Sizce napmalıyım ?

cavresamin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
23
0
0
İstanbul
Temmuzun sonlarından beri biriyle görüsüyorum faceden.. ben eklemistim yorumları hosuma gitmisti ilahi bi sayfada.. İstanbul Ünivesitesinde yüksek lisans yapıyo. Tarih bölümü okuyo. bende lise son öğrencisiyim...yani normalde öyle olmam lazım fakat gec gittim.. lise 3 üm.. o 25 yasında ben 18 olacağım.. ben herseyi kafaya takan bi insanım... o yüzden sıkılırlar benden... 1 arkadasım dısında kimse dinlemez.. o her zaman arar bütün gün dertlesiriz yol gösterir falan.. cok olgun biri.. bana arada gelirler mesela.. siliyorum bunu falan.. arar konusur.. hic kötü bi laf duymadım... mesela konu actım; başlarda sadece elimi tutmakla yetinecek isen gel dedim.. zaten öyle bi niyetim yok.. senin istemediğin hicbisey olmaz dedi.. namaz kılan Allah kitap bilen biri..senden hoslanıyorum gercekten diyo.. fotoğraflarda gördü hepsini her halimi beğendi... bense dıs görünüs olarak onu beğendiğimi söyleyemeyeceğim :26: ama konusmaları, olaylara bakıs acısı, olgunlugu beni cok etkiledi .. istediğin kadar beklerim bulusma icin diyo.. bayram gibi düsünüyoruz ama ben sanki eski sevgilimi unutamadım.. 2 senemi falan harcadım ona.. gerci s...in önde gideniydi.. 2 senede 5-6 kez aldattı. içlerinden biri kardesim dediğim kızdı ama .. bilmiyorum cıkmıyo aklımdan.. bunu ona söyledim.. adam olsa gam yemicem öyle biri icinmi siliyosun beni dedi... bayramda bulusmak istiyorum ama bilmiyorum.. ben cok takıntılı bi insanım.. fotoğrafta durduğu gibi durmuyo elbet bazı seyler.. yüz yüze daha farklı.. ya yüzyüze gelince etkilenmezse... benim icin bunu atlatmak cok zor olur tavsiyelerinizi bekliyorum :97:

Son düzenleme:
facede tanıştığınız birine nasıl güvenebiliyorsunuz?tüm bilgileri yanlış olabilir ki neler görüyoruz hayatta...
ama niyetiniz tanışmaksa dış görünüşe takılmayın ve neler konuşabiliyorsunuz onlara bakın belki iyi anlaşacağınız biridir

canım daha çok gençsin internetten hele de face den tanıştığın bir insana nasıl güvenirsin? çoğu saçma sapan şeylerle insanları çok güzel kandırabiliyorlar. Aklını başına al sonra çok pişman olursun.

Hakkında kullandığınız kelimeye rağmen, en yakınınızla sizi aldatmasına rağmen, herşeyin farkında olmanıza rağmen onunla buluşacak mısınız gerçekten??
Ayrıca sorununuz ne olduğunun da farkındasınız. O sorununuzu çözümlemek için çaba harcasanız azıcık.
İnsanların neden sizden uzaklaştığını biliyorsunuz ama bunun için birşey yapmıyorsunuz.

netten doğru tanıyabildiniz mi, emin misiniz onun gerçekten o olduğuna, bunu sadece siz anlayabilirsiniz, madem bu kadar etkilendiniz, iyice bi tanıyın birbirinizi.. tabi tanıma da sırf netten olamaz... yanyana da gelmek gerek, tabii dikkatli olmak şartıyla.. çok çok dikkatli

canım netten olmasına birşey diyemicem çünkü netten insanlar cok güzel arkadaslıklarda kurabiliyor. ama yaşın henüz çok küçük iyiyi kötüyü ayırt edemeyebilirsin. senin yaşın hatalara en çok müsade verilen bir yaş aralığında. öncelikli olarak o seni aldatan eski sevgilini unut...
bu çocuk içine siniyorsa görüş ama mesafeni koy yani sevgili olmaktansa uzun süre arkadaş kalmayı dene... bu sürede hayatına özel birisini alma ve derslerine konsantre ol. emin ol 25li yaşlara geldiğinde bunlardan belkide hiçbiri seninle olmıcak. seninle olacak tek şey ömrünün sonuna dek okulun diploman ve mesleğin. bunlar çok klişe laflar ama ileride doğruluğunu umarım yaşayarak görmezsin.

kesin ve net düşüncem: Buluşmayın!

