• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Nasıl davranmalıyım ,yarın kv ye gitmeli miyim :((

büyütülecek birşey yok. kv iki eltinin arasında kalmış git kal ne olacak o yaşta kadın ağlamış birde. elti de sizi çekemiyor belli

Sana eltinden daha fazla takı takıldıysa, ortada adaletsizlik varsa kadın lafını edebilir ve haklı. Seni çağırıp onu çağırmadılarsa bundanda rahatsız olabilir.
Kv ne yapsın? Kadın ikinizide idare etmeye çalışıyor işte.

bence karı koca çok abartmışsınız, bu kadar insanları süründürcek bişey yok, sizi aramışlar zaten siz de geç gelcez demişsiniz, aile arasında olur böyle şeyler, sürekli iyi niyetliyim iyi niyetliyim diyorsunda o doğrultuda davranmamışsın
ayrıca bebeğinin onlara gidince ya da misafir gelince rahatsız olması normal bütün bebekler öyle, rutinlerinin bozulmasından hoşlanmazlar

Okumadığınız seye neden yorum yapma ihtiyacı hissettiniz
çünkü sonu ne olursa olsun başta yapılan yanlış. şmdi sonuda okudm hç fikrim değişmedi :KK12: ewe geri gtmeler fln . kadını ağlattğnza hç değinmiyorum bile.. senin sinirin ewde bulamadıklarına deil eltine. strateji yap eşinin ailesyle daha iyi ol inadına yaptğnı düşünüyorsan

insan ne olursa olsun haberli gittigi yerde kapi duvar bulursa morali bozulur..e tabi elti faktoru de var.. ben kizmiyorum diye degerim yok gibi soylemissiniz,eltiyle yaristirin siz kim daha cok trip atacak kimi daha cok nazlayacaklar diye olan o kadincagiza olsun.. kv meraklisi degilim de koskaca kadin,bir anne aglayacak karsimda valla birakin nazi tribi ben de baslarim aglamaya,teselliye.. belli ki sizi kirmaktan korkuyor..

ben ilk cümlede kalakaldım. aynı şehirde iseniz niye gidip kalıyorsunuz. o_Obilemedim yani. şehirler farklıdır gidilir ennn fazla 10-15 gün kalınır da çocuk alışsın diye çocuğun düzenini bozup ta yarım saatlik mesafedeki eve gidip kalmaya ne gerek var. gerisi elti tırıvırısı...

ben olsam kv min samimiyetine inanıyorsam giderim ama bir daha da böyle kalmalar filan ayarlamam.

Ben "torunumuz bize alışsın, bizde kalın" denmesine rağmen neden evden gidiliyor oraya takıldım.
Madem torunları alışsın isteniyor, o zaman maksimum zaman geçirmek gerekmez mi? Hatta yemeği de orada yeseydiniz, alışmak için vesile olmaz mıydı? Anlaşılır gibi değil benim için :silah:

