Sizce nasıl bi bahane bulmaliyim?

Arkadaslar benim bir sevgilim var çok cimri. Önceki konumdan bilen bilir. Kurs için ablasından para alıyordu kurstan ayrıldı parayi almaya devam ediyor. Ve o para harcligi oldu yani sonuç olarak. Neyse dün bulustuk. Gezelim dedik falan. Gezdik yol paraları hep benden. Yediğim yemek te benden. Sonra bugün oldu buluşalım dedi yine normalde kendi şehirdisinda is görüşmesi için geldi ama her hafta geliyor nerdeyse zaten. Bende dedim param yok gerçekten de yok yani. Dedi ki bende ne kadar var bakiim bi dedi 30 lira varmış yeter mi dedi. Onun planladığı ben de onunla is gorusmesinjn olduğu yere gidicekmisim beraber gidip donucekmisiz. 15 tl para gidiyor çünkü 3 vesait. E bi de donus parası var onun şehirdışına otobüs 10 tl geri kalıyor 5 tl. 5 tl ye yemek yiyemicez 1 er çay anca içeriz yani ben de dedim yetmez. Ona bi ara universitede biriktirdigim paradan bahsetmiştm 4bin tl. Yeni mezun oldum bu arada. Bana dedi ki e bankadakinden çekersın dedi. Ben burdayım bugün öyle yap dedi. Dedim ki sen her hafta burdasin her hafta çek çek o para biter bi gün. O benim garantim guvencem zor zamanlar için ise girene kadar dedim. Ama adam göz koyMuş yani ikide bir aynı şeyi diyor disarfayken de bankadakinden çek karttan çek bilmem ne. Ben de artık kartı evde bırakıyorum. Benim sizden istediğim bu adama bu parayi birine verdim demek istiyorum. Ama kime ? Simdi babama verdim desem ilerde evlenirsek falan söyler moyler Baba çok kızar ve üzülür.. zaten ona verdim dersem onu küçük duruma dusurmus olcam bunu da istemiyorum..sizce ne diyim ???
O değil de bu adam pinti değil ki...
Bildiğin haram yiyor!!!!!!!
Kurs diye aldığı parayı harçlık yapıyor!!!!!

Diğer konularını da okudum hayattaki tek amacın para mı? İki cümleden biri para.Nickini AÇGÖZ yapman lazım :KK48:

cimri değil bence yancı......

bankadaki parandan çek ne demek ya

ne kadar ayıp birşey

Sizce bunu denemek için napmaliyim ? Yani bugün çok zoruma gitti. Ben mi abartiyorum. O iş gorusmesinin olduğu yere ben gitmek zorunda değildim. İş görüşmesinin saatine 2 3 saat vardı o ara görüşebilirdik. Ama ilk defa param yok dedim ve buluşmadik. Acaba benimle gerçekten benleyken az para harcadığı için ve sevgilim olsun diye mi çıkıyor. Yoksa beni seviyor mu nasıl anlayabilirim?
ilk defa param yok dediniz ve buluşmadıysanız tabiki paranız için çıkıyor
bunu anlamak çok zor değil

Adam kimin üstünden geçiririm, günümü gün ederim diye diye asalak olarak boşuna oksijen tüketiyor. Değil evlilik hayali kurmak, sevgili olmak bile yanlış bu adamla.

Arkadaslar benim bir sevgilim var çok cimri. Önceki konumdan bilen bilir. Kurs için ablasından para alıyordu kurstan ayrıldı parayi almaya devam ediyor. Ve o para harcligi oldu yani sonuç olarak. Neyse dün bulustuk. Gezelim dedik falan. Gezdik yol paraları hep benden. Yediğim yemek te benden. Sonra bugün oldu buluşalım dedi yine normalde kendi şehirdisinda is görüşmesi için geldi ama her hafta geliyor nerdeyse zaten. Bende dedim param yok gerçekten de yok yani. Dedi ki bende ne kadar var bakiim bi dedi 30 lira varmış yeter mi dedi. Onun planladığı ben de onunla is gorusmesinjn olduğu yere gidicekmisim beraber gidip donucekmisiz. 15 tl para gidiyor çünkü 3 vesait. E bi de donus parası var onun şehirdışına otobüs 10 tl geri kalıyor 5 tl. 5 tl ye yemek yiyemicez 1 er çay anca içeriz yani ben de dedim yetmez. Ona bi ara universitede biriktirdigim paradan bahsetmiştm 4bin tl. Yeni mezun oldum bu arada. Bana dedi ki e bankadakinden çekersın dedi. Ben burdayım bugün öyle yap dedi. Dedim ki sen her hafta burdasin her hafta çek çek o para biter bi gün. O benim garantim guvencem zor zamanlar için ise girene kadar dedim. Ama adam göz koyMuş yani ikide bir aynı şeyi diyor disarfayken de bankadakinden çek karttan çek bilmem ne. Ben de artık kartı evde bırakıyorum. Benim sizden istediğim bu adama bu parayi birine verdim demek istiyorum. Ama kime ? Simdi babama verdim desem ilerde evlenirsek falan söyler moyler Baba çok kızar ve üzülür.. zaten ona verdim dersem onu küçük duruma dusurmus olcam bunu da istemiyorum..sizce ne diyim ???

