- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Kız/ erkek annesi kavramını aklınızdan silip bakarsanız brnce farklı değerlendirebilirsiniz durumları.Tamamen kendi evleri gibi görüp istedikleri zaman istedikleri kadar kalip anahtarla kapi acip anahtarla kapi kitleyip gitmek istiyorlar. Benim çocuğum olsa.; calisiyorsalar bana kal deseler bile fazla kalmam. Cunku ztn evde yoklar gelir gorurum kari. kooca arasina dahil olmadan giderim. Haftaici evde yoklarken de eve kafama gore girip cikmam ama siz bu sekilde yapacaksanız çocuklarınıza bu da size kalmis. Benim annem babam her zaman benim yanımdalar desteklerini verirler ama kizim gelelim kalalim sen git biz duralım yapmazlar. Kiz anneleri baska..
Onların bıraktığı evde yaşıyorsunuz yani. Bu yüzden de hak görüyorlar işte. Bunu istemiyorsanız o evden taşınmanız lazım. Adamlar hem ev verdik hem gördüğümüz muameleye bak diye düşünüyorlardır şimdi.Evet. Benim yerlescegim evde onceden onlar esimle birlikte yaşıyorlardı. Benim ceyizimin gelecegi haftalar onceden belliydi. Ceyizim gelmeden bi gun once de ben 3ve gittim bi baktım mutfaktan hicbir esyasini toplamamış. Ben kendi eşyalarımı nasil yerlesttcem. Ustelik tek zamanim haftasonu iken. Neyse nisanlima dedim annen toplansinki yrn ben esya koycam dedim bi geldik ertesi gun kendime ben dolaptan su kismi ayirdim burasi benim olsun gidip geldikce kullanırız?? Bu ne demek? Portmanto ya hic dokunmamislar cekmeceler onlarin sahsi ozel eşyaları doluydu. Ben yine bisey demedim is çıkışlarında gidip gece yarilarina kadar onlarin kendi eşyalarini kutulayip kendime duzen kurdum. Burda anladim o evden kopmak istemediklerini. Ustune bir de kayınpederim dedi ki biz sehir disindan gelioz dugune kadar ben senin eşyalarını acar kullanirim dedi. Halbuki ben kayinvalideme bir odayi size acalim dugun olana kadar o odayi kullanirsiniz diye onay vermişken kayinpederim tum evdeki esyalari acar kullanirim demesi de sınır bilmemezlik geldi.
Karşılaştırmayacak o yüzden siz önleminizi alın, kendinizi başkalarını memnun etmeye endekslemeyin.Allah iyilerle kıymet bilenlerle karşılaştırsın.
Onların bıraktığı evde yaşıyorsunuz yani. Bu yüzden de hak görüyorlar işte. Bunu istemiyorsanız o evden taşınmanız lazım. Adamlar hem ev verdik hem gördüğümüz muameleye bak diye düşünüyorlardır ş
Kız/ erkek annesi kavramını aklınızdan silip bakarsanız brnce farklı değerlendirebilirsiniz durumları.
Sizden anahtar istiyorlar mı? Bir de fazla kalmıyır hftasonu sadece demişsiniz.
Empati yapın, aileniz geldi ve eşiniz onlara sizin kayınvalidenize söylediğiniz cümleleri söyledi. Kötü hissetmez miydiniz?
Bir de çocuk sahibi olduktan sonra kişilere kız ya da erkek annesi olarak bakmıyor insan.
Onceki msjlari okumamissiniz belli.Kız/ erkek annesi kavramını aklınızdan silip bakarsanız brnce farklı değerlendirebilirsiniz durumları.
Sizden anahtar istiyorlar mı? Bir de fazla kalmıyır hftasonu sadece demişsiniz.
Empati yapın, aileniz geldi ve eşiniz onlara sizin kayınvalidenize söylediğiniz cümleleri söyledi. Kötü hissetmez miydiniz?
Bir de çocuk sahibi olduktan sonra kişilere kız ya da erkek annesi olarak bakmıyor insan. Bakış açısı değişiyor.
Tıpkı benim baskalarini.memnun etmeye calismamam gibi dimi?Karşılaştırmayacak o yüzden siz önleminizi alın, kendinizi başkalarını memnun etmeye endekslemeyin.
