- Emoji Skoru
- 2.740
- Puanlar
- 48
Hangi roman 26 yaşına kadar bekar kalmış gözünü seveyim uyduruyor18 olaydı iyidi. Böyle kıskandırmak için arkadaşa yurumeler falan 26 yaş işi değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi roman 26 yaşına kadar bekar kalmış gözünü seveyim uyduruyor18 olaydı iyidi. Böyle kıskandırmak için arkadaşa yurumeler falan 26 yaş işi değil
Hesabı bugün açtım hemen açmak için kafama göre yazdım isterseniz adımı fln da yazim hatta kimliğimin fotografını falan da atim lazım olur belki15 Mayıs 2007 (Yaş: 18)
Bence konu sahte, üye troll
Bu iyiydiChat gpt her zamanki gibi çok pozitif yaklaşmış. Ama aslı başka belli ki
hapisteki adamın neyi çekici gelir ki insana ?Şimdi benim bir ilişkim var ve sevgilim şuanda cezaevinde öncelikle şunu söylemek istiyorum cezaevinde diye yargılayan veya kelime yapan olucaksa cevap yazmayın orası bizi ilgilendirir ben sadece sizin düşüncenizi ve fikrinizi almak istiyorum sonuçta hepimiz kadınız , neyse sevgilim bana çok düşkün her konuda çabalayan bi adam ve beni sevdiğinede eminim ancak orda sevgilimin bir arkadaşı var oda benim arkadaşımla sevgili hepimiz arkadaşız zaten ama öyle samimi degil yani kız arkadaşımla ben yıllardır arkadaşız da onlar 1 yıldır falan neyse ben sevgilimin çabasını görmek için ona seninle konuşmak istemiyorum diyip telefonu yüzüne kapatmıştım beni arayınca oda gitmiş arkadaşımın sevgilisiyle gidelim yengenin inadına ona oyun yapalım demiş neyse benim inadıma beni sinirlendirmek için arkadaşımı aramaya başladı benim yanımda cezaevinden arkadaşımın sevgilisi de arkadaşıma inat beni arıyo onun sevgilisi bana benim sevgilim ona yürüdü ertesi gün benim sevgilim beni aradı seni kaybetmek istemiyorum öyle bişi söz konusu olamaz bunu sende biliyosun zaten ben seni kaybetme korkusuyla bir daha telefonlarımı açmazsın diye yaptım da seni istiyorum seni seviyorum sana aşığım özür dilerim falan diyerek yalvardı bende şuan degil yarın ara konuşuruz dedim aradı yine özür diliyo gerekirse sabaha kadar özür dilerim benim sana yanlış yapmayacağımı biliyosun sen falan dedi neyse barıştık 3-4 gün oluyo ama sizce onu bıraksam da tekrar bi çabasına baksam mı hani bilmiyorum yani çabasını görmek istiyorum daha fazla kafamı karıştırıyo hani öyle yanlış yapıcak birisi de degil zaten onu biliyorum da sizce ne yapıyım şimdi ? Zaten 13 gün sonra izine geliyo açık cezaevinde yatıyo
Ya konu çekicilik o bu şu degil ki aslında ya bir de hakimler savcılar düşüyo cezaevine ne bu hapis yok cezaevi yargısı falan herkesin başına gelebilir arkadaşlar düşmez kalkmaz bir Allah'tır bu kadar itici konuşmayınhapisteki adamın neyi çekici gelir ki insana ?
