Sizce napmali?

Belki bazıları o sekilde anliyordur o yüzden çok şey yapadim hafta sonunu geç hafta içide full kalmak istiyorlarmış diyorum ya bazısına dan dan söyleyerek anlatiyorsun anca
Evi KV ve kp vermiş. Üstüne 3 5 harçlık veriyorlarmış. Karşılık bekliyorlar bence

Kv dem kp im neden gelip her hafta sonu bende kalıyorlarmıs cevap veren bazı arkadaşlar şaka mısınız annem babamda gelip kalamaz herkesin evi barkı var kalmak ne demek hiç anlamicam galiba
Bibi iyi de, konu sahibi şimdi kötü olmak istemiyorum diye kıvranıyor, gönül alma derdine düşmüş. İyi kötü derdini söylemişsin, bundan sonra yapacağın evinde oturmaktır.

Evi KV ve kp vermiş. Üstüne 3 5 harçlık veriyorlarmış. Karşılık bekliyorlar bence
Benim kp imde eşime verdi evi ama aynı sehirdeyiz yarım saatlik yerde gelip kalma haklarını olduğunu gene de düşünmüyorum 1 kere spontane kalmışlardı onda bile çok rahatsız oldum ne gereksiz seyler ya hayır ne anliyorlar gideyimde oğlumun evinde kalayım amaç ne

Kredisini ödüyorlarmiş evlenmeden katkıda bulunmuşlar .
Konu sahibi de evlenmeden araba almış demek ki ailesiyle birlikte yaşarken aldığı için ailesi sürekli arabayı istemeli bu nasıl bir bakış açısı ?
Yardım ettikleri miktar kadar otel niyetine kullanabilirler mi ?

Bibi iyi de, konu sahibi şimdi kötü olmak istemiyorum diye kıvranıyor, gönül alma derdine düşmüş. İyi kötü derdini söylemişsin, bundan sonra yapacağın evinde oturmaktır.
Konu sahibide zaten pek normal değil gelip kalıcaklar tabi diye savunması var niye ya niye kaliyorlar arada gider görürsün evinde arada onlar gelir bitti gitti

Kv dem kp im neden gelip her hafta sonu bende kalıyorlarmıs cevap veren bazı arkadaşlar şaka mısınız annem babamda gelip kalamaz herkesin evi barkı var kalmak ne demek hiç anlamicam galiba
Dimi? Ne bu milletin evinde kalma ısrarı?
Özelliklede ev sahibi evde yokken? Boş evde durmaktan ne anlıyorsunuz ya?
Konu sahibi ve eşi ne şekilde söylese kv ve kp alınacaktı bence.
Bunu kırmadan nasıl söyleyebilirsin ki?
Konu sıkıntılı bir konu.Karşı tarafın düşünmesi lazım.

Hafta ici de h.sonu da olsa zirt pirt surekli yatili misafirligi istemem . Tatli tatli grlip gitsinler herkesin bir ozeli var calisinca zaten pertin cikiyor h.sonu uzanip yatarsin ya da esinle vakit gecirirsin. Anne babalar da anlayisli olacak ama yas aldikca daa alinganlik alip basini gidiyor.

Bu konuyu da içselleştirme olur mu

Ev,araba almayanlarda doğurdum,büyüttüm,baktım şimdide sen bana bakmak zorundasın diyip beraber yaşasın hatta.

Son düzenleme:
Problemli insanlar degiller fakat ne kadar ilerisi icin musaade edersen o kadar ileri giden sınır cizmeyen insanlar. Evin anahtarini ver şehir disindan rast gele zamanda gelip eve girerler. Bir nevi mecbur kaldik bunu demeye

Aileyle kotu olmak istemem. Cunku sevmedigim insanlar degiller ki.. deger veriyorum. Sadece bizden bu gelip gitme konusundaki beklentilerinin fazla olmasi beni rahatsız ediyor. Tabi ki gelecekler kalacaklar. Onlar anne baba..

Tamam da bir yıldır 3vliyiz. 4. Ayımızdan beri geliyorlar. 4. Aydan beri her gelişlerinde haftaiçi kalma teklifi sunuluyo.anlamalqri gerekmez miydi artik

Haftaiçi de bizd3 kalmak istediklerini ilk evlendigimizde de belirttiler ztn 5 kez reddettik en son kustuler
ısrarla herkese tek tek sakince açıklamışsınız altı üstü 3 saatlik yoldan gelip 2 ayda bir sizde tüm hafta kalmak isteyen hatta daha fazlasını isteyen ve tatlı dille anlatmanıza rağmen ısrar eden laftan anlamayan eş ailesi olduğunu.Mecburen öyle konuşmak zorunda kaldığınızı...

birde size ev vermişlerde eve kabul etmiyormuşsunuz gibi linç yaşamışsınız ev alırken peşinatda eşinize yardım ettiler diye evi onlara hibe etmeniz gerekirmiş gibi bir tepki de görmüşsünüz

onları sevdiğinizi ama gerek nişanlılıkta gerekde yeni evliylen yaşadığınız bazı şeylerden mesafeyi korumak istediğinizi söylemişsiniz ki bu en doğal hakkınız
geliyorlar altı üstü 3 saatlik yoldan ve sürekli yatılı buna da kabul ama bari tüm hafta kalmasınlar demenizi anlayışla karşılamayan üyelere hayretim bile şaşıyor.

tabiiki siz haklısınız içinize sinmemiş kırılmalarını istememişsiniz ama geri adım atarsanız evinizden çıkmayacaklar

ördek ailesi gibi bir arada yaşayacaksak ayrı eve çıkmaya gerek yok arkadaşlar kimse 2-3 saatlik yoldan her 2 ayda bir 1 hafta boyunca yatılı kimseyi istemez çok istiyorsanız siz yaşayın ama konu sahibi istemiyor zorla mı?

