- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Ertesi gününe kadar haberdar etmiyor whatsapa girip beni kontrol ediyor ne iyi geceler ne günaydın yok sadece kalkınca falan arıyoSanırım fazla sıkıştırmissiniz biraz rahat bırakın. . arkadaşları ile buluşunca aramayın msj yazmayın. ..
Nasıl bir strateji ?Bi süre rahat bırakın böyle strateji deneyin baktınız yine aynı. O zaman evlilik konusunda tekrar düşünün derim.
Bi süre sende o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran. Sen ona ilgisiz olduğun süreçte sana neden böylesin diye sorular sormaya başlarsa bi umut vardır ama yine sana ilgisiz davranıyorsa sen bu insanla evliliği tekrar iyi düşün derimNasıl bir strateji ?
Şöyle diyeyim eşim de bazen laftan anlamıyor anlatmaktan çok sıkıldığım zaman onun gibi davranıyorum ona rahatsız olmaya başlıyor tepki veriyor. Sen bana böyle davranıyorsun etki tepki meselesi benim davranışlarımda kendini görüyorsun diyorumNasıl bir strateji ?
Doğru ama uygulayacak dolu vaktim yok kafamı ona takıyorum, arayınca nasıl konuşayım ?Şöyle diyeyim eşim de bazen laftan anlamıyor anlatmaktan çok sıkıldığım zaman onun gibi davranıyorum ona rahatsız olmaya başlıyor tepki veriyor. Sen bana böyle davranıyorsun etki tepki meselesi benim davranışlarımda kendini görüyorsun diyorum
Doğru ama uygulayacak dolu vaktim yok kafamı ona takıyorum, arayınca nasıl konuşayım ?
Ama tamam arıycam mesaj atıcam diyo uygulamaya gelince yokStratejiye filan gerek yok. Evlilik hazırlığı bu savaş değil.
İşe girin, kursa yazılın kendinize meşgale bulun. Sabahtan akşama kadar mesaj mı bekliyorsunuz siz?
Böyle devam ederseniz şimdi 1 gün kapatır telefonu, bir süre sonra 3 gün. Sonrasında arar da bulamazsınız. Bu kadar yormaya gerek var mı?
Arkadaslariyla vakit gecirirken aramasan msj atmasan. Kendine ait bir alani olsun. Bende hoslanmam arkdslarimla vakit gecirirken tel acmam genelde.Merhabalar, nişalımla birbirimizi çok seviyoruz, birbirimize çok güveniyoruz. Nişanlımın üstüne gidiyorum, onu bunalttığımı düşünüyor üstüme gelme benim diyor. Sinirden telefonunu kapattı son zamanlarda ertesi ginü hiçbir şey olmamış gibi arıyor. Mesela diyelim bu akşam 6-7 de konuştuk akşamları arkadaşlarıyla olduğu için beni aramıyor mesaj atmıyor bende sinirleniyorum tamam tamam bundan sonra öyle olmayacak diyor ama uygulamaya gelince olmuyor. Bu durum canımı çok sıkıyor benim de işim gücüm yok mesaj atmadan bu durumu dile getirip duruyorum sinirlenince en son telefonu kapatıyor taa ertesi güne kadar. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı sasırdım. Meşguliyetim yok kafamı sürekli ona takıyorum. Kısa kısa mesajlarla cevap verip tamam tamam diyoR. Sevgisinden şüphem yok ama ben ilgi istiyorum kendisi yay burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?