Ayy böyleleriyle sevgili olup evleniyorsunuz sonra maaş kartinizi elinizden alıp gonullu kölelik yapıyorsunuz.
Ona ne senin parandan.?
Sen onu n parasını n hesabini yapıyormusun da o snin birikimine goz dikiyor.
Bence bir bahane uydurma direk soyle onu harcıyamam virdaha söylememe diye

anamm gercekten sasiriyorum
neden cimri biri ile hala devam ediyorsun ???
defet ayril birak kurtul gitsin.
benim de kardesim oyle a ne yazikki.

sen ona paranın hesabını vereceğine neden direk yol vermiyosun? seni sülük gibi emecek bir tip. böyle bir insandan ben saniyede soğurum. içinde hiç mi soğuma oluşmadı:işsiz:

Bu nedir ya bu kadar gurursuz ve onursuz bi herifle nasıl devam ediyorsun? Azcık utanma olur adam dediğinde, karakteri belli, kursa gidiyorum diye ablasının parasını yiyor eşek kadar herif.

Sizce bunu denemek için napmaliyim ? Yani bugün çok zoruma gitti. Ben mi abartiyorum. O iş gorusmesinin olduğu yere ben gitmek zorunda değildim. İş görüşmesinin saatine 2 3 saat vardı o ara görüşebilirdik. Ama ilk defa param yok dedim ve buluşmadik. Acaba benimle gerçekten benleyken az para harcadığı için ve sevgilim olsun diye mi çıkıyor. Yoksa beni seviyor mu nasıl anlayabilirim?
Gözüne perde inmiş canım ne sevgisi bal gibi adam seni kullanıyor .Yazık gençliğine güzelliğine adammı kalmadı.

Bu durum cimrilikten daha çok sizi kullanıyormuş izlenimi veriyor. Paranıza babanız bile karışmıyor sanırım. Sevgiliniz niye kendi parasıymış gibi yiyebiliyor ki?:KK12:
Gittiğiniz yerlerde Alman usulü uygulayın. Param yok diyorsa bir şey yeyip içmeyin. Sizden bir şey almak için para isterse cüzdanımdaki bu kadar diyeceksiniz. Onu da bir şeylere harcayacağım diye uydurun. Bankadaki paranız için de geleceğim için biriktiriyorum ve tek kuruşunu bile harcamıyorum. Ailem dahi dokunmuyor, başkalarından borç iste diyeceksiniz. Bütün bunlar karşısında sizden uzaklaşıyorsa zaten sizin için en iyisini yapıyor demektir. Size ayrılın desem ayrılmazsınız büyük ihtimal. Bari o sizi kullanamayınca sizden kopsun.

Büyük konuşmak istemem o yüzden asla yapmam diyemem.Fakat benim paramda gözü olan biriyle büyük ihtimalle evlenmezdim.Hatta bu adam parayı çok mu seviyor acaba diye düşünürdüm.Evli insanlar bile yeri geliyor eşinden para saklıyor veya paylaşmıyor.Siz evli bile değilsiniz.Yani maddi olarak herhangi bir ortaklığınız yok.Bence harcamak istemediğinizi söyleyin.Siz de kötü günler için biriktirmistim demenize rağmen onun harcamak istemesi beni düşündürdü.Demek ki evlenirseniz birikmişiniz hiç olmayacak.Bu açık.

daha önceki konunda da şutla şu çocuğu demiştim lafımın arkasındayım
adam iş için okumak için kurs için hiçbirşey yapmıyor laylaylom kafası bir karış havada bu çocuktan gelecek bekleme
ayrıca sevgilin cimri değil sorumsuz
sürekli boşa para harcayan adam cimri olur mu?
adam biryerde dikiş tutturayım diye çabalamıyor herşeyi kendine göre istiyor, yeni mezunların çalışacağı hiçbir yer uygun olmaz net
öncelikle işini yapmak istiyorsa gerekirse asgari ücret altına çalışsın ama çalışsın

bu adam seni aşağıya götürür yol ver kurtul
net olarak kurtul tavsiyem

Back
X