Hep kendi ariyodu ztn kiz kardesini. Kiz kardeşi de bi kere kendi arayip abi Napiosn demiodu. Bi de kaynanamlar sehir dışında. Kaynanamlara gidecekken bizim arabamız yoktu yeni evliydik birlikte gidelim dedik. Tamam dediler snra ertesi gun bize haber vermeden kendileri gitmislwr ( gitmeden önceki aksam birkikte otrdk ) ordan görüntülü aramıştı. Normalde abisini goruntulu aramayan insan bu..gitmelerinin sebebi de suymus: eşi bi anda izin almis. Tamam bu gayet normal ama yola cikmadan önce en azindan abine haber ver gidioz biz sizle gidemicez de. Resmen bilerek yapmışEvleriniz yakın ama eşiniz ve kardeşi 3 aydır görüşmüyor mu? Kardeşi yeni doğum yapmış, ben aradım o aramadı diye bu kadar iletişimsiz kalınması tuhaf geldi bana. Benimde abilerim var, ben aramasam onlar, birşey mi oldu diye.
Sizlik değil ama eşinizin tutumu bana da garip geldi, aralarında başka olumsuzluklara gecmediyse.
Insanların zararindan degil. Bu insanlar sürekli gelip otel gibi kullanmak istiyor evi. Yoksa onlar tabiki gelecek anne bava yaniMesele iş yaptırma değil, bu insanların size nasıl bir zararı, zahmeti olabilir onu anlatmak istedim. Ayrıca o sözleri söyleyebilmek de vicdanına sığmaz insanın. Anne olunca empati yaparsınız.
Ortak karar ama gelin olduğunuzdan siz kötü olacaksınız çünkü sadece sizin fikriniz gibi algılanacak herkes kendi ailesiyle kendi çözmeli sorunları olumsuzluğu ortadan kaldırıp sınırları çizmeliEsimle benim ortak kararimiz esim kesinlikle her konuda benim yanimdadir. O da istemiuo ben de sürekli kalma meselesinj. Bizde kari koca ayrimi yok. Her karar ortaktir hayattaki sorumluluklarimiz ev islerimiz bile ortak. Bu sekilde bi iliskimiz var arkdasim gibi yani.. ama bunu yapicam. Farkli bi bakis acisi kattiniz tesekkur ederim :)
Ortak karar ama gelin olduğunuzdan siz kötü olacaksınız çünkü sadece sizin fikriniz gibi algılanacak herkes kendi ailesiyle kendi çözmeli sorunları olumsuzluğu ortadan kaldırıp sınırları çizmeli
Esim pek beceremez oyle ara bulmali konusmalari. Kendini ifad3 eder ama bu konulardan pek anlamaz ihale bana kaliyo. Esimi yonlendirmem lazim yani bu konuda benimOrtak karar ama gelin olduğunuzdan siz kötü olacaksınız çünkü sadece sizin fikriniz gibi algılanacak herkes kendi ailesiyle kendi çözmeli sorunları olumsuzluğu ortadan kaldırıp sınırları çizmeli
İki ayda bir gelip hftasonu kalmak nasıl otel gibi kullanmak oluyor anlmadım. Benim kyınvalidemler de iki ayda bir gelir. Bunlar normal şeyler diye düşünüyorum.Insanların zararindan degil. Bu insanlar sürekli gelip otel gibi kullanmak istiyor evi. Yoksa onlar tabiki gelecek anne bava yani
Niye ki.. sınırınız mi yok??? Sınır bilene sorun yok.İki erkek annesi olmak iyice korkutmaya başladı beni
Hayir anlatamadim. Bunun onunu acip boyle yapmak istiyorlar neyini anlamadinizİki ayda bir gelip hftasonu kalmak nasıl otel gibi kullanmak oluyor anlmadım. Benim kyınvalidemler de iki ayda bir gelir. Bunlar normal şeyler diye düşünüyorum.
Sınırınız mı yokmuş! Yoo sınırım var ama karı koca sizin anne babaya sınırınız yok belli.Niye ki.. sınırınız mi yok??? Sınır bilene sorun yok.
