Şimdi benim bir ilişkim var ve sevgilim şuanda cezaevinde öncelikle şunu söylemek istiyorum cezaevinde diye yargılayan veya kelime yapan olucaksa cevap yazmayın orası bizi ilgilendirir ben sadece sizin düşüncenizi ve fikrinizi almak istiyorum sonuçta hepimiz kadınız , neyse sevgilim bana çok düşkün her konuda çabalayan bi adam ve beni sevdiğinede eminim ancak orda sevgilimin bir arkadaşı var oda benim arkadaşımla sevgili hepimiz arkadaşız zaten ama öyle samimi degil yani kız arkadaşımla ben yıllardır arkadaşız da onlar 1 yıldır falan neyse ben sevgilimin çabasını görmek için ona seninle konuşmak istemiyorum diyip telefonu yüzüne kapatmıştım beni arayınca oda gitmiş arkadaşımın sevgilisiyle gidelim yengenin inadına ona oyun yapalım demiş neyse benim inadıma beni sinirlendirmek için arkadaşımı aramaya başladı benim yanımda cezaevinden arkadaşımın sevgilisi de arkadaşıma inat beni arıyo onun sevgilisi bana benim sevgilim ona yürüdü ertesi gün benim sevgilim beni aradı seni kaybetmek istemiyorum öyle bişi söz konusu olamaz bunu sende biliyosun zaten ben seni kaybetme korkusuyla bir daha telefonlarımı açmazsın diye yaptım da seni istiyorum seni seviyorum sana aşığım özür dilerim falan diyerek yalvardı bende şuan degil yarın ara konuşuruz dedim aradı yine özür diliyo gerekirse sabaha kadar özür dilerim benim sana yanlış yapmayacağımı biliyosun sen falan dedi neyse barıştık 3-4 gün oluyo ama sizce onu bıraksam da tekrar bi çabasına baksam mı hani bilmiyorum yani çabasını görmek istiyorum daha fazla kafamı karıştırıyo hani öyle yanlış yapıcak birisi de degil zaten onu biliyorum da sizce ne yapıyım şimdi ? Zaten 13 gün sonra izine geliyo açık cezaevinde yatıyo