• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce napmalyim

pingu92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
307
9
48
- Yurtdışı
3 seneye yakin bir iliskim var cok guzel gunlerimizde oldu cok zorlu gecen gunlerimizde ve bazi sebeplerden dolayi ayrildik 1 haftadir sebebi de suDu ben meslegimi ellime alinca universteye gidicem diyordu ve seninle evleirsem bu hayalim olmaz hem okuyup hem calisip bide ev gecindirmek yapmam diyip bitirdi
Bende ustune vardim anca mi aklina geldi falan dedim

Bugun de bana bissy itiraf etti biz 18 18ysinda cikmaya basladik ve ben cocukca aklima biraktim onu o beni cooooook seviordu o zamanlar ve bi kadinla yani... beraber olmus o zamanlar biz ayriydik
Ve bugun itiraf etti 3 seneden sonra ve bu sebeptten bide uni konusundan ayrilmak isted bende
Cok sasirdim cok uzuldum ben ona baglanmiskene o bna bunu simdibitiraf etti ilk ve tek oldu senleyken oyle bi hata yapmadim dedi ozamnlar bi seneye yakin ayrilmistik

Kafam cok karisik nasil kabullene bilirim bpyle birseyi bana bi fikir verin siz napardiniz

Ayrılmak isteyen adamı tutmak anlamsız bence...
Ama siz ayrıyken hayatına birini alması normal.

Siz ayrıyken kadınla sadece seks anlamında mı birlikte olmuş yoksa sevgililik ilişkisi olarak mı berabermiş?

Iyi de o senden ayrılmak istiyor açık açık,seviyorum pişmanım vs de bahane,bu durumda senin yapacağın bişey yokki...kabullenip yoluna devam edeceksin...o seni çok sevip ileriyi düşünseydi anlatmazdı 3 yıl sonra emin ol...o zaten bitirmiş ilişkiyi,sen de kabullen ve peşine de düşme bence...o seni sevmiyor artık tahminimce

Ayrilmak icin ancak boyle bir bahane bulmus bence
Ustune dusmeyin bence seviyor diyirsunuz seviyorsa yine doner tabi sizde kabul edermisiniz etmezmisinuz sizin bileceginiz sey

Acikca seninle evlenmeyecegini soylemis.
Beklersen yillar sonra coook pisman olursun.
Uni.de yeni ortami olucak ve insanin 18 yasindaki akliyla simdiki akli bir olmuyor.

pingu92 .!.:
Beni sevdigine eminim seviorum da diyor pisman da bana bunu 3 sene sonra soyledi diye kendini suclu hissetigi icin artik olmaz da diyor
3sene sonraaaa!!!ayrilmaya bahane bunu bulmus bence...gideni tutmaya calistikca adimlari buyur...umarim hakkinizda hayirlisi olur

adam ayrılmış kabullenecek bir tarafı kalmamış ama bana döner kabul ederim dersen ayrı o zamanda bunu içselleştireceksin

Bence ayrılmak için bahane üretmiş, sizin soğumanızı düşünerek böyle bir şey söylemiş. Seven erkek herşeye rağmen kalır yanınızda. Yok seviyor ben de biliyorum falan demeyin. Seviyorsa her türlü zorluğa katlanır. Katlanamayacaksa da en azından dener.. Şahsi düşüncelerim, seven erkek 'Ben ilerde senin yüzünden hayallerimi gerçekleştiremem, sana bakamam' demez. Seninle herşeye varım der..

Kadın mı kız mı?
kadın diyince aklıma yaşından büyük biriyle olduğu geldi :KK14:

İyi de anacım niye kabullenesin ki?
Kendi ellerinle yazıyorsun, "bi bu yuzden bi de üni konusu yuzunden" diye.
Hangisi daha ağır bi sebep burda?
Yani adam beni affet, bağışla demek için değil, zaten ayrılmak için itiraf etmiş.
O kadar istiyo yani, senin kabullenme gibi şansın yok bu durumda.

Beni sevdigine eminim seviorum da diyor pisman da bana bunu 3 sene sonra soyledi diye kendini suclu hissetigi icin artik olmaz da diyor
Bahane bi sekilde ayrilmak istiyor ama uzurek yapmak istemiyor oyle olmasi gerektigini dusunmen icin boyle seyler one suruyor bence usteleme

Kibarca yol gösteriyor erkekler karşısındakini sevince kaçırmamak için çok güzel sır tutarlar vicdanlarıda çok rahat olur takma kafana

Çok pişman o yüzden üç yıl sonra bu itirafı yapıyor. Hadi diyelim ki doğru o zaman o kadar aşık okadar doğrucu biriki vicdan azabı onu üç yıl bitirmiş yemiş, e bu durumda da aşk dolu bir ilişkiniz olması gerekiyor. İyide adam ayrılmak istiyor?!

3 seneye yakin bir iliskim var cok guzel gunlerimizde oldu cok zorlu gecen gunlerimizde ve bazi sebeplerden dolayi ayrildik 1 haftadir sebebi de suDu ben meslegimi ellime alinca universteye gidicem diyordu ve seninle evleirsem bu hayalim olmaz hem okuyup hem calisip bide ev gecindirmek yapmam diyip bitirdi
Bende ustune vardim anca mi aklina geldi falan dedim

Bugun de bana bissy itiraf etti biz 18 18ysinda cikmaya basladik ve ben cocukca aklima biraktim onu o beni cooooook seviordu o zamanlar ve bi kadinla yani... beraber olmus o zamanlar biz ayriydik
Ve bugun itiraf etti 3 seneden sonra ve bu sebeptten bide uni konusundan ayrilmak isted bende
Cok sasirdim cok uzuldum ben ona baglanmiskene o bna bunu simdibitiraf etti ilk ve tek oldu senleyken oyle bi hata yapmadim dedi ozamnlar bi seneye yakin ayrilmistik

Kafam cok karisik nasil kabullene bilirim bpyle birseyi bana bi fikir verin siz napardiniz
Ayrılmışsınız zaten ne fikri ! sen de git kendi aralarının üzerinde durmayı öğren

Sizinle birlikte değilmiş ki ...Aldatma olarak sayamam onu o yüzden ama bunun haricinde de ayrılmak için gereksiz bahaneler sunmuş size.

Back
X