İyi geceler herkese kızlar.su an sinirimden basım çatlıyor.bu akşam eşim ben ve bebeğimiz bir iki günlüğüne kayınvalidemlere kalmaya gidecektik.aynı şehirde yasıyoruz.çok istekli değilim gitmeye size de saçma gelebilir ama altı aylık bebeğimiz bir türlü onlara alışamadı gördüğünde ağlıyor.bize alışsın bir iki gün gelin Kalın dediler .hem Bn de çok yoruluyorum biraz yardımcı olur dedim görümcem ve kv.bu akşam konuştuk en son gitmeden Bi saat önce görümcemle konuştum.bizi yemeğe beklediklerini söyledi.ben de hazır olmadığımızı biraz geçikebilecepimizi söyledim.neyse,yemeğimizi yedik hazırlandık saat dokuz buçuk gibi gittik.zillerini beş dakika boyunca çaldık yoklar.aradık açmıyorlar.eşim hadi gidelim dedi ayıp olur dur biraz nama kılıyorlardır açarlar dedim .bendeki bu iyi niyet zaten öldürecek beni.en son kayınbabamı aradım bem camideyim dedi kayım validem ve görümcemi de eltim alıp alış veriş merkezine götürmüş geleceklermiş .insam haber verir baba neden haber vermiyorlar ağaç olduk burada dedim.anahtar doğalgazın üstünde açın girin içeri geliriz biz dedi.basımdan aşağı kaynar su döküldü..kaç gündür bizi beklediklerini söylüyorlar ve geleceğimizi bile bile eltim hanımefendi geliyor onları alıyor ve geleceğimiz saatte avm ye ayakkabı almaya gidiyorlar .eşim de bağırdı çağırdı ne biçim insanlar ne bu saçmalık işe bak falan sedi.ben bir yandan o bir yandan söylene söylene eve geldik.sonra baktım Zil çaldı kayın validem ve görümcem .özür dilemeye gelmişler.işte biz babanızın camiye gideceğini bilmiyorduk .valla billa yarım saate döneriz çok az işimiz vardı dedik .yalvar yakar kv ağladı resmen.ben de biriniz durun biriniz gidin dedim.ayrıca kayınbabam evde bile olsa insam arar biz hemen dönecez der çok mu zor aramak dedim.yok eltim hanımefendi yslnız kalmış mış kocası demiş gideceksen annemle git avm ye .kv de kıramamış.hadi gidiyorsun haber ver ya da sen git görümcem kalsın.ayrıca eltim asla paylaşamaz onları benimle.bizim onlara gşdeceğimizi biliyordu bu akşam bile bile bu hareketi yaptı.idare eden hep ben oldum bugüne kadar.bnm düğünümde takılan altınlarımı mı kendisiyle kıyaslamadı ben gittim onu çağırmadılar dşye kv ile mi küsmedi.ama yüzüme çok iyi.ne yapacağımı bilmiyorum şimdi.sınra kayın validem ağladı hadi gelin gidelim dedi gelmiyoruz artık geçti dedik.o Zamam yarın akşam gelin kurban olurum ben size falan filan sarılmalar.dedim anne bizi hesaba katmadınız .sart mıydı onunla avm ye gitmek .insam haber verir .hadi haber vermiyorsun Bari görümcem kalsaydı dedim .ama eltim çağırdı ve akan sular durdu değil mi dedim .çok üzüldü ağladı .eşim de dayanamadı tam am bugğn geçti ama yarın geliriz üzülme anne dedi.şimdş ne yapmalıyım sizce??eşime gitmeyelim dedim.görmüyor musun kadın ağladı dedi.dayanamadı annesine.bende üzüldüm ama.siZce fazla mı iyi niyetliyim ?bir yanım git diyor yarın akşam bir yanım gitme diyor.sizce gitmeli miyim ?bir de söyle düşünüyorum yanlışsa düzeltin lütfen eltimin inadı için onlarla daha mı çok samimi olup bişey olmamış gibi mi davranayım????????çünkü kendi onları avucunun içine almış.arkalarından her türlü lafı söyler yüzlerine de bir güzel güler.

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler....
Çok abartmış çok uzatmissiniz. Ay ne var yani.orasi kv.nizin evi; kocanın sayılır anahtar da varmış açıp kapiyi girseydiniz.zaten habersiz degiller bise değiller. Bizde arabada kv.demlerin anahtarı bile var. Tabiki aklımıza göre girmiyoruz eve ama onlar yokken gittigimizde ya da onlar arkadan gelecekse açıp kapiyi giriyoruz eve haberleri dahilinde.ne var.her gittiğiniz de konfeti mi patlamaları gerek.

Evet kötü niyetlisiniz.eltinize sinirlenip acısını zavallı kadıncağızdan cikarmissiniz. Yüreğiniz varsa eltinizin yüzüne cemkirin bakalım ama cesaret edemezsiniz tabi.ne hakkınız var elin kadınını aglatmaya yalvartmaya.gelinin8z sizin annenize yapsa ağlatan yalvartmaya.gelinin8z neler derdiniz arkasından.

Aaaaa ne kadar ayıp! ! Kadincagiz oğlunu ne kadar seviyor demekki sizin gibi birine katlanmakla kalmayıp yalvariyor. Kadincagiz yine iyi mulayim kadinmis.ozurler dilemis.Bence bugün gidin o kadar aglattiginiz için siz de özür dileyin ve yüzünüz gülsün orda bir zahmet!!!!

