Evi KV ve kp vermiş. Üstüne 3 5 harçlık veriyorlarmış. Karşılık bekliyorlar benceBelki bazıları o sekilde anliyordur o yüzden çok şey yapadim hafta sonunu geç hafta içide full kalmak istiyorlarmış diyorum ya bazısına dan dan söyleyerek anlatiyorsun anca
Bibi iyi de, konu sahibi şimdi kötü olmak istemiyorum diye kıvranıyor, gönül alma derdine düşmüş. İyi kötü derdini söylemişsin, bundan sonra yapacağın evinde oturmaktır.Kv dem kp im neden gelip her hafta sonu bende kalıyorlarmıs cevap veren bazı arkadaşlar şaka mısınızannem babamda gelip kalamaz herkesin evi barkı var kalmak ne demek hiç anlamicam galiba
Benim kp imde eşime verdi evi ama aynı sehirdeyiz yarım saatlik yerde gelip kalma haklarını olduğunu gene de düşünmüyorum 1 kere spontane kalmışlardı onda bile çok rahatsız oldum ne gereksiz seyler ya hayır ne anliyorlar gideyimde oğlumun evinde kalayım amaç neEvi KV ve kp vermiş. Üstüne 3 5 harçlık veriyorlarmış. Karşılık bekliyorlar bence
Kredisini ödüyorlarmiş evlenmeden katkıda bulunmuşlar .Evi KV ve kp vermiş. Üstüne 3 5 harçlık veriyorlarmış. Karşılık bekliyorlar bence
Evet çalışmamam avantaj çalışıyor olsam daha zor olurduGeçiçi durum diye düşünebilmem icin çalışmamam lazim. Calisan insan kendine vakit artıramıyorken olan vakti de başkalarıyla geçirmek beni rahatsız ediyor
Konu sahibide zaten pek normal değil gelip kalıcaklar tabi diye savunması var niye ya niye kaliyorlarBibi iyi de, konu sahibi şimdi kötü olmak istemiyorum diye kıvranıyor, gönül alma derdine düşmüş. İyi kötü derdini söylemişsin, bundan sonra yapacağın evinde oturmaktır.
Dimi? Ne bu milletin evinde kalma ısrarı?Kv dem kp im neden gelip her hafta sonu bende kalıyorlarmıs cevap veren bazı arkadaşlar şaka mısınızannem babamda gelip kalamaz herkesin evi barkı var kalmak ne demek hiç anlamicam galiba
Bu konuyu da içselleştirme olur muKredisini ödüyorlarmiş evlenmeden katkıda bulunmuşlar .
Konu sahibi de evlenmeden araba almış demek ki ailesiyle birlikte yaşarken aldığı için ailesi sürekli arabayı istemeli bu nasıl bir bakış açısı ?
Yardım ettikleri miktar kadar otel niyetine kullanabilirler mi ?
Ev,araba almayanlarda doğurdum,büyüttüm,baktım şimdide sen bana bakmak zorundasın diyip beraber yaşasın hatta.Kredisini ödüyorlarmiş evlenmeden katkıda bulunmuşlar .
Konu sahibi de evlenmeden araba almış demek ki ailesiyle birlikte yaşarken aldığı için ailesi sürekli arabayı istemeli bu nasıl bir bakış açısı ?
Yardım ettikleri miktar kadar otel niyetine kullanabilirler mi ?
Problemli insanlar degiller fakat ne kadar ilerisi icin musaade edersen o kadar ileri giden sınır cizmeyen insanlar. Evin anahtarini ver şehir disindan rast gele zamanda gelip eve girerler. Bir nevi mecbur kaldik bunu demeye
Severim evime gelsin kalsınlar ama elini ver kolunu kapsınlar tarzinda durumlar yasandigi icin sonradan onune gecemem diye korktugumdn calismayi evde olmamayı bahame ettim ki bizim de bi aile oldugumuzu her şeyin kalmanin da bi dozu olduguni bilsinler diye lakin olmadi
Ki gercekten gelmelerini istiyorum saygi sevgide kusur etmiyorum ama nolurdu biraz sınır bilselerdi? Calisan insanlarin hayatlari bu kadar darlanmaz ki. Her geldiklerinde elimden geldigi kadar iyi agirliyorum. Istemiyorum diye demedim demem de.. ama onlarda surekli gelip bende kalamazlar ayrica cocuklar evde yokken aksam gec gelirken bos evi napcaksin?
Zaten.bu durumu görüp anlamaları gerekiyordu..geldiklerinde.kesinlikle bi terbiyesizlik asik surat vs yapılmıyor 3n iyi.sekilde.bas tacı olarak ağırlıyoruz..tek korku sınır bilmemezlik olması. Cunku.nisanlilik doneminde benzer durumlar gördüm ve burdan da anlasiliyor ki gerçekten sınır bilinecek olsa simdiye kadar anlarlardı...
