oldukları için başımıza dert açtılar. Velhasıl kelam mahkemelik olduk sonunda. Ben daha kendimi yeni bir ilişkiye hazırlamadan sosyal medyadan biri ile tesadüfen tanıştık. O bana başkası diye mesaj attı bende başkası diye cevap verdim. O kadar efendi konuşuyordu ki çok hoşuma gitmişti ama geçmişte ki korkularım yüzünden abartılı derece de hep ters davrandım oda hep alttan alırdı en sonunda daha fazla uğraşmadı bitti. 2 hafta sürdü,hiç buluşmadık. Ama bana çok iyi gelmişti ben gururumu eze eze 2 haftalık adama mesaj attım üst üste sabahtan akşama kadar abarttım bunu. Geçmişin çok sorunlu,ilerde bi sorun olursa beni ya mezara ya hapse sokarsın ben sorunlu bi hayat istemiyorum dedi. İstemiyorsun yanı dedim düşünmek istiyorum dedi yüz yüze gelelim dedim bakalım dedi. Bende memleketime gidicem eğer gitmeden görüşürsek kendime ona göre bi yol çizicem olmazsa teknolojik hiç bişey götürmicem dedim ona göre bi karar ver döndüğümde beni böyle bulamazsın dedim telefonu niye götürmüyorsun dedi sadece düşünmek istediğini falan söyledi arada da tam hakaret değilde iğneleyici laflar söyledi. İstemiyorum yada istiyorum bişey de dedim onu da demiyor düşünmek istiyormuş. Telefonu da götürmemden yana konuştu ben anlamıyorum. Lütfen netten tanışıklığı hemen aşık mı olunur falan demeyin bana çok iyi geldi benim dilim yandı biriyle konuşurken direk istiharede yatıyorum artık 3 kere yattık hepsi olumluydu. Çok güzel rüyalardı. Beni istemiyor belli bu ama mesaj atsın istiyorum ya

ilk tanıstıgınız kişiye geçmisinizi anlatmayın. Adamda haklı ayrıca. Ben olsam bende aynı şeyi derdim. K bakmayın kimse dertsiz başına dert almak istemez
Bu yüzden kimse benimle olmasın mı yani hep böyle mi olcak yani :( bende bilemezdim böyle sorunlar olacağını bende böyle olsun istemezdim

Bu yüzden kimse benimle olmasın mı yani hep böyle mi olcak yani :KK43: bende bilemezdim böyle sorunlar olacağını bende böyle olsun istemezdim
Kimse seninle olmasın demiyorum ben. Tabikide bi ilişkin olabilir. Ama ilk tanıstıgın insana tüm herşeyini anlatma diyorum. Mahkemelik olmuşsun falan filan. İlk tanıstıgın insanı ne ilgilendirir bu ?? Olmuş bitmiş. Hala rahatsız etmiyor demi seni ??bu olaylardan ne kadar sonra tanıstın bu kişiyle

Kimse seninle olmasın demiyorum ben. Tabikide bi ilişkin olabilir. Ama ilk tanıstıgın insana tüm herşeyini anlatma diyorum. Mahkemelik olmuşsun falan filan. İlk tanıstıgın insanı ne ilgilendirir bu ?? Olmuş bitmiş. Hala rahatsız etmiyor demi seni ??bu olaylardan ne kadar sonra tanıstın bu kişiyle
6-7 ay oldu Nişanı atalı ama önümüzde ki aylarda mahkeme var sadece. Beni rahatsız edemiyor çünkü hiç bi yerden ulaşamaz. Ben en başta onun oyunlarından sandım bu çocuğu o yüzden anlatmıştım oda ilk bişey olmaz her insanın başına gelebilir yeter ki evleneceğin adama dürüst ol dedi. Sonra ben huysuzluk falan yapınca herşeyi büyük küçük bahaneler üretti

6-7 ay oldu Nişanı atalı ama önümüzde ki aylarda mahkeme var sadece. Beni rahatsız edemiyor çünkü hiç bi yerden ulaşamaz. Ben en başta onun oyunlarından sandım bu çocuğu o yüzden anlatmıştım oda ilk bişey olmaz her insanın başına gelebilir yeter ki evleneceğin adama dürüst ol dedi. Sonra ben huysuzluk falan yapınca herşeyi büyük küçük bahaneler üretti
Tamam rahatsız etmiyormuş işte. Kapat bitsin gitsin bu konu. Bu kişiliğede kesinlikle tekrardan ulaşma. Konuşmalarını hiç begenmedim bu da tekin degil

Değil midir? Ne biliyim okumuş kültürlü kültürlü konuşuyordu. Ben hemen herkese inanıyorum yaaa
Degil tabi daha yeni kouşmaya başlamışsınız' evlenecegin adama dürüst ol' ne demek. Cok saçma geldi konuşmaları. Sende herseye inanma. Yoksa basına cok dert açarsın. Hem belkide adam evli sosyal medyaya güvenme

Back
X