Ceza evindeki adamın çabası ne olabilir ki? Ya duvara kafa atacak ya da arkadaşının sevgilisinin bilmem nesiyle şansını deneyecek. Sevgiliniz ve siz tam uygun profillersiniz, ancak bu kadar denk düşer.Şimdi benim bir ilişkim var ve sevgilim şuanda cezaevinde öncelikle şunu söylemek istiyorum cezaevinde diye yargılayan veya kelime yapan olucaksa cevap yazmayın orası bizi ilgilendirir ben sadece sizin düşüncenizi ve fikrinizi almak istiyorum sonuçta hepimiz kadınız , neyse sevgilim bana çok düşkün her konuda çabalayan bi adam ve beni sevdiğinede eminim ancak orda sevgilimin bir arkadaşı var oda benim arkadaşımla sevgili hepimiz arkadaşız zaten ama öyle samimi degil yani kız arkadaşımla ben yıllardır arkadaşız da onlar 1 yıldır falan neyse ben sevgilimin çabasını görmek için ona seninle konuşmak istemiyorum diyip telefonu yüzüne kapatmıştım beni arayınca oda gitmiş arkadaşımın sevgilisiyle gidelim yengenin inadına ona oyun yapalım demiş neyse benim inadıma beni sinirlendirmek için arkadaşımı aramaya başladı benim yanımda cezaevinden arkadaşımın sevgilisi de arkadaşıma inat beni arıyo onun sevgilisi bana benim sevgilim ona yürüdü ertesi gün benim sevgilim beni aradı seni kaybetmek istemiyorum öyle bişi söz konusu olamaz bunu sende biliyosun zaten ben seni kaybetme korkusuyla bir daha telefonlarımı açmazsın diye yaptım da seni istiyorum seni seviyorum sana aşığım özür dilerim falan diyerek yalvardı bende şuan degil yarın ara konuşuruz dedim aradı yine özür diliyo gerekirse sabaha kadar özür dilerim benim sana yanlış yapmayacağımı biliyosun sen falan dedi neyse barıştık 3-4 gün oluyo ama sizce onu bıraksam da tekrar bi çabasına baksam mı hani bilmiyorum yani çabasını görmek istiyorum daha fazla kafamı karıştırıyo hani öyle yanlış yapıcak birisi de degil zaten onu biliyorum da sizce ne yapıyım şimdi ? Zaten 13 gün sonra izine geliyo açık cezaevinde yatıyo
Sen 26 yaşında olduğunu kanitla ben bugun hesabimi kapatacagimHesabı bugün açtım hemen açmak için kafama göre yazdım isterseniz adımı fln da yazim hatta kimliğimin fotografını falan da atim lazım olur belki
Nerden biliyon uydurduğumu haa her roman bir mi aynı evde mi yaşıyoruz senle de böyle konuşma yetkisine sahipsin edebiyat yapma klavyeyi keleş sandın herhalde sen cıvırların mitrasını kayan mokar kayanHangi roman 26 yaşına kadar bekar kalmış gözünü seveyim uyduruyor![]()
onu savunacağına kendi hayatına çeki düzen ver , düşmez kalkmaz bir Allah evet Allah sana da akıl fikir irade veriyor ya hani seçim yapma yeteneği falan..Ya konu çekicilik o bu şu degil ki aslında ya bir de hakimler savcılar düşüyo cezaevine ne bu hapis yok cezaevi yargısı falan herkesin başına gelebilir arkadaşlar düşmez kalkmaz bir Allah'tır bu kadar itici konuşmayın
Adresimi veriyim de gel bi bak klavye aslanıSen 26 yaşında olduğunu kanitla ben bugun hesabimi kapatacagim![]()
Sevgilinizin diplomasını sahte ilan edip hapse atmışlar gibi konuşuyorsunuz da dürüst olun, gasp mı yoksa yasaklı madde mi? Arkadaşıyla birlikte hapiste olduğuna göre düşünce suçundan yatmıyorlardır.Ya konu çekicilik o bu şu degil ki aslında ya bir de hakimler savcılar düşüyo cezaevine ne bu hapis yok cezaevi yargısı falan herkesin başına gelebilir arkadaşlar düşmez kalkmaz bir Allah'tır bu kadar itici konuşmayın
Arkadaşı derken cezaevi arkadaşı Allah aşkına neyi sorguluyosunuz hakim misiniz ?? Savcı mısınız 40 ayak mısınız noluyoruz yaSevgilinizin diplomasını sahte ilan edip hapse atmışlar gibi konuşuyorsunuz da dürüst olun, gasp mı yoksa yasaklı madde mi? Arkadaşıyla birlikte hapiste olduğuna göre düşünce suçundan yatmıyorlardır.