Hayir anlatamadim. Bunun onunu acip boyle yapmak istiyorlar neyini anlamadiniz
Aynen canim sen oyle yapSınırınız mı yokmuş! Yoo sınırım var ama karı koca sizin anne babaya sınırınız yok belli.
Çocuklarım sizin ettiğiniz lafı etse zaten daha kapılarını açmam. Evlenince eşlerin bütün kullanım hakları birbirine geçmiyor,anne babalar da o hayata gerektiği yerde dahil olacak.
Maddi yardım yaparlarken de sınırınızı bilin mesela.
Siz yokken napıyorlar parkeleri mi kemiriyorlar?
Bu sizin yorumunuz, belki de böyle bir niyetleri yoktur. Anne baba olarak evladını özleyip 2 ayda bir görmek istemişlerdir sadece...
Hayir anlatamadim. Bunun onunu acip boyle yapmak istiyorlar neyini anlamadiniz
Biz de ozluyoruz ozlemiyoruz istemiyoruz diyen kim?Bu sizin yorumunuz, belki de böyle bir niyetleri yoktur. Anne baba olarak evladını özleyip 2 ayda bir görmek istemişlerdir sadece..
Peki.Biz de ozluyoruz ozlemiyoruz istemiyoruz diyen kim?
İki erkek çocuk annesi olarak benim de gözüm korktu açıkçası. Bu forumda şunu gördüm ki gelinleri memnun etmek imkansız. Gerçek hayatta da çevremde gördüğüm bu. Kv yemeğe davet eder sürekli çağırıyor bizim hayatımız yok mu der suçlu olur, davet etmez ilgilenmiyor denir suçlu olur. Evlenirken sıfır lüks bir ev alıp içini de zevklerine göre döşeyin, düğünlerini yapıp altın da takın yine yaranamazsınız. Öyle olan da biliyorum gelin bütün aileye düşman oldu, arkadaşımdı kendisi.İki erkek annesi olmak iyice korkutmaya başladı beni
Allah iyilerle kıymet bilenlerle karşılaştırsın.İki erkek çocuk annesi olarak benim de gözüm korktu açıkçası. Bu forumda şunu gördüm ki gelinleri memnun etmek imkansız. Gerçek hayatta da çevremde gördüğüm bu. Kv yemeğe davet eder sürekli çağırıyor bizim hayatımız yok mu der suçlu olur, davet etmez ilgilenmiyor denir suçlu olur. Evlenirken sıfır lüks bir ev alıp içini de zevklerine göre döşeyin, düğünlerini yapıp altın da takın yine yaranamazsınız. Öyle olan da biliyorum gelin bütün aileye düşman oldu, arkadaşımdı kendisi.
Canım mıAynen canim sen oyle yap
Tamamen kendi evleri gibi görüp istedikleri zaman istedikleri kadar kalip anahtarla kapi acip anahtarla kapi kitleyip gitmek istiyorlar. Benim çocuğum olsa.; calisiyorsalar bana kal deseler bile fazla kalmam. Cunku ztn evde yoklar gelir gorurum kari. kooca arasina dahil olmadan giderim. Haftaici evde yoklarken de eve kafama gore girip cikmam ama siz bu sekilde yapacaksanız çocuklarınıza bu da size kalmis. Benim annem babam her zaman benim yanımdalar desteklerini verirler ama kizim gelelim kalalim sen git biz duralım yapmazlar. Kiz anneleri baska..
Ben bu yuzden kotu oldum yani. Bakis acınıza hayran kaldim. Aynen devam.. kesin mutl olursunuzAllah iyilerle kıymet bilenlerle karşılaştırsın.
Niye isteğiniz destekleyici yorum gelince tepki veriyorsunuz?Konuyu açma amacınız iyi yapmışsın aferin desinler diye mi?Ben bu yuzden kotu oldum yani. Bakis acınıza hayran kaldim. Aynen devam.. kesin mutl olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?