Sizce nasıl bi bahane bulmaliyim?

Kusura bakma ama bence sen iliski yasayacak bir insan degilsin. Yalniz surdurmeyi dene hayati.
Her seyin para uzerine, ticari ortaklik gibi bakiyorsun erkeklerle iliskilerine.

Anaam valla goruyosun insanoglunun baskasina yaptigi seyler sak diye karsisina cikiyor bir gün.
Gecen seneki konunuz sevgiliniz sizden bir sey rica etmisti siz de kâr istemiştiniz yoksa yapmam demistiniz.
Vay be olaya bak. Hatta o zaman birisi stv dizisi gibi demisti de ben de bir ibretlik son lazim dizi olmasi icin ama bunda herhangi bir son yok demistim.
Resmen o son 1 sene sonra yani bugun ortaya cikti, ben şok ben ıptal :KK57:

Arkadaslar benim bir sevgilim var çok cimri. Önceki konumdan bilen bilir. Kurs için ablasından para alıyordu kurstan ayrıldı parayi almaya devam ediyor. Ve o para harcligi oldu yani sonuç olarak. Neyse dün bulustuk. Gezelim dedik falan. Gezdik yol paraları hep benden. Yediğim yemek te benden. Sonra bugün oldu buluşalım dedi yine normalde kendi şehirdisinda is görüşmesi için geldi ama her hafta geliyor nerdeyse zaten. Bende dedim param yok gerçekten de yok yani. Dedi ki bende ne kadar var bakiim bi dedi 30 lira varmış yeter mi dedi. Onun planladığı ben de onunla is gorusmesinjn olduğu yere gidicekmisim beraber gidip donucekmisiz. 15 tl para gidiyor çünkü 3 vesait. E bi de donus parası var onun şehirdışına otobüs 10 tl geri kalıyor 5 tl. 5 tl ye yemek yiyemicez 1 er çay anca içeriz yani ben de dedim yetmez. Ona bi ara universitede biriktirdigim paradan bahsetmiştm 4bin tl. Yeni mezun oldum bu arada. Bana dedi ki e bankadakinden çekersın dedi. Ben burdayım bugün öyle yap dedi. Dedim ki sen her hafta burdasin her hafta çek çek o para biter bi gün. O benim garantim guvencem zor zamanlar için ise girene kadar dedim. Ama adam göz koyMuş yani ikide bir aynı şeyi diyor disarfayken de bankadakinden çek karttan çek bilmem ne. Ben de artık kartı evde bırakıyorum. Benim sizden istediğim bu adama bu parayi birine verdim demek istiyorum. Ama kime ? Simdi babama verdim desem ilerde evlenirsek falan söyler moyler Baba çok kızar ve üzülür.. zaten ona verdim dersem onu küçük duruma dusurmus olcam bunu da istemiyorum..sizce ne diyim ???

Valla eşim ile bende seviliyken paramdan haberi vardı
Hiçbirzaman çek kelimesini kullanmadı!
O HAKKI kendinde zaten bulmadı tenezzülde etmedi.
Öğrenci idi mesela cebinde nekadar varsa okdar harcardık
yoksa harcamaz biryerde akşama kadar açta dururduk.
İlginç ilişkiler ablasının kursa diye vereceği parayı harçlık yapıp sizinde bankada 3-5 kuruş biriktirdiğiniz paraya göz dikmesi ve hala sizin ileriye dönük planlar yapmanız şaşırtıcı .
Başkalarından geçinmeye alışmış gibi ,işiniz zor diyebilirim.....

Bir erkeğin o an parası olmaz anlarım da surekli seni somurmek istemesini hiç anlamam !!! Bir erkeğin cebinde para olacak arkadaş yoksa da çalışacak yine olacak ! Diyorsun ya hani babama verdim desem evlensek ortaya çıkar diye, böyle bir adamla neden evlenmek istiyorsun ? Ne yiyorsunuz da siz kafa güzel gözler kör oluyor ?????

Sana kredi kartindan harcama yaptirarak kendini gezdirtiyor. Biz de gorduk boylelerini. Bu kisinin her seyden once kendine saygisi yok. Karsisindakine de deger verdigini dusunmuyorum.diger yandan kesinlikle erkegin surekli hesap odemesine karsiyim. Bu konuda hic altta kalamam. Ama bir erkek de ayni sekilde kizin parasini yiyemez. Evlenene kadar alman usulü olsun. Birikmis paraya gelince adi ustunde birikmis. Surekli alip alip harcasaydin birikmezdi. Harcamiyorum de gitsin. Israrci olursa yol ver. evlenince eve istedigini bile alamazsin sen bundan habersiz.

