Sizce napmali?

ben o konuya hiç yazmadım demek ki burda herkes melek ben şeytanım

Farklı şehirden geliyorlar.

Sadece haftasonu kalıyorlarmış.
ama tüm hafta kalmak istiyorlarmış yetmiyormuş sadece haftasonu
en başından beri bunu istemişler ısrarla söylemişler konusahibi ve eşide ısrarla müsait değiliz yoğunuz yorgunuz demesine rağmen istekleri o yöndeymiş ...

Bana batar ben istemem ne olursa olsun büyük insanlar hiç rahat edemiyorum otur kalk herseye dikkat et bide ben evimde başkası bir iş yapsin ondan da hoslanmiyorum o yüzden bana her türlü sıkintı

Bana batar ben istemem ne olursa olsun büyük insanlar hiç rahat edemiyorum otur kalk herseye dikkat et bide ben evimde başkası bir iş yapsin ondan da hoslanmiyorum o yüzden bana her türlü sıkintı
Şimdi sen kalkıp da bunun için tavır koyduğun birinin ardından bakmazsın, aman beni kötü bilmesinler derdine düşmezsin, eyvallah etmezsin. Hem sınır çizip hem iyi gelin olunmuyor, bunu anlatamıyoruz biz burada konu sahibine.

Ayy içimden geçenleri yazmışsınız demekki öz buradaki arkadaşların düşüncesine göre aile yardim etmezse sevgi saygı göstermek gereksiz.yardım ederse ona göre davranıliyor hele bir üyenin ısrarla aldığı evde oturuyorsunuZ size harçlık veriyormuş gibi cümleleri akıllara zarar.

benim aklıma bir komşumuz geldi ismini söylesem herkes çok şaşırır epey güçlü bir isim öyle söyleyeyim ama ismini buraya veremem maddi anlamda güçlü bir isim
evlerindeydik çay sohbeti,10 sene olmuştur bu olay
bir baktık fişleri falan dosyalıyor düzenliyor
çocuklarına ne aldıysa neye harcadıysa tek tek dosyalıyor yarın öbürgün ne yaptınkı derlerse bu dosyayı gösterecekmiş
babamda kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmasanız keşke, siz ebeveyni olduğunuz için üstünüze düşeni yapında kıymet bilir bilmez o kendisinin sorunu ilerde onunda çocuğu olunca anlar demişti
adam kesin tavırla hayır benim karşıma en ufak bir itirazla bile çıkamazlar demişti

buradaki yorumlarıda görünce baban kadar konuş ya da paran kadar konuş mantığı var demek ki

Zaten insan anne babasına anne baba olduğu için saygı duyar sever sayar
Ama sevgi saygınin karşılıklı olanı güzeldir

Evladını besle, büyüt, gözünden sakın... Yıllarca tüm hastalığını, dağınıklığını, stresini çek Evlendikten sonra bize hafta içi gelmeyin, rahatsız oluyoruz.Geliyorsanız haftasonu gelin desin.
Bazı cümlelerin söyleniş şekli yaşını başını almış insanlar için çok ağır...

Ben olsam birdaha da girmem evine! Çok net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…