• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce napmalıyım

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
arkdaşlar merhaba,

4 gün önce eşimle çok kötü tartıştık aslında eften püften şeyler ama çok kırıcı konuştu bana senden nefret ediyorum çocuklar için katlanıyorum sana dedi bu lafı çok zoruma gitti atamıyorum içinden normalde iyi bi insandır ama öfkelendiğinde kırar döker çok ağır sözler söyler. 4 gündür konuşmuyoruz ayrı yatıyoruz bugünde hem eşimin doğum günü hemde evliliğimizin 8. yıldönümü ama hiçbişey yapmak gelmiyo içimden hediye bile almadım. o benim hediyemi 10 gün öncesinden almış vermişti. sizce napmalıyım bugünü kırgın geçirmek istemiyorum aslında ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyo ondanda hiç bi adım yok neolur akıl verin....

Ben ayrı yatma olayına karşıyım baştan belirteyim.İşin uzamasına ve daha çok büyümesine neden oluyor.
Hediyenizi alın ortamı uygun hale getirin yani sakin olun ve bunun gerçek düşüncesi olup olmadığını tatlı tatlı sorun.
İnşallah barışırsınız.

Bence hic birsey yapma , Havalara girmesin.
Onun senden ozur dileyip barismasi gerekirken halla tavir yapiyosa sende yap..

"sen benden nefret etsen de iyi ki doğmuşsun" deyip ver hediyesini arkadaşım.. barışmak için de bahane olur.. ama şaşalı bişiler de hazırlama yani için kırgınken zaten olmaz..
işler yoluna girdiğinde de bu lafına çok kırıldığını söylersin...

Ben de eşime çok sinirliyken ağır konuşuyorum ama deli gibi de seviyorum. Bence büyütmeyin, 4 gün de çok uzun süre,nasıl dayandınız. Küçük de olsa bir hediye alıp cebine yada göreceği bi yere bırakın bence

normalde iyi bi insandır ama öfkelendiğinde kırar döker çok ağır sözler söyler. .

öfkelendiğinde kırıcı olduğunu çözmüşsünüz zaten, büyük ihtimalle sizi kırmak için söylemiştir :KK14:

bence hediye almalısınız, sonuçta hala eşiniz, bu sözün sizi kırdığını ona gösterebilmeniz için güzel bir fırsat :KK66:

artık 8 yıllık evli olduğunuzu, eşiniz ve çocuklarınızın babası olarak bu şekilde konuşmanın evliliğinize zarar vereceğini de sıkıştırıverin araya, söylediklerinden utanacaktır :KK59:

arkdaşlar merhaba,

4 gün önce eşimle çok kötü tartıştık aslında eften püften şeyler ama çok kırıcı konuştu bana senden nefret ediyorum çocuklar için katlanıyorum sana dedi bu lafı çok zoruma gitti atamıyorum içinden normalde iyi bi insandır ama öfkelendiğinde kırar döker çok ağır sözler söyler. 4 gündür konuşmuyoruz ayrı yatıyoruz bugünde hem eşimin doğum günü hemde evliliğimizin 8. yıldönümü ama hiçbişey yapmak gelmiyo içimden hediye bile almadım. o benim hediyemi 10 gün öncesinden almış vermişti. sizce napmalıyım bugünü kırgın geçirmek istemiyorum aslında ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyo ondanda hiç bi adım yok neolur akıl verin....
belki de haksızsın bilemem ama senden nefret edip çocuklar için katlandığını söylemesi kavgada söylenecek söz değil belliki sevgisi bitmiş..

madem eften püften şeylerden tartıstınız degermi boyle önemlı bı gunu bu sekılde gecirmeye bence adımı siz atın bunu da beklemıs olabılır bız hep kırılgan duygusal oldugumuzu dusunurz ama onlarında duyguları varyanı aranızda yasananları elbet bılemeyız ama uzatmaya deger mi yasda gurur yapmaya belkıde soyledıkleri sinirle söylenılmıs seylerdır ?

Ayri yatmayi birakmalasin bence konusmalari cok agir bencede uzuldum senin icin hoc birsey yapma

Yav insan sinirliyken söylememesi gereken şeyleri söyleyiveriyor işte. Olabilir diycem ama olmaması gerekir tabi. İnsanız hepimiz yaşayabiliriz böyle şeyler. Hadi uzatmayın da barışın. :KK69:

Back
X