Allah'ım sana geliyorum. Bu, seni geberecek kadar seviyorum falan demek mi oluyor?
Öldürücü bir virüse karşı aşk mı? Valla kimse kusura bakmasın da virüs bu karşılaşmadan sağ çıkar, aşk da ölür insan da.
Ben sevgilimin bana maskesiz bakmasını falan istemem. Çünkü, ya benden bulaşan virüs onu öldürürse? Basbayağı benim yüzümden ölecek adam ya hu! Seven insan sevdiğini öldürmek ister mi hiç?
Ben de kimseye maskesiz falan bakmam, hele covidse aynı evde falan yaşamıyorsak gidip de hiç beraber karantinaya falan da girmem. Yerler öyle aşkın ızdırabını. Bile bile ölüme yürümem ben, canımı daha çok seviyorum. Kendimden bile çok seviyorum olayı böyle bir şey de değil zaten. Allah göstermesin kanser olur bakarsın, kaza atlatır altını bile temizlersin, yeri gelir böbreğini bile verirsin. Ama karşılığında bir b.k olmayacak şekilde kovidli adama yaklaşarak sevgi mevgi göstermiş olmuyorsun. Sen maskesiz yanaştın diye adam iyileşiyor mu? Hayır.
Bir de emek de emek demişsiniz, ne emeği ya? Adam uçkurunu sizden daha çok önemsiyor. Böyle bir adamla geçen iki yılınız ziyan olmuş, emek değil bu. Devam ederseniz bir iki yılı daha çöpe atarsınız.