• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Nasıl davranmalıyım ,yarın kv ye gitmeli miyim :((

konu sahibi dün akşam gittiniz mi kayınvalidenize merak ettim.
Evet gittik:)çok şükür Bi problem çıkmadı.eşimi zor ikna ettim ama geldik .gayet de hoş karşılandık sevdiğimiz yemekler falan:)kv iyi niyetli kadın başkaları rahat durmuyor işte maalesef

Belli ki kayınvalide gelinlerine kıyamayan biri. Diğer gelin kapısına gelince gidelim diye nasılsa gelen yabancı değil hemde eşimde evde (kp) gider geliriz diye düşünmüş erkekler pek ince düşünmediği için adamda anahtarı bırakıp camiiye gitmiş. Üstelik siz yemeğe beklendiğiniz halde yemeği evde yiyip gidiyorsunuz . Koskoca kadın ayağınıza gelip özür diliyor üstelik ağlayarak siz daha eşinizi dolduruşa getirip gitmem diyorsunuz birde çok mu iyi niyetliyim diyorsunuz . Rabbim sizin kadar iyi niyetli bir gelin vermesin inş bana. Olan yazık o kadıncağıza oluyor. Ayrıca normalde hic yazmam ama yazınız baştan sona kelime hatası dolu 1-2 olsa neyse . İnsam ne ya ?aseletsşxlik ,elmas şet inanın göze batıyor bu kadar çok olunca.
Hızlı yazınca o şekilde olmus ben de sonradan fark ettim

Evet gittik:)çok şükür Bi problem çıkmadı.eşimi zor ikna ettim ama geldik .gayet de hoş karşılandık sevdiğimiz yemekler falan:)kv iyi niyetli kadın başkaları rahat durmuyor işte maalesef
Ona iyi davranırsan inanki sen kazanirsin yarin Kayınvaliden vefaat ettiğinde eşin senin üstüne kat be kat düşer annesine davranisindan dolayı. Hemde eltine karşı kadını da mahcup etmemiş olursun sende yaninda değerli olursun kayınvalidenin . Sevindim gitmene. Keske benim Kayınvalidem de yaşasa da gelmesede olur hergun kızım diye aradigimda sesini duysam. Senin Kayınvaliden benimkini benziyor sanırım

Back
X