Siz herkes içindekini yansıtır mı sanıyorsunuz? Ben de tam 18yaşındayken gittim biriyle buluştum,problemler yaşandı tabi, gerçi verilmiş sadakam varmış başıma bela gelmedi ama kıyısından döndüm.Bir ömür pişmanlık çekeceğim kararlar alabilirdim.
Yaşınızı küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama ltf tecrübelilere kulak verin. Henüz karakteriniz,hayatı algılayışınız oturmadı sizin. Hemen 1-2 güzel söze, entel dantel lafa-sohbete kaptırıp giderseniz çok eyvahlarınız olur.

Eğitiminize odaklanın.Hayat ömrünüz var olduğu sürece size beyaz atlı prensesi elbet sunacak,siz şimdi bir daha geri dönüşü olmayacak olan bu güzel yıllarınızı doğru değerlendirmeye uğraşın.

Yüz yüze gelmeden birşeylere başlama zaten. Bana kalırsa önce bi iyice tanı, tart, biç.. Bazen inan insan tipine bile bakmıyor, aşık oluyor. Ama bazende bi müddet sonra tipini bahane edip soğuyo. Ama şuda warki sevgin biterse tipi bahane olur bi müddet sonra. Eğer kendine ve ona güveniyosan ki bu ne derece olur bilmem buluşun ama daha doğru düzgün tanımadığın için bu buluşma bi cafe vs. gibi kalabalık bi ortamda olsun. Kimseye güven olmaz bilirsin..

sevgilimle internetten tanıştım.
ama tanıdım onu iyice.
hiç bana göre değildi dış görüntüsü ama buna itimat etmedim.
iyi biriydi. iyice tanıdıktan sonra görüştük ve 1 seneyi geçen bi ilişkim var.
insanın iyiside kötüsüde her yerde.
sen iyi tanıdığını düşünüyosan buluş. görselliği sorun etme.
eski erkek arkadaşın yakışıklı mıydı ? sorunun cevabı evetse. herşeyin yakışıklılıkla bitmediğini de biliyor olmalısın.

eski erkek arkadasımı arkadas cevrem pek beğenmesede..
ben cok ama cok beğenirdim.. :78:

bilmiyorum çok ama cok kararsız kaldım bulusup bulusmama konusunda

ya birde söylemem gerekirse benim diğer erkek arkadasımda nettendi.. fakat yakındı baya semtler.. benim karsıma hep netten cıkıyo.. bilmiyorum:44:

bende netten biriyle evlendim, hatta yaşı ve dış görünümü hiç benlik değildi ama hayatımda ilk kez bunlara aldırmadan onu tanımayı denedim. ve şuan hayatımda hiç olmadıgım kadar mutluyum evlendik, ve iyiki eşim o oldu.
ama yaşın gereği ilişkilerinizde ciddiyiz desenizde genellikle sonu ayrılık oluyor. bende 17 yasımda 3 yıl biriyle cıkmıştım söz yapmıştık çok seviyoruz aşığız filan derken ayrıldık. çünkü olgun değildik, sürdüremedik sürmüyorda zaten. şuan 23 yaşındayım ve çok daha olgunum. sana tek tavsiyem hangi alanda çalışmak istiyorsan gelecekte şuan sadece ona konsantre ol. ilişkiler hep insanlardan bişeyler götürür, ama eğitim sürekli insana katar. kıymetini bil yaşının,herşeyinin. sonra 23 25 30 yaşına geldiğinde hala bizler gibi eğitimine devam etmeye çalışma :) çoktan herşeyi bitirmiş olarak başla hayata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…