Şunuda söylim bana kimse birşey yapmak zorunda değil ki ben asla birsey istemedim ne altın ne birşey ki takmadilarda eşimin babası ona ev verdi bu beni ilgilendirmez miras olarak çocuklarına verdiklerinden o yuzden ev verdi hakkı var olayları hiç bana göre değil ben kimseden birsey istemedim o kocamin sorunu

Ben bir şeyi anlamamakta ısrar etmiyorum. Ancak siz nokta, virgül ve imla kurallarını kullanmadığınız için sizin yazdıklarınızı anlayamıyorum. Ancak sabırla yazdığımı özetleyeyim, daha “resmi” olmak istiyorsa alma-verme işlerini bırakmasını öneriyorum. Bundan sonrası da eşinin dengeyi kurmasına kalır.

Ev,araba almayanlarda doğurdum,büyüttüm,baktım şimdide sen bana bakmak zorundasın diyip beraber yaşasın hatta.
Yani herkes bı yerden tutup kalmak için bahane bulabilir ki anne baba hakkı verilen ev pesinatindan zaten çok büyük bir hak ısrarla beş kere kabul etmedik hala yaptıkları için söylemek zorunda kaldık kendi kendimize vakit geçirmek istiyoruz demeyi neden anlamıyorlar cidden anlamadım . Birde eşi söylemiş . Anne baba kutsal ağzını açma . Konu sahibi ben nasıl çözüm bulayım diye sormuş linçleme var neye linçliyorlar anlamak mümkün değil

Burada her şey linçleniyor ki.
Kadının biri konu açmış,misafir geldi yattığı yer çok pis kokuyo diye,kadını linçlemişler.
İşte o misafir,kokan senin kalbin falan filan.
Ya hu ne alaka?
Her insanın midesinin aldığı,tiksindiği şeyler farklı.
Pis olduğunu bildiğimiz bir insanın elinden yemek yiyebilir miyiz mesela?
Eleştirenler yer demek ki.
Laf olsun torba dolsun.
Konu sahibi ve eşi kaç kere söylemişler daha ne yapmaları lazım yani?
Karşı taraf anlayışsızsa suç onların mı?

benim babamda param olmasına rağmen birde sanki gizli bir iş yapıyorcasına el altından al bakim şunu cebine koy çocuğunun istediğini alırsın der yok baba herşeyi var derim tamam canın birşey çeker onu alırsın der baba sağol var herşeyim derim, al şunu dedim uzatma allah allah der zorla verir 35 yaşımdayım düşünün... her telefonda konuştuğumuzda da birşeye ihtiyacın var mı olursa söyle der.

kayınpederimde kızımı her gördüğünde harçlık adı altında (o kadar harçlığı 6 yaşında çocuk ne yapsın ) para verir ihtiyacını karşılarsınız diye ya da eşimin hesabına yollar torunuma istediğini alın diye ...

çok şükür durumumuzda iyi eşimle beraber çalışıyorum kendi işimiz kendi evimiz muhtaç değiliz ....asla birşeyde istemiyoruz hatta reddediyoruz ama bizim ailedede eşimin ailesinde de var bu kültür
sizinkilerde öyleymiş demek ki

kayınpederim evliliğim boyunca maksimum 10 kere gelmiştir bize( 7 buçuk yıllık evliyim) ki severim kendisini, özellikle arar çağırırdım gel neden gelmiyorsun diye hep derki siz gelin size değişiklik olsun,rahatsız etmek istemez ... bize geldiğinde de sanki evimizde kıtlık varmış gibi eli kolu dolu gelir hatta bulunduğu yerden bile otobüse verir erzak gönderir sanki burada market yok

şuan oturduğumuz evide alırken eşime ev hediyesi alacaktım zaten onun yerine para verim birazını ben karşılayayım demiş para vermiş . Tüm bunlar sonucu bize her ay gelip tüm hafta yatılı kalma hakkı vermez ki ? o zaman kimseden hediye de kabul etmeyelim üstümüzde söz hakkı olurlar sonra insanların düzenini bozmaya hakkı yok kimsenin

Konu sahibide zaten pek normal değil gelip kalıcaklar tabi diye savunması var niye ya niye kaliyorlar arada gider görürsün evinde arada onlar gelir bitti gitti
Yani, oturup hizmet beklemiyorlarsa, başında vıdı vıdı etmiyorlarsa; yiyeceğini yapıp yediğini yıkayan, türlü hallerini anlayışla karşılayan, kendi evinde diken üstünde durmana sebep olmayan insanlar ise bana batmaz, şimdi kötü olmak istemiyorum diye kıvranan konu sahibine de batmasın yani, gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…