Aynı şehirde kalmaya gerek görmem ama tabi ki ailelerin gönlünü etmek için 1-2 akşamdan bir şey olmaz ama Allahım ne kadar büyütülmüş bir olay ne var yani düşünememiş o dakika gitmişler dönecekler siz geç geliriz diyince sizde gitmeden arayabilirdiniz. Anahtar var demiş adam daha ne yapsın eşinizde hatalı evine nasıl girmeden sinirlenip geri döner. Eltinizi sevmiyorsunuz birbirinizi çekemiyorsunuz olan ortada kalan insanlara oluyor bir de soruyorsunuz gidelim mi diye bunda ne var ki koca kadını ağlatmışsınız kusura bakmayın ama çok yanlış buldum.

Ben kayınvalide ne üzüldüm masum gördüm koskoca kadın Ağlamış eltinle aranda kalmış senin kv değil elti sorunun var bence kendi aranızda halledin kvye yansıtmayn

Sana eltinden daha fazla takı takıldıysa, ortada adaletsizlik varsa kadın lafını edebilir ve haklı. Seni çağırıp onu çağırmadılarsa bundanda rahatsız olabilir.
Kv ne yapsın? Kadın ikinizide idare etmeye çalışıyor işte.
Ben nefret ederim Bu takı altın konularını etmeye eden eltim Can'ım benim.eğer taksaydım bana normal set takıldı ona ise Elmas şet .takılsaydım kendime de aldırırdım aseletsşxlik onların yaptığı ve hala bana kalkıp bunun lafını etmesi sana daha çok takıldı demesi ne kadar doğru sizce

Siz biraz gecikebiliriz deyince, düşünememiş olabilirler. Çok takılmayın, bebişide benim için öpün lütfen.

kayınvalidenizi kötü niyetli bulmadım sadece pek ilerigörüşlü değil neden-sonuç bağı kuramamış
evet kapıda beklemeniz hoş değil ama bu kadar küsülecek tavır yapılacak bişey de değil çünkü kayınvalideniz evinize kadar gelip içten bir şekilde özür dilediğine göre bunu fesatlık ya da değersizlik olarak yapmamış.
bu saatten sonra gitmezseniz kendinizi haksız duruma düşürürsünüz.
içinizde de birşey kalmamış gayet güzel söylemişsiniz de.
eltinize kızıp kayınvalidenizle aranızı bozmayın
amacına ulaştırmış olursunuz.

Kayınvalide yeterince ağlamış üzülmüş bence. Üstelik özür dilemek için kapınıza gelmiş o saatte. Arayabilirdi mesela ama gelmiş.
Bence gidin. Konuyu da kapatıp normal davranın herkese. Eltinizde fesatlık varsa aranızı bozamadığını görür. Daha iyi böylesi. Sizin de yararınıza.

şimdi sizi yemeğe çağırıyorlar biraz gecikebiliriz diyip yemek yiyip 9 buçukta gidiyorsunuz . siz yemeği evde yiyeceğiz 9buçuğa doğru geliriz dediniz mi? dememişsiniz . siz başlangıçta hatalısınız . en sinir olduğum biraz geç kalırım ya da 10 dkya ordayım denilip saatler sonra gelinmesi . eltiniz hatalı olabilir ama eşinizin annesine karşı çok gaddarsınız. eve geldi ısrar etti yumuşamıyorsunuz ağlıyor yumuşamıyorsunuz. üstüne bir de eltime inat iyi anlaşayım mı diye soruyorsunuz? insan ilişkileri birine inat olan birisine ben iyi niyetli demem kusura bakmayın. eltiniz yaptığı kendi ayıbı. yazmışsınız ya iyi niyetim diye öyle bir niyet göremedim.

