- Konu Sahibi cavresamin
Temmuzun sonlarından beri biriyle görüsüyorum faceden.. ben eklemistim yorumları hosuma gitmisti ilahi bi sayfada.. İstanbul Ünivesitesinde yüksek lisans yapıyo. Tarih bölümü okuyo. bende lise son öğrencisiyim...yani normalde öyle olmam lazım fakat gec gittim.. lise 3 üm.. o 25 yasında ben 18 olacağım.. ben herseyi kafaya takan bi insanım... o yüzden sıkılırlar benden... 1 arkadasım dısında kimse dinlemez.. o her zaman arar bütün gün dertlesiriz yol gösterir falan.. cok olgun biri.. bana arada gelirler mesela.. siliyorum bunu falan.. arar konusur.. hic kötü bi laf duymadım... mesela konu actım; başlarda sadece elimi tutmakla yetinecek isen gel dedim.. zaten öyle bi niyetim yok.. senin istemediğin hicbisey olmaz dedi.. namaz kılan Allah kitap bilen biri..senden hoslanıyorum gercekten diyo.. fotoğraflarda gördü hepsini her halimi beğendi... bense dıs görünüs olarak onu beğendiğimi söyleyemeyeceğim :26: ama konusmaları, olaylara bakıs acısı, olgunlugu beni cok etkiledi .. istediğin kadar beklerim bulusma icin diyo.. bayram gibi düsünüyoruz ama ben sanki eski sevgilimi unutamadım..
2 senemi falan harcadım ona.. gerci s...in önde gideniydi.. 2 senede 5-6 kez aldattı. içlerinden biri kardesim dediğim kızdı ama .. bilmiyorum cıkmıyo aklımdan.. bunu ona söyledim.. adam olsa gam yemicem öyle biri icinmi siliyosun beni dedi...
bayramda bulusmak istiyorum ama bilmiyorum.. ben cok takıntılı bi insanım.. fotoğrafta durduğu gibi durmuyo elbet bazı seyler.. yüz yüze daha farklı.. ya yüzyüze gelince etkilenmezse... benim icin bunu atlatmak cok zor olur
tavsiyelerinizi bekliyorum :97:

Son düzenleme: