- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Benim arkadaşlarıma karıştı kendisi, tek kaldım. Sürekli arkadaşlarıyka görüşüyor onlarla her gün benimle haftada 1-2 falan sizce normal mi ?Meşgulüyetin yok işin gücün nişanlın olmuş. Kendi hayatınız yok mu.
Niye hayatının merkezine oturtuyorsun adamı..
Allah sabır versin nişanlına
Kendinize uğraşacak faaliyetler bulun. Çalışmıyorsanız işe girin
Tamam da arkadaşlarıyla her gün görüşüyor, akşamları falan bana vakti kalmıyor. Haftada 1-2 gün benimle görüşüyor. Normal mi?Sizin yok mu arkadaşlarınız sizde çıkın arkadaşlarınızla, yabancı dizilere başlayın film izleyin, kendinize hobiler edinin. Benim erkek arkadaşım arkadaşlarıyla dışarı çıktığında haber verir tamam derim sadece eve geçtiğinde haber verir o zaman ararım yada mesajlaşırız hatta bazen o kadar aramam ki kendisi arar napıyosun diye çünkü bende arkadaşlarımla dışarı çıktığımda kimsenin beni rahatsız etmesinden hoşlanmam. Sonuçta orda arkadaşlarımla ilgilenmek için görüşmüşüm sırası mı hayatımdaki kişiyi arayıp mesajlaşmanın. Arkadaşı nişanlınıza bir derdini açıyor nişanlınız sizle konuşuyor karşıdaki kişiye ne kadar ayıp olur bu kadar kendinizi düşünmeyin.
Bence normal, zaten evlendiğinizde her gün görüşeceksiniz aynı evde olacaksınız sonuçta bence son bekar zamanlarının tadını çıkarıyo adam. Bence sende tadını çıkar bekar günlerinin sonra çok ararsınTamam da arkadaşlarıyla her gün görüşüyor, akşamları falan bana vakti kalmıyor. Haftada 1-2 gün benimle görüşüyor. Normal mi?
Benim arkadaşlarıma karıştı kendisi, tek kaldım. Sürekli arkadaşlarıyka görüşüyor onlarla her gün benimle haftada 1-2 falan sizce normal mi ?
Arabanın içinde arkadaşlarıyla içiyor nerden bildin valla ? Ben ne yapbilirim bu durumdaHaftada 1-2 sefer görüşmek gayet normal.
Arkadaşları ile görüşmesine bir yorum getiremeyeceğim çünkü nasıl, nerde, ne yapıyor o önemli..
Hani kaliteli bir zaman geçirmek mi. Yoksa arabanın içinde arkadaşlarıyla içmek yada öylesine zamanmı öldürüyor.
Eğer öyleyse. Hoş değil
Ne biliyim ben seviyorum sürekli görmek görüşmek istiyorum etrafımda her gün görüşen her dk konuşanları gördükçe bi eksiklik arıyorum kendi durumumda ya sanki sevgilim yokmuş gibi ya. Bi yere gidiyorum bazen takmıyo bileBence normal, zaten evlendiğinizde her gün görüşeceksiniz aynı evde olacaksınız sonuçta bence son bekar zamanlarının tadını çıkarıyo adam. Bence sende tadını çıkar bekar günlerinin sonra çok ararsın
Asıl kendisi çocuk, ben gayet normal sevgilim var ama yokmuş gibi insan merak eder hayatım ne yaptın falan gittiğin yerden döndün mü ne oldu falan ama hiç öyle ilgi falan yok çok nadir yani, tamam soruyor her gün öğle 1 kere falan arıyo o kadar. Sonuçta telefon elimizin altında her dk, 2 dk vakti yok mu yani çok saçma geliyo bana. Serseri grubuyla takılması mı olgunluk onun ? Benim düzgün arkadaşlarımdan onun yüzünden ayrılmam mı benim çocukluğum ?Bak bacım sana sorunu kökten çözecek bir yöntem söyleyeceğim iyi dinle,
Büyüyeceksin.
Yaş olarak değil, olgunluk bakımından senin büyümen gerek. Ve ilgi budalası olmayıda bırakmalısin.
Nişanlın belliki yeterince olgun. Ama taraflardan biri olgun digeri çocuk olunca iliski yürümez.
Arabanın içinde arkadaşlarıyla içiyor nerden bildin valla ? Ben ne yapbilirim bu durumda
Benim arkadaşlarıma karıştı kendisi, tek kaldım. Sürekli arkadaşlarıyka görüşüyor onlarla her gün benimle haftada 1-2 falan sizce normal mi ?
Restini çek. Mesele aramaması filan değil aslında yaptığı haksızlık. Seni kısıtlayıp kendi her istediğini yapamaz ya da sana ayırmadığı zamanı her gün arkadaşlarıyla arabada içerek harcayamaz. Karşına al ciddi ciddi ve taviz vermeden konuş. Bence bu şartlar altında yaptığın takıntıca da haklısın. Ya sana getirdiği kısıtlamalara kendi de uyacak ya da herkes bildiği gibi yaşayacak. Aksi taktirde çok fazla yürümez ilişkiniz.
Ben bilirimmastırımı ve doktoramı yaptım
Bu durumda ben bilemem ne yapacağınızı. Çok can sıkıcı olduğu kesin
Huylu huyundan vazgeçmez.. boş boş vakit öldürüyor işte.. gereksiz muhabbetler yapıyor arkadaşlarıya
Kaç yaşında nişanlın?
Yaşıda farketmez zevkleri ve hayat tarzı zaten iyi değil belli...
Ben olsam tahammül edemem.
Bu günlerde mesaj atmay falan başladı ben konuştum ciddi ciddi, bakalım ne kadar devam edecek... özlemim sana başka falan dedi ben özlemedin heralde diyince 2 gün önce görüştük en son. O beni çağırana kdar beklemeyi düşünüyorum. Kafam çok karıştıZaten senin arkadaşlarına karışıyor hayatına müdahale ediyorsa... sıfır gözümde böyle adamlar
Bırak iyice düşün ölç tart.. birkere sizin ilişkiniz normal değil ki
Ne demek karışıyor tek kaldım... Karışamaz arkadaşım
Çok iyi anladınız sağolun :) Hobim falan da yok ki ne kursuna gidebilirimNişanlınız mesajlaşmayı, sürekli konuşmayı seven bir insan değil anladığım kadarıyla. Siz de üstüne gittikçe daha çok kaçıyor, daralıyor belli ki.
Üstüne gitmeyin. Kendinize de meşguliyet bulun.Meşgul olmadığınız sürece canınız sıkılacak ve sıkıldıkça da nişanlınıza saracaksınız. Kitap okumayı, gezmeyi, kurslara katılmayı falan deneyin.
ben bir önceki mesajımda sizin için çocuksunuz büyüyün demişim, ama şimdi bu sözümü geri alıyorum, özür dilerim.Arabanın içinde arkadaşlarıyla içiyor nerden bildin valla ? Ben ne yapbilirim bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?