Son yorumlari okumadan yazmistim az onceki yorumumu. Burda olaylari tek tarafli dinliyoruz o yuzden de ona gore yorum yapiyoruz. Gecen yilki konuya bakinca sizin de bu para meselerinde sevgilinizi kullanmaya calismis olup onun da kendini kullandirtmamak için boyle israrci olabilecegi hissine kapıldım. Bilemiyorum. Kimse enayi degil. Karsisinda oyle sanan eninde sonunda layikini bulur.

Arkadaslar benim bir sevgilim var çok cimri. Önceki konumdan bilen bilir. Kurs için ablasından para alıyordu kurstan ayrıldı parayi almaya devam ediyor. Ve o para harcligi oldu yani sonuç olarak. Neyse dün bulustuk. Gezelim dedik falan. Gezdik yol paraları hep benden. Yediğim yemek te benden. Sonra bugün oldu buluşalım dedi yine normalde kendi şehirdisinda is görüşmesi için geldi ama her hafta geliyor nerdeyse zaten. Bende dedim param yok gerçekten de yok yani. Dedi ki bende ne kadar var bakiim bi dedi 30 lira varmış yeter mi dedi. Onun planladığı ben de onunla is gorusmesinjn olduğu yere gidicekmisim beraber gidip donucekmisiz. 15 tl para gidiyor çünkü 3 vesait. E bi de donus parası var onun şehirdışına otobüs 10 tl geri kalıyor 5 tl. 5 tl ye yemek yiyemicez 1 er çay anca içeriz yani ben de dedim yetmez. Ona bi ara universitede biriktirdigim paradan bahsetmiştm 4bin tl. Yeni mezun oldum bu arada. Bana dedi ki e bankadakinden çekersın dedi. Ben burdayım bugün öyle yap dedi. Dedim ki sen her hafta burdasin her hafta çek çek o para biter bi gün. O benim garantim guvencem zor zamanlar için ise girene kadar dedim. Ama adam göz koyMuş yani ikide bir aynı şeyi diyor disarfayken de bankadakinden çek karttan çek bilmem ne. Ben de artık kartı evde bırakıyorum. Benim sizden istediğim bu adama bu parayi birine verdim demek istiyorum. Ama kime ? Simdi babama verdim desem ilerde evlenirsek falan söyler moyler Baba çok kızar ve üzülür.. zaten ona verdim dersem onu küçük duruma dusurmus olcam bunu da istemiyorum..sizce ne diyim ???

Bu adama yol ver !hiç bir açıklama dahi yapma.

Cimri ve bu bir erkek aman tanrımmm kaaçç :skandal:
bu herşeye gözünü diker o parayı harcatmadan rahat etmez...
Çok itici durumlar bunlar... siz hayret nasıl soğumuyorsunuz bu adamdan

sen bu adamla bir gelecek, bir evlilik yürütebileceğinden emin misin de ilişkine devam ediyorsun?

Eski konunu okudum şimdi. Yorumumu geri alıyorum Allah büyük bak. Geçen sene senbbi yardım icin adamdan pay istemiştin.. Bak seni çözmüş kullandırmıyor kendini sevindimm :)

yedir sen bu adama parayı sonra ayrıldık der üstüne bir bardak su içersin. onane senin parandan söylüyorsun. yiyici belliadam halen böyle bir adama sevgilim deyip ne bahane bulsam diyorsun.

Suan gecen seneki konun da gundemde biliyosun dimi? Muhendis sevgilin sende bir evrak istedi diye 150 tl si sana kaliyoduda afamdan 400,500 istemissin iyilik icin yardim etmeyip para isteyen sen,
Nasil cimri biriyle berabersin simdi kafam karisti simdi :oha:

Evlenirsek demen okuduğum şeyler arasında en şaşırdığım oldu.Bir açıklama yapmak zorunda değilsin.Bir daha aynı konuyu açarsa benim birikimlerimi planlamak sana düşmedi de.Bu tepkini ver ki anlasın.:KK57:

Diğer konunuzu yeni okudum.Etme bulma dünyası :KK25:

Son düzenleme:
Siz neden hala onunla berabersiniz? Yalnızca yıllarınıza yazık ediyorsunuz.

yok yok kızlar konu sahibinin sevgilisine suç bulmayın.

konu sahibinin diğer konusu da şu anda gündemde. ''aşkta para hesabı olmaz mı ?'' adlı konuyu da okuyun lütfen.

her ikisi de aynı ölçüde hatalı.

Back
X