Yok kırkayak değilim. Şimdi tekrar kontrol ettim iki ayağım var. Canımın içi yargı makamı değilim. Sadece anlattığın türde adamdan bi yol olmaz. Yazık etme kendine. Sanıyor musun ki bu adamın geri kalan ömrü plazada ya da devlet kurumunda düzgün bir işte geçecek.. sadece kendine merhamet et diyorum.Arkadaşı derken cezaevi arkadaşı Allah aşkına neyi sorguluyosunuz hakim misiniz ?? Savcı mısınız 40 ayak mısınız noluyoruz ya
Seviye tam olarak şuNerden biliyon uydurduğumu haa her roman bir mi aynı evde mi yaşıyoruz senle de böyle konuşma yetkisine sahipsin edebiyat yapma klavyeyi keleş sandın herhalde sen cıvırların mitrasını kayan mokar kayan
Tamam bak ne güzel yazmışsın teşekkür ederim söylediklerin için sadece bu şekilde fikir almak için yazmıştım bende zaten ama fazla üzerime gelindi cezaevinden dolayı amacım kimseyi kırmak veya terslemek değil buradaYok kırkayak değilim. Şimdi tekrar kontrol ettim iki ayağım var. Canımın içi yargı makamı değilim. Sadece anlattığın türde adamdan bi yıl olmaz. Yazık etme kendine. Sanıyor musun ki bu adamın geri kalan ömrü plazada ya da devlet kurumunda düzgün bir işte geçecek.. sadece kendine merhamet et diyorum.
Konumumu yazim mi gel de bi bak bakalım seviye kaçmışSeviye tam olarak şuEki Görüntüle 3684651
Biri hakimlik sınavında hakkı yendiği için Twitter'da sayıp söven, o yüzden içeride olan hukuk mezunu (konu sahibi hukukla ilgili diye örneği böyle seçtim), diğeri de muhalif, araştırmacı gazeteci... Ekstra da istersek gazeteci olanın yurtdışında yaşayacak imkanı da var ama idealist biri olduğundan gitmemiş, davası uğruna.Sevgilinizin diplomasını sahte ilan edip hapse atmışlar gibi konuşuyorsunuz da dürüst olun, gasp mı yoksa yasaklı madde mi? Arkadaşıyla birlikte hapiste olduğuna göre düşünce suçundan yatmıyorlardır.
Yaz bekliyorum ablacımmKonumumu yazim mi gel de bi bak bakalım seviye kaçmış
Seni anlıyorum. Çevrende belki bu tarz adamlar çok yadirganmiyor ama bak burası toplumun aynası gibi. Burada bu kadar tepki görüyorsa bu durum, dışardaki hayatında da hep böyle olacak. Düşünsene komşuların, iş arkadaşların, ailen.. herkes sevgiline belki de müstakbel eşine hep bu gözle bakacak. Böyle bir hayat istemedigine eminim. Sabıkalı (hatta belki yüz kızartıcı bir suçtan dolayı) bir adamın karısı olmak ister misin?Tamam bak ne güzel yazmışsın teşekkür ederim söylediklerin için sadece bu şekilde fikir almak için yazmıştım bende zaten ama fazla üzerime gelindi cezaevinden dolayı amacım kimseyi kırmak veya terslemek değil burada
İnceeeBiri hakimlik sınavında hakkı yendiği için Twitter'da sayıp söven, o yüzden içeride olan hukuk mezunu (konu sahibi hukukla ilgili diye örneği böyle seçtim), diğeri de muhalif, araştırmacı gazeteci... Ekstra da istersek gazeteci olanın yurtdışında yaşayacak imkanı da var ama idealist biri olduğundan gitmemiş, davası uğruna.
@34_BB Konu sahibi azcık oku, kendini geliştir. Yazık böyle geçirdiğin ve büyük olasılıkla geçireceğin yıllarına... Trollsen de iyi eğlenceler, gerçekse durumun çok üzücü ama.