Onu yapmam inşallah. Kıymet bilen başım üstüne, bilmeyen kapı dışarı. Emek nankörü insanlara tahammülüm hiç yok.Karşılaştırmayacak o yüzden siz önleminizi alın, kendinizi başkalarını memnun etmeye endekslemeyin.
Kimse kim s eye ev vermedi. Evin borcu var çalışıp ödüyoruz cok şükürOnların bıraktığı evde yaşıyorsunuz yani. Bu yüzden de hak görüyorlar işte. Bunu istemiyorsanız o evden taşınmanız lazım. Adamlar hem ev verdik hem gördüğümüz muameleye bak diye düşünüyorlardır şimdi.
Peşinatını vermişler işte. Neyse sizi destekleyenleri dinleyin siz.Kimse kim s eye ev vermedi. Evin borcu var çalışıp ödüyoruz cok şükür
Sorumun cevabını alamadım. Kendi ailenize bu cümleleri kurar mıydınız? Ya da eşinizin kurmasına tepkisiz kalır mıydınız?Onceki msjlari okumamissiniz belli.
Olur da çocuğunuz olduğunda bu özel alanı kiminle paylaşacaksınız merak ediyorum, zira bi süre sonra çalışmak gerekiyor. Bakıcı, anne, kv? Gönül almak istemenize de tamamen duygusal bakıyorum.Tamamen kendi evleri gibi görüp istedikleri zaman istedikleri kadar kalip anahtarla kapi acip anahtarla kapi kitleyip gitmek istiyorlar. Benim çocuğum olsa.; calisiyorsalar bana kal deseler bile fazla kalmam. Cunku ztn evde yoklar gelir gorurum kari. kooca arasina dahil olmadan giderim. Haftaici evde yoklarken de eve kafama gore girip cikmam ama siz bu sekilde yapacaksanız çocuklarınıza bu da size kalmis. Benim annem babam her zaman benim yanımdalar desteklerini verirler ama kizim gelelim kalalim sen git biz duralım yapmazlar. Kiz anneleri baska..
Kim olsa kurarim. Herkrd sınırını bilsin. Benim mutlu olmam gerrkrn bi hayatim v3 evliligim var.Sorumun cevabını alamadım. Kendi ailenize bu cümleleri kurar mıydınız? Ya da eşinizin kurmasına tepkisiz kalır mıydınız?
Onlar ztn ben bu durumdan mutsuzsam onume bu seçeneği sunmazlar. Ince cizgi bu..Kim olsa kurarim. Herkrd sınırını bilsin. Benim mutlu olmam gerrkrn bi hayatim v3 evliligim var.
Çocuğunuz olduğunda da kayınvalidenizin kendi ev sınırlarını aşıp sizin evinizde çocuk bakmasını istemeyin olur mu?Kim olsa kurarim. Herkrd sınırını bilsin. Benim mutlu olmam gerrkrn bi hayatim v3 evliligim var.
Her cocuk bakan aile sınır mi asiyo.ne alaka ?Çocuğunuz olduğunda da kayınvalidenizin kendi ev sınırlarını aşıp sizin evinizde çocuk bakmasını istemeyin olur mu?
Çocuk baktırmıyorum. Malını da kızlarına vir dedik, bizi mal ile de bağlayamaz. Benimki anormal zaten, az normalini bulduysanız oturun şükredin.vay be kk hanımları hep kayınvalidesiyle birlikte yaşıyormuşta bizim haberimiz yokmuş :)
Bu dönemde kv ile yaşayan kalmamıştır sanırım ama 2 ayda bir gelip bir kaç gün kalan insanı da sorun etmek tuhaf geldi bana.vay be kk hanımları hep kayınvalidesiyle birlikte yaşıyormuşta bizim haberimiz yokmuş :)
Az önce sınırlardan bahsediyordunuz, belki sizin çocuğunuza bakmak istemiyorlar? Evet, bu da bir sınır. Para yardımı da bir sınır mesela. İstemezlerse yapmazlar, zorunda değiller. Sınırlar tek gelinlere mahsus değil.Her cocuk bakan aile sınır mi asiyo.ne alaka ?
Para beklentisi yardimi isteyen kim? Ben calisan ayakları da gayet saglam basan meslek sahini biriyimAz önce sınırlardan bahsediyordunuz, belki sizin çocuğunuza bakmak istemiyorlar? Evet, bu da bir sınır. Para yardımı da bir sınır mesela. İstemezlerse yapmazlar, zorunda değiller. Sınırlar tek gelinlere mahsus değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?