- Konu Sahibi bestemeric
-
bu konuyu burda paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bir derdim varben sevgilimle her buluştuğumda bana bağırıp çağırıyor ağzına geleni söylüyor bende çok üzülüyorum korkuyorum ama ayrılmalımıyım diye çok düşündüm sizce napiyyim yardım edinn işin kötü tarafıda biz onla cinsel ilişkiye girdik bekaretim gitti onunla evlenmek zorundayım yaa offfffffffff
allah askina ya .... Ne zorundasin.tabiki değilsin ayril
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu konuyu burda paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bir derdim varben sevgilimle her buluştuğumda bana bağırıp çağırıyor ağzına geleni söylüyor bende çok üzülüyorum korkuyorum ama ayrılmalımıyım diye çok düşündüm sizce napiyyim yardım edinn işin kötü tarafıda biz onla cinsel ilişkiye girdik bekaretim gitti onunla evlenmek zorundayım yaa offfffffffff
Ne hakla bağırıp cagırmasına kayıtsız kalıosunuz. Yada oturup konuşmadınızmı?
Birliktelik oldu diye evlenmek zorunda değilsin.ne kadar süredir berabersiniz ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Baslarda boyle değilse ve 1-2 haftadir boyleyse bana seni kendinden soğutmaya calisiyo gibi geldi
Mutlu değilsen ayrıl, ''cinsel ilişkiye girdik evlenmek zorundayım'' diye bir şey yok.
yaa bekaretim gitti ayrılırsam benimle kimse evlenmezki
yaa bekaretim gitti ayrılırsam benimle kimse evlenmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?