- 13 Nisan 2007
- 33.683
- 102.645
- 1.123
- 46
O değil de bu adam pinti değil ki...Arkadaslar benim bir sevgilim var çok cimri. Önceki konumdan bilen bilir. Kurs için ablasından para alıyordu kurstan ayrıldı parayi almaya devam ediyor. Ve o para harcligi oldu yani sonuç olarak. Neyse dün bulustuk. Gezelim dedik falan. Gezdik yol paraları hep benden. Yediğim yemek te benden. Sonra bugün oldu buluşalım dedi yine normalde kendi şehirdisinda is görüşmesi için geldi ama her hafta geliyor nerdeyse zaten. Bende dedim param yok gerçekten de yok yani. Dedi ki bende ne kadar var bakiim bi dedi 30 lira varmış yeter mi dedi. Onun planladığı ben de onunla is gorusmesinjn olduğu yere gidicekmisim beraber gidip donucekmisiz. 15 tl para gidiyor çünkü 3 vesait. E bi de donus parası var onun şehirdışına otobüs 10 tl geri kalıyor 5 tl. 5 tl ye yemek yiyemicez 1 er çay anca içeriz yani ben de dedim yetmez. Ona bi ara universitede biriktirdigim paradan bahsetmiştm 4bin tl. Yeni mezun oldum bu arada. Bana dedi ki e bankadakinden çekersın dedi. Ben burdayım bugün öyle yap dedi. Dedim ki sen her hafta burdasin her hafta çek çek o para biter bi gün. O benim garantim guvencem zor zamanlar için ise girene kadar dedim. Ama adam göz koyMuş yani ikide bir aynı şeyi diyor disarfayken de bankadakinden çek karttan çek bilmem ne. Ben de artık kartı evde bırakıyorum. Benim sizden istediğim bu adama bu parayi birine verdim demek istiyorum. Ama kime ? Simdi babama verdim desem ilerde evlenirsek falan söyler moyler Baba çok kızar ve üzülür.. zaten ona verdim dersem onu küçük duruma dusurmus olcam bunu da istemiyorum..sizce ne diyim ???
Bildiğin haram yiyor!!!!!!!
Kurs diye aldığı parayı harçlık yapıyor!!!!!