• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Nasıl davranmalıyım ,yarın kv ye gitmeli miyim :((

Öyle davranın ki ne sizi saf bilisinler nede saygısız durumu idare eden zeki insan kategorisinde olun
Mesela nasıl.eşim bana göre daha sinirlidir.ama söyler sonra bin pişman olur şimdi üzüldü uyudu hemen onlar gidince.ben de tam tersi söylemem söylemem Bi dedim mi tüm köprüler yıkılır.o kadar kırıldık yine giderken bana diyo yarın gelmeye ancak sen ikna edersin

Çok mu iyi niyetliyim derken?
Hayır değilsiniz.
Kocaman kadın, gelmiş ağlamış hala gitmeyelim diyorsunuz eşinize.
Ne kv ler var biliyor musunuz
Halinize yatıp kalkıp şükredin.
Sizi bekliyoruz deseler gidip de kapıyı çalıp çalıp siz ne tepki verirsiniz

Valla cok haklısın ayıp etmiş kv eltin bilerek yapmıs bu durumu ama kv eltinin oltasina düşmemeliydi.insan misafirini kapida koyar mi ya gelcegini bile bile

Sizi bekliyoruz deseler gidip de kapıyı çalıp çalıp siz ne tepki verirsiniz
Aradığımda bana açıklama yapılmış birazdan gelirler anahtar da şurda denmiş. Yapacağım şey basit, anahtari alır ,kapıyı açar, içeri girerdim. Bide çay suyu koyardım heralde.
O kadar küçük bişeyi buyutuyorsunuz ki eşinizle.
Egodan başka bişey değil nedeni.
Karsinizdakiler büyüklerimiz. Anladığım kadarıyla saygıyı hak eden insanlar.
Beteriné denk gelmediğinizden bu davranışlarınız.
Onlar alttan aldığı için taviz tavizı doğurmuş.
Üzüldüm kv için.

Zaten 21 30 da evden çıkmışsınız yarım saatte gitseniz,Avm de 22 00 de kapanıyor. Nekadar beklemiş olabilirdiniz ki.enfazla 15 dk.beklerdiniz.büyümüşsünuz. birde onlarda sizi yemeğe beklerken sizde evde yemişsiniz. Bence odesmissiniz.siz istiyorsunuz keyfimize göre hazırlanalım yemek yiyelim geç gidelim onlarda evde beklesin.nevar sanki biraz çıkmışlar işte. Yabanci misiniz yani...

Biraz fazla büyütmüssünüz. Yarında gidin bence. Ve evet eltinize istediği fırsatı vermeyin o böyle olacağını hesaplamış diyorsunuz madem kvnizle gerginlik yaratıp onu sevindirmeyin

Açmasalar kapıyı ne tepki verirsiniz
Oh anahtarda varmış, al kocacim sen bu bebeği der, içeri girer eve kimse gelmeden kendime bir kahve yapar sigaramla içerdim. Ben takmam böyle şeylere. Ama söylemeden edemicem şehir içinde yatılıya gitmek gibi absürt bir duruma da sokmazdim kendimi. Rahat edemem ben.

Siz gideceksiniz diye elti almış bunları gitmiş .elti onları götürmüş diye siz sinirlenmişsiniz. İkinizde birbirinizi çekemiyor gibisiniz kayınvalidenin bir suçu yok kayınbabayı evde bilmişler kapınıza gelip ağlaması bile iyi niyetini gösteriyor fazla tepki vermişsiniz ben olsam kapıda bile beklerdim gelmelerini büyütülecek mesele değil kadıncağızıda üzmüşsünüz bence gidin ve gönlünü alın

Bencede abartmissiniz :110: bana öyle geldi. Suc belliki eltinde ama kayinvalidenin kötü niyetli oldugunu sanmiyorum. Birde aglamis kadincagiz.

Oh anahtarda varmış, al kocacim sen bu bebeği der, içeri girer eve kimse gelmeden kendime bir kahve yapar sigaramla içerdim. Ben takmam böyle şeylere. Ama söylemeden edemicem şehir içinde yatılıya gitmek gibi absürt bir duruma da sokmazdim kendimi. Rahat edemem ben.
Israr ediyorlardı Bayram'dan beri dayanamadık gittik sonra böyle oldu işte.şimdş de eltim mesaj atmış benim bir seyden haberim yoktu bal gibi de vardı bugün gşdeceğimizi biliyordu.

Ben olsaydım giderdim sonuçta kv okadar özür dilemiş pişman olmuş..
nede olsa eşinizin annesi..
Eltiyi de hiç takmam siz biraz fazla tanıyorsunuz gibi geldi bana..

Ben olsaydım giderdim sonuçta kv okadar özür dilemiş pişman olmuş..
nede olsa eşinizin annesi..
Eltiyi de hiç takmam siz biraz fazla tanıyorsunuz gibi geldi bana..
Evet takıyorum kv severim fakat eltim darılır bem darılmam diye onu daha çok önemseyen davranışları var.üstüne çok düşer baslarda takmıyordum ama artık rahatsız edecek boyuta ulaştı.

Back
X