Sizce napmali?

Yok biz sycluyuz yaa.. haftaiçi de kalın otel gibi kullanın demedik
Her insan kendi evinde rahat eder yaa bu evli çocuğunun yanında kalma merakını anlamıyorum torun falan olsa neyse dicem de kendileri sıkılmaları lazım evlerini özlemeleri lazım sizin yerinizde olsam bende üzülürdüm küslük oldu diye arayı düzeltmeye çalışın

Bi insana karşı gebe kaldığın zaman taviz vermek zorunda da kalıyorsun demek istiyorsunuz ama bi insanın huyu suyu da değişmez
Genel olarak öyle değil mi? Daha rahat karışma hakkı elde ediyorlar. Ha başarılı olur olmazlar ama bu hakkı kendince kazanmış gibi hissediyorlar.

Genel olarak öyle değil mi? Daha rahat karışma hakkı elde ediyorlar. Ha başarılı olur olmazlar ama bu hakkı kendince kazanmış gibi hissediyorlar.
Benimde yaşadığım bi durum bizim ev almamızda da eşimin ailesinin katkısı oldu tamamıyla onlar almadı ama katkıları var ama böyle bi katkıları olmasa da oğlumun evi diye gelir kalırlar görmek görüşmek zorundayızdır yani huyları bu gelme gitme kalma derdindeler ben alıştım idare edebiliyorum sonuçta geçici bi durum diyorum ne kadar kalsalarda evlerine gidecekler diyorum

Geçiçi durum diye düşünebilmem icin çalışmamam lazim. Calisan insan kendine vakit artıramıyorken olan vakti de başkalarıyla geçirmek beni rahatsız ediyor

Yok biz sycluyuz yaa.. haftaiçi de kalın otel gibi kullanın demedik
Zaten adamlar haftaiçi kalmıyorlarmış ki haftasonu sizde, hafta içi kızlarında kalıyorlarmış. Siz haftaiçi kalırlar da alışkanlık haline getirirler diye olmadan olacakları düşünüp önlem almaya çalışmışsınız sanki.
Cümlelerinizin kırıcı ve yıpratıcı olduğunun vicdanen farkındasınız ama olur da uzun kalırlar diye geri adım da atmıyorsunuz anladığım kdarıyla.
Eşinizin ailesi yol yordam bilen biriyse korkulacak bir durumunuz olmaz. Sizin aileniz neyse eşinizin ailesi de o. Siz büyük bir ailesiniz, bu açıdan bakrsanız daha az sorun yaparsınız bazı şeyleri belki.

Bu çok kişisel bir konu ya. Gelenler eve ve ev sahiplerine karışmıyorlarsa, hizmet beklemiyorlarsa işte mesela yemekler birlikte yapılıp birlikte kaldırılıyorsa bir sorun yok. Ben evde yokken de kalabilirler rahatsız olmam iki kişiden. Yani eğer sizi darlayacak hiçbir neden yokken sadece biz olmadan evde kalmanızdan rahatsızız denmişse alınmaları doğal.

Haftaiçi de bizd3 kalmak istediklerini ilk evlendigimizde de belirttiler ztn 5 kez reddettik en son kustuler

Eğer istemiyorsan hiiiç elleme.
Bırak bu şekilde kalsın.
Sonradan hiç önünü alamazsın.

Sunu neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz aslinda konu sahibinin cümleleri bunlar değil çok fazla gelip kalmak istemişler ve en iyi şekildedir ağirlanmislarve dahasını beklemisler konu sahibine buna dır demek istemiş ancak eşi tekrar ediyorum konu sahibi değil eşi söylememesi gerekn birsey söylemiş hersey iyi niyetle yapılırken sacma sapan yerlere çekilmesi sacma öyle söylemek istemediklerini anlatmışlar anlamıyorlar demekki onlarda sikinti var

of ya. Işine bak. Eşim bu sehr E atandı ev almis atandığı şehirde kredili biz tanıştığımızda zaten ev borcu ödüyordu. K.validemin 2 tane evi var zaten.
Olay 2 evi olması degil olay uslup.
Evi ben aldırmadım ki..
Aldirmadiniz ama oturuyorsunuz sonuçta hakları geçiyor size.
Kolayı zoru yok.sonucta yapacak olan yapar yapmayacak olan yapmaz. Maddiyat degil mesele. Bakis acısı karakter beklentiler. Hicbir destek olmasa da kimse demez ki aaa biz geline bisey yapmadık aman gitmeyelim
Evet maddiyat olsada olmasada üslup .
Aynen öyle bende onu anlatmaya çalışıyorum .
Hadi sen elkizisin bı yerde peki eşin nasıl müsade ediyor bu şekil olmasına .

İsterseniz haklı olun pekâlâ yinede anaya babaya bız yokken evde kimse olsun istemiyoruz demek yerine daha farkli kırmadan yapıcı bir cümle kurulamaz miydi ?Bu durumun önüne daha kibar geçilip engel olunamazmiydi?

Mesele bnm haklı olmam degilki evet daha güzel bir dille anlatılabilirdi bu konuda haklısınız ancak kayinvalideye evlendiklerinden beri söylüyorlarmis zaten oda eşine söyleyebilirdi güzel bir dille anlatabilirdi yani birseyleri anlamak için huzursuzluk mu çıkması gerekiyor neden illede kalalım da kalalım anlayın işte yani ayrıca daha 1 sene olmadan ne bu ısrar onlarin söylemesi mi gerek illa zaten bu kadar kalmakta düşüncesizlerken inan güzel dillede anlatsalardi sonuc değişmeyecektir.cunku çalışan insanların evinde bu kadar sık gelip kalayim derdin de olan insana ne denebilir di

Kv dem kp im neden gelip her hafta bende kalıyorlarmıs cevap veren bazı arkadaşlar şaka mısınız annem babamda gelip kalamaz herkesin evi barkı var kalmak ne demek hiç anlamicam galiba
Gelip kalmaları zaten sıkıntılı bibi. 2 ayda bir gelip 10 gün kalmasın kimse kimsenin evinde. ama istemediğini söyleme şekli yanlış geldi bana

2 ayda bir gelip 1 hafta yatılı mı kalıyorlar doğru mu anladım ?

Gelip kalmaları zaten sıkıntılı bibi. 2 ayda bir gelip 10 gün kalmasın kimse kimsenin evinde. ama istemediğini söyleme şekli yanlış geldi bana
Belki bazıları o sekilde anliyordur o yüzden çok şey yapamadim hafta sonunu geç hafta içide full kalmak istiyorlarmış diyorum ya bazısına dan dan söyleyerek anlatiyorsun anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…