- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.473
- 548
ben o konuya hiç yazmadım demek ki burda herkes melek ben şeytanımBurada her şey linçleniyor ki.
Kadının biri konu açmış,misafir geldi yattığı yer çok pis kokuyo diye,kadını linçlemişler.
İşte o misafir,kokan senin kalbin falan filan.
Ya hu ne alaka?
Her insanın midesinin aldığı,tiksindiği şeyler farklı.
Pis olduğunu bildiğimiz bir insanın elinden yemek yiyebilir miyiz mesela?
Eleştirenler yer demek ki.
Laf olsun torba dolsun.
Konu sahibi ve eşi kaç kere söylemişler daha ne yapmaları lazım yani?
Karşı taraf anlayışsızsa suç onların mı?
ben 53 yorum yapmışım o da 36 . En az benim kadar içselleştirmiş :))İçselleştirdi bile.
Farklı şehirden geliyorlar.Benim kp imde eşime verdi evi ama aynı sehirdeyiz yarım saatlik yerde gelip kalma haklarını olduğunu gene de düşünmüyorum 1 kere spontane kalmışlardı onda bile çok rahatsız oldum ne gereksiz seyler ya hayır ne anliyorlar gideyimde oğlumun evinde kalayım amaç ne
Sadece haftasonu kalıyorlarmış.2 ayda bir gelip 1 hafta yatılı mı kalıyorlar doğru mu anladım ?
ama tüm hafta kalmak istiyorlarmış yetmiyormuş sadece haftasonuSadece haftasonu kalıyorlarmış.
Ee gene de 2 ayda bir gelmek zorunda değillerFarklı şehirden geliyorlar.
Bana batar ben istemem ne olursa olsun büyük insanlar hiç rahat edemiyorum otur kalk herseye dikkat et bide ben evimde başkası bir iş yapsin ondan da hoslanmiyorum o yüzden bana her türlü sıkintıYani, oturup hizmet beklemiyorlarsa, başında vıdı vıdı etmiyorlarsa; yiyeceğini yapıp yediğini yıkayan, türlü hallerini anlayışla karşılayan, kendi evinde diken üstünde durmana sebep olmayan insanlar ise bana batmaz, şimdi kötü olmak istemiyorum diye kıvranan konu sahibine de batmasın yani, gereksiz.
Şimdi sen kalkıp da bunun için tavır koyduğun birinin ardından bakmazsın, aman beni kötü bilmesinler derdine düşmezsin, eyvallah etmezsin. Hem sınır çizip hem iyi gelin olunmuyor, bunu anlatamıyoruz biz burada konu sahibine.Bana batar ben istemem ne olursa olsun büyük insanlar hiç rahat edemiyorum otur kalk herseye dikkat et bide ben evimde başkası bir iş yapsin ondan da hoslanmiyorum o yüzden bana her türlü sıkintı
Ayy içimden geçenleri yazmışsınız demekki öz buradaki arkadaşların düşüncesine göre aile yardim etmezse sevgi saygı göstermek gereksiz.yardım ederse ona göre davranıliyor hele bir üyenin ısrarla aldığı evde oturuyorsunuZ size harçlık veriyormuş gibi cümleleri akıllara zarar.Kredisini ödüyorlarmiş evlenmeden katkıda bulunmuşlar .
Konu sahibi de evlenmeden araba almış demek ki ailesiyle birlikte yaşarken aldığı için ailesi sürekli arabayı istemeli bu nasıl bir bakış açısı ?
Yardım ettikleri miktar kadar otel niyetine kullanabilirler mi ?
benim aklıma bir komşumuz geldiAyy içimden geçenleri yazmışsınız demekki öz buradaki arkadaşların düşüncesine göre aile yardim etmezse sevgi saygı göstermek gereksiz.yardım ederse ona göre davranıliyor hele bir üyenin ısrarla aldığı evde oturuyorsunuZ size harçlık veriyormuş gibi cümleleri akıllara zarar.
Zaten insan anne babasına anne baba olduğu için saygı duyar sever sayarAyy içimden geçenleri yazmışsınız demekki öz buradaki arkadaşların düşüncesine göre aile yardim etmezse sevgi saygı göstermek gereksiz.yardım ederse ona göre davranıliyor hele bir üyenin ısrarla aldığı evde oturuyorsunuZ size harçlık veriyormuş gibi cümleleri akıllara zarar.
Bence de, çünkü böyle otomatiğe bağlayıp bunu klasikleştirip insanı sıkıntıya sokuyorlar iki ay geçti mi ay şimdi gelecekler mi ne Zaman gelecekler ne kadar kalacaklar gibiEe gene de 2 ayda bir gelmek zorunda değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?