- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
Bende bir üst model var. Kizimin evi de benim evim, oglumun evi de benim evim diyen cinsten.yardımla alakalı mı bilmiyorum açıkcası bence kültürümüzden kaynaklı oğlanın evi bizim diğer evimizdir gibi bir düşünce var yani ben Ankara da yaşıyorum iç anadolu insanlarıyla akrabalık ilişkimde gördüğüm bu istisnasız
Bir hafta kalmayi geçtim aylarca kaliyorlar birbirlerinde. Öyle uzak mesafede de degiller en uzaktaki 1 saatlik mesafede.
3 yasinda torunu bile 2 ay kendinde kaliyor anne babadan ayri sebepsiz, özlüyorlarmiş.
Küçük görümcem ablasinin evinde 9 ay kaldi hala şoktayim 2-3 ayda bir evine gelir iki gun kalir geri giderdi ablasina, böyle böyle 9 ayi tamamladi

Cuma gunu esimin yegeni catkapi geldi okul tatil olmuş tatili bizde gecirmeye gelmis.
Zaten yatili okuyor her hafta sonu tatilinde bizdeydi yariyil tatilinde de geldi.
Ya insan çocuguyla hiç mi ilgilenmez.
Çocuktur incinmesin diye bir şey demiyoruz üzülüyorum da çocuga, annesine söyledik kac kere umrunda degil dayisini özluyor istiyor diyor.
Bir de her tatilde bana postaladiklari ogullarini her gun arayip nasilsin diye sormuyorlar mi sanki çok ilgileniyorlarmiş gibi.
Ayrişma sınırlar vs hiçbiri yok.
Aile icinde sınır mesafe mahremiyet olmazmiş birbirlerine çok bagli bir aileymişler.
Nedense ben bu bagi hiç göremiyorum davranişlarinda.
Öyle başka ailelere benzemiyorlarmiş. İste bu dogru.