3 saat falan
Aileyle kotu olmak istemem. Cunku sevmedigim insanlar degiller ki.. deger veriyorum. Sadece bizden bu gelip gitme konusundaki beklentilerinin fazla olmasi beni rahatsız ediyor. Tabi ki gelecekler kalacaklar. Onlar anne baba..
Tamam da bir yıldır 3vliyiz. 4. Ayımızdan beri geliyorlar. 4. Aydan beri her gelişlerinde haftaiçi kalma teklifi sunuluyo.anlamalqri gerekmez miydi artik
ısrarla herkese tek tek sakince açıklamışsınız altı üstü 3 saatlik yoldan gelip 2 ayda bir sizde tüm hafta kalmak isteyen hatta daha fazlasını isteyen ve tatlı dille anlatmanıza rağmen ısrar eden laftan anlamayan eş ailesi olduğunu.Mecburen öyle konuşmak zorunda kaldığınızı...Haftaiçi de bizd3 kalmak istediklerini ilk evlendigimizde de belirttiler ztn 5 kez reddettik en son kustuler
Cidden komiksiniz sadece bir grup mu burda konu icselleştirip istediği gibi konu sahibine atıp tutabiliyor cevabınız yok sanırım :) böyle bir mantık yok çünküBu konuyu da içselleştirme olur mu
Ben bir şeyi anlamamakta ısrar etmiyorum. Ancak siz nokta, virgül ve imla kurallarını kullanmadığınız için sizin yazdıklarınızı anlayamıyorum. Ancak sabırla yazdığımı özetleyeyim, daha “resmi” olmak istiyorsa alma-verme işlerini bırakmasını öneriyorum. Bundan sonrası da eşinin dengeyi kurmasına kalır.Sunu neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz aslinda konu sahibinin cümleleri bunlar değil çok fazla gelip kalmak istemişler ve en iyi şekildedir ağirlanmislarve dahasını beklemisler konu sahibine buna dır demek istemiş ancak eşi tekrar ediyorum konu sahibi değil eşi söylememesi gerekn birsey söylemiş hersey iyi niyetle yapılırken sacma sapan yerlere çekilmesi sacma öyle söylemek istemediklerini anlatmışlar anlamıyorlar demekki onlarda sikinti var
Yani herkes bı yerden tutup kalmak için bahane bulabilir ki anne baba hakkı verilen ev pesinatindan zaten çok büyük bir hak ısrarla beş kere kabul etmedik hala yaptıkları için söylemek zorunda kaldık kendi kendimize vakit geçirmek istiyoruz demeyi neden anlamıyorlar cidden anlamadım . Birde eşi söylemiş . Anne baba kutsal ağzını açma . Konu sahibi ben nasıl çözüm bulayım diye sormuş linçleme var neye linçliyorlar anlamak mümkün değilEv,araba almayanlarda doğurdum,büyüttüm,baktım şimdide sen bana bakmak zorundasın diyip beraber yaşasın hatta.
Burada her şey linçleniyor ki.Yani herkes bı yerden tutup kalmak için bahane bulabilir ki anne baba hakkı verilen ev pesinatindan zaten çok büyük bir hak ısrarla beş kere kabul etmedik hala yaptıkları için söylemek zorunda kaldık kendi kendimize vakit geçirmek istiyoruz demeyi neden anlamıyorlar cidden anlamadım . Birde eşi söylemiş . Anne baba kutsal ağzını açma . Konu sahibi ben nasıl çözüm bulayım diye sormuş linçleme var neye linçliyorlar anlamak mümkün değil
İçselleştirdi bile.Bu konuyu da içselleştirme olur mu
benim babamda param olmasına rağmen birde sanki gizli bir iş yapıyorcasına el altından al bakim şunu cebine koy çocuğunun istediğini alırsın derBenim babam beni görünce hala verir içinden gelir. Bu insan kullanmak degil. Sizin ailenizde büyüme şekliniz sıkıntılı. demekki kimse sizin yanınızda olmamamis. Olamamış yazık. Bu duyguya yabancısınız:)
Yani, oturup hizmet beklemiyorlarsa, başında vıdı vıdı etmiyorlarsa; yiyeceğini yapıp yediğini yıkayan, türlü hallerini anlayışla karşılayan, kendi evinde diken üstünde durmana sebep olmayan insanlar ise bana batmaz, şimdi kötü olmak istemiyorum diye kıvranan konu sahibine de batmasın yani, gereksiz.Konu sahibide zaten pek normal değil gelip kalıcaklar tabi diye savunması var niye ya niye kaliyorlararada gider görürsün evinde arada onlar gelir bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?