Sizce napmali?

Hep kendi ariyodu ztn kiz kardesini. Kiz kardeşi de bi kere kendi arayip abi Napiosn demiodu. Bi de kaynanamlar sehir dışında. Kaynanamlara gidecekken bizim arabamız yoktu yeni evliydik birlikte gidelim dedik. Tamam dediler snra ertesi gun bize haber vermeden kendileri gitmislwr ( gitmeden önceki aksam birkikte otrdk ) ordan görüntülü aramıştı. Normalde abisini goruntulu aramayan insan bu..gitmelerinin sebebi de suymus: eşi bi anda izin almis. Tamam bu gayet normal ama yola cikmadan önce en azindan abine haber ver gidioz biz sizle gidemicez de. Resmen bilerek yapmış

Mesele iş yaptırma değil, bu insanların size nasıl bir zararı, zahmeti olabilir onu anlatmak istedim. Ayrıca o sözleri söyleyebilmek de vicdanına sığmaz insanın. Anne olunca empati yaparsınız.
Insanların zararindan degil. Bu insanlar sürekli gelip otel gibi kullanmak istiyor evi. Yoksa onlar tabiki gelecek anne bava yani

Ortak karar ama gelin olduğunuzdan siz kötü olacaksınız çünkü sadece sizin fikriniz gibi algılanacak herkes kendi ailesiyle kendi çözmeli sorunları olumsuzluğu ortadan kaldırıp sınırları çizmeli

Esim pek beceremez oyle ara bulmali konusmalari. Kendini ifad3 eder ama bu konulardan pek anlamaz ihale bana kaliyo. Esimi yonlendirmem lazim yani bu konuda benim

Insanların zararindan degil. Bu insanlar sürekli gelip otel gibi kullanmak istiyor evi. Yoksa onlar tabiki gelecek anne bava yani
İki ayda bir gelip hftasonu kalmak nasıl otel gibi kullanmak oluyor anlmadım. Benim kyınvalidemler de iki ayda bir gelir. Bunlar normal şeyler diye düşünüyorum.

2 ayda bir gelip kac gün kalıyorlar?2 ayda 1 gelmek üstelik ikinizde calisiyorken gereksiz ..

İki erkek annesi olmak iyice korkutmaya başladı beni
Niye ki.. sınırınız mi yok??? Sınır bilene sorun yok.
İki ayda bir gelip hftasonu kalmak nasıl otel gibi kullanmak oluyor anlmadım. Benim kyınvalidemler de iki ayda bir gelir. Bunlar normal şeyler diye düşünüyorum.
Hayir anlatamadim. Bunun onunu acip boyle yapmak istiyorlar neyini anlamadiniz

Niye ki.. sınırınız mi yok??? Sınır bilene sorun yok.

Hayir anlatamadim. Bunun onunu acip boyle yapmak istiyorlar neyini anlamadiniz
Sınırınız mı yokmuş! Yoo sınırım var ama karı koca sizin anne babaya sınırınız yok belli.
Çocuklarım sizin ettiğiniz lafı etse zaten daha kapılarını açmam. Evlenince eşlerin bütün kullanım hakları birbirine geçmiyor,anne babalar da o hayata gerektiği yerde dahil olacak.
Maddi yardım yaparlarken de sınırınızı bilin mesela.
Siz yokken napıyorlar parkeleri mi kemiriyorlar?

Aynen canim sen oyle yap

İki erkek annesi olmak iyice korkutmaya başladı beni
İki erkek çocuk annesi olarak benim de gözüm korktu açıkçası. Bu forumda şunu gördüm ki gelinleri memnun etmek imkansız. Gerçek hayatta da çevremde gördüğüm bu. Kv yemeğe davet eder sürekli çağırıyor bizim hayatımız yok mu der suçlu olur, davet etmez ilgilenmiyor denir suçlu olur. Evlenirken sıfır lüks bir ev alıp içini de zevklerine göre döşeyin, düğünlerini yapıp altın da takın yine yaranamazsınız. Öyle olan da biliyorum gelin bütün aileye düşman oldu, arkadaşımdı kendisi.

Allah iyilerle kıymet bilenlerle karşılaştırsın.

Tamamen kendi evleri gibi görüp istedikleri zaman istedikleri kadar kalip anahtarla kapi acip anahtarla kapi kitleyip gitmek istiyorlar. Benim çocuğum olsa.; calisiyorsalar bana kal deseler bile fazla kalmam. Cunku ztn evde yoklar gelir gorurum kari. kooca arasina dahil olmadan giderim. Haftaici evde yoklarken de eve kafama gore girip cikmam ama siz bu sekilde yapacaksanız çocuklarınıza bu da size kalmis. Benim annem babam her zaman benim yanımdalar desteklerini verirler ama kizim gelelim kalalim sen git biz duralım yapmazlar. Kiz anneleri baska..

Ben bu yuzden kotu oldum yani. Bakis acınıza hayran kaldim. Aynen devam.. kesin mutl olursunuz
Niye isteğiniz destekleyici yorum gelince tepki veriyorsunuz?Konuyu açma amacınız iyi yapmışsın aferin desinler diye mi?
İnsanlar kırıldığına göre söylediğinizde sorun var demek ki,niye bunu düşünmüyorsunuz da iyi yaptım böyle olması gerekti diyorsunuz. Madem iyi yaptınız olması gereken buydu konu neden?
Bakış açıma hayran kalıp kalmamanız hiç önemli değil. Sizin eş ailesi ile mesafeli olmanız da sorun değil ama eşinizin babasına söylediği cümle çok ağır. Bunu umarım idrak edersiniz.
Ayrıca mesajını alıntıladığım hanımın bahsettiği kişileri kastetmiştim,siz neden alındınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…