Sizce napmali?

Kız/ erkek annesi kavramını aklınızdan silip bakarsanız brnce farklı değerlendirebilirsiniz durumları.
Sizden anahtar istiyorlar mı? Bir de fazla kalmıyır hftasonu sadece demişsiniz.
Empati yapın, aileniz geldi ve eşiniz onlara sizin kayınvalidenize söylediğiniz cümleleri söyledi. Kötü hissetmez miydiniz?
Bir de çocuk sahibi olduktan sonra kişilere kız ya da erkek annesi olarak bakmıyor insan. Bakış açısı değişiyor.

Onların bıraktığı evde yaşıyorsunuz yani. Bu yüzden de hak görüyorlar işte. Bunu istemiyorsanız o evden taşınmanız lazım. Adamlar hem ev verdik hem gördüğümüz muameleye bak diye düşünüyorlardır şimdi.

Onceki msjlari okumamissiniz belli.

Kimse kim s eye ev vermedi. Evin borcu var çalışıp ödüyoruz cok şükür

Ne olacak ki? Yani sizin evinize ne yapabilirler? Zararsız insanlarsa gerçekten kırıcı.

Olur da çocuğunuz olduğunda bu özel alanı kiminle paylaşacaksınız merak ediyorum, zira bi süre sonra çalışmak gerekiyor. Bakıcı, anne, kv? Gönül almak istemenize de tamamen duygusal bakıyorum.

vay be kk hanımları hep kayınvalidesiyle birlikte yaşıyormuşta bizim haberimiz yokmuş :)
Çocuk baktırmıyorum. Malını da kızlarına vir dedik, bizi mal ile de bağlayamaz. Benimki anormal zaten, az normalini bulduysanız oturun şükredin.

Her cocuk bakan aile sınır mi asiyo.ne alaka ?
Az önce sınırlardan bahsediyordunuz, belki sizin çocuğunuza bakmak istemiyorlar? Evet, bu da bir sınır. Para yardımı da bir sınır mesela. İstemezlerse yapmazlar, zorunda değiller. Sınırlar tek gelinlere mahsus değil.

Para beklentisi yardimi isteyen kim? Ben calisan ayakları da gayet saglam basan meslek sahini biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…