İyi geceler herkese kızlar.su an sinirimden basım çatlıyor.bu akşam eşim ben ve bebeğimiz bir iki günlüğüne kayınvalidemlere kalmaya gidecektik.aynı şehirde yasıyoruz.çok istekli değilim gitmeye size de saçma gelebilir ama altı aylık bebeğimiz bir türlü onlara alışamadı gördüğünde ağlıyor.bize alışsın bir iki gün gelin Kalın dediler .hem Bn de çok yoruluyorum biraz yardımcı olur dedim görümcem ve kv.bu akşam konuştuk en son gitmeden Bi saat önce görümcemle konuştum.bizi yemeğe beklediklerini söyledi.ben de hazır olmadığımızı biraz geçikebilecepimizi söyledim.neyse,yemeğimizi yedik hazırlandık saat dokuz buçuk gibi gittik.zillerini beş dakika boyunca çaldık yoklar.aradık açmıyorlar.eşim hadi gidelim dedi ayıp olur dur biraz nama kılıyorlardır açarlar dedim .bendeki bu iyi niyet zaten öldürecek beni.en son kayınbabamı aradım bem camideyim dedi kayım validem ve görümcemi de eltim alıp alış veriş merkezine götürmüş geleceklermiş .insam haber verir baba neden haber vermiyorlar ağaç olduk burada dedim.anahtar doğalgazın üstünde açın girin içeri geliriz biz dedi.basımdan aşağı kaynar su döküldü..kaç gündür bizi beklediklerini söylüyorlar ve geleceğimizi bile bile eltim hanımefendi geliyor onları alıyor ve geleceğimiz saatte avm ye ayakkabı almaya gidiyorlar .eşim de bağırdı çağırdı ne biçim insanlar ne bu saçmalık işe bak falan sedi.ben bir yandan o bir yandan söylene söylene eve geldik.sonra baktım Zil çaldı kayın validem ve görümcem .özür dilemeye gelmişler.işte biz babanızın camiye gideceğini bilmiyorduk .valla billa yarım saate döneriz çok az işimiz vardı dedik .yalvar yakar kv ağladı resmen.ben de biriniz durun biriniz gidin dedim.ayrıca kayınbabam evde bile olsa insam arar biz hemen dönecez der çok mu zor aramak dedim.yok eltim hanımefendi yslnız kalmış mış kocası demiş gideceksen annemle git avm ye .kv de kıramamış.hadi gidiyorsun haber ver ya da sen git görümcem kalsın.ayrıca eltim asla paylaşamaz onları benimle.bizim onlara gşdeceğimizi biliyordu bu akşam bile bile bu hareketi yaptı.idare eden hep ben oldum bugüne kadar.bnm düğünümde takılan altınlarımı mı kendisiyle kıyaslamadı ben gittim onu çağırmadılar dşye kv ile mi küsmedi.ama yüzüme çok iyi.ne yapacağımı bilmiyorum şimdi.sınra kayın validem ağladı hadi gelin gidelim dedi gelmiyoruz artık geçti dedik.o Zamam yarın akşam gelin kurban olurum ben size falan filan sarılmalar.dedim anne bizi hesaba katmadınız .sart mıydı onunla avm ye gitmek .insam haber verir .hadi haber vermiyorsun Bari görümcem kalsaydı dedim .ama eltim çağırdı ve akan sular durdu değil mi dedim .çok üzüldü ağladı .eşim de dayanamadı tam am bugğn geçti ama yarın geliriz üzülme anne dedi.şimdş ne yapmalıyım sizce??eşime gitmeyelim dedim.görmüyor musun kadın ağladı dedi.dayanamadı annesine.bende üzüldüm ama.siZce fazla mı iyi niyetliyim ?bir yanım git diyor yarın akşam bir yanım gitme diyor.sizce gitmeli miyim ?bir de söyle düşünüyorum yanlışsa düzeltin lütfen eltimin inadı için onlarla daha mı çok samimi olup bişey olmamış gibi mi davranayım????????çünkü kendi onları avucunun içine almış.arkalarından her türlü lafı söyler yüzlerine de bir güzel güler.

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler....
Ortada hiç bir şey yok.Burda tek iyi niyetli kayınvalideni görüyorum kadın bir de kalkmış gelmiş özür dilemiş.Nolmuş yani avm ye gittilerse.Planlanmamış bir durum olmuş.Kayınpederin de camiye gitmiş anahtarı bırakmış.Cep telefonları var.Aramışsınız öğrenmişsiniz.Onlar sizi yemeğe çağırmış işim var hazrılanamam demişsin.Zaten kalacakmışsın.Sen kendi işine gücüne göre hareket ediyorsun da,onlar bi iş için dışarı çıkınca mı sorun oluyor.O evin insanısınız.Kocan evladı.Uzak yoldan gelmiş yabancı misafir olsanız anlarım.Eltiya kızgınlığından arada yaşlı insanlara tavır alıyorsun.Bi de şu nasıl bir zihniyettir,eltimin inadı için onlarla daha mı samimi olayım ne demek.Samimi içten olmak istiyorsan bunu içinden geldiğince gönülden yap.Eltiyle yarış yapmak için inat için değil.Hayatta eltiden daha büyük sorunlar var.

Back
X