Sizce mülakat olur mu?

Sevahanm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
65
60
18
37
Merhaba arkadaşlar
Ösym girdiğim sınavın soruları açıklandı, geçen yıl girenler 35 soruda 25 gy, 35/soruda 24 alan yaptı. Ben 24-23 gy, 45 soruda 32 alan yaptım. Soru sayısı 10 arttı geçen yıl. Doğrulardan eminim, yanlışlardan bir veya ikisi doğru olabilir. Geçeb yıl 700 kişi aldılar, bu yıl 1200 kişi alacaklar, sizce mülakat olur mu?

Bölümün alım sayısına göre değişir. Ben 2016 yılında ortalamanın 11 net üstünde yapmıştım (alan ortalaması 22 idi, benim 33 netim vardı) ona rağmen puanım düşüktü. Alan 77 küsuratlı, GY/GK de 81 küsuratlı gelmişti. Mülakat sırasına bile giremedim. (Türk Dili ve Edebiyatı)

2016 puanımla, 2017’de memur olarak atandım.

Merhaba arkadaşlar
Ösym girdiğim sınavın soruları açıklandı, geçen yıl girenler 35 soruda 25 gy, 35/soruda 24 alan yaptı. Ben 24-23 gy, 45 soruda 32 alan yaptım. Soru sayısı 10 arttı geçen yıl. Doğrulardan eminim, yanlışlardan bir veya ikisi doğru olabilir. Geçeb yıl 700 kişi aldılar, bu yıl 1200 kişi alacaklar, sizce mülakat olur mu?
Sanırım icra müdürlüğü sınavından bahsediyorsunuz. Sonucu bende merak ediyorum. 17 bin başvuru yapılmış. Hukuk mezunu giren çok var

Sanırım icra müdürlüğü sınavından bahsediyorsunuz. Sonucu bende merak ediyorum. 17 bin başvuru yapılmış. Hukuk mezunu giren çok var
Evet icra sınavı, benim de endişem hukukcular zaten.

Ben çok yanlış anlamışım kusura bakmayın, öğretmenlik sandım ☺️

bu şekilde bir ölçü olmaz ki

soru sayısı da giren sayısı da değişmiş

mülakat olur mu olmaz mı yönetmelikte, hatta sınav duyurusunda da yazar

şimdiden düşünmeyin

hele bir sonuç açıklansın

Evet icra sınavı, benim de endişem hukukcular zaten.
Malesef mülakat yapılıyor. Eşimin girdiği sene 70 ten yukarı alan sayısı ilandaki sayının altında olmasına rağmen mülakat yapmışlardğ. 3. De kazandı. Allah yardımcın olsun

Back
X