• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl davranmaliyim?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba bayanlar. 2 senelik evliyim. Eşimle büyük bir sorunumuz yok. Eşimin ailesi bize karşı diğer çocuklarına olduğu gibi değiller bize haksızlıklar yaptılar. İçimden onlara eskisi gibi davranmak gelmiyor. Onlardan çok sogudum. Daha mesafeli olmak istiyorum. Ancak esimde onlarin yaptıklarının yanlış olduğunu soylemesine rağmen sanki bize hiçbir haksızlık yapılmamış gibi davranıyor. Ben ise çok kırgınım. Sizce nasıl davranmaliyim?

Size haksizlik degildir o esinize haksizliktir. O konuda da soz sahibi esinizdir cunku aile onun. Sizin ailenizle olan meselelerinize de esiniz karismamalidir, siz normal sekilde caniniz nasil istiyorsa oyle davranin,gormek istemezseniz gormeyin ama esinizin davranislarina da mudahale etmeyin bence

Eşiniz ailesini silemez sonuçta, hastalık var ölüm var er geç iletişim kurmak zorunda. Ama siz değilsiniz. Eğer yüzlerini görmeye bile tahammülüm yok derseniz görüşmek zorunda değilsiniz.

eşiniz umursamıyorsa sz de umursamayın, mıç mıç olmak zorunda değilsiniz ama sizce haksızlık yaptılar diye de kendinizi doldurmayın. eşinizle ailesinin arasında kalsın ne olduysa.

Yaptıkları haksızlık neydi ona göre değişir aslında.
Diğer yandan eşiniz zaten farkındaymış ama anne babasını silecek hali yok, sizi zorla evlerine götürmüyorsa dert etmeyin, karışmayın.

Merhaba bayanlar. 2 senelik evliyim. Eşimle büyük bir sorunumuz yok. Eşimin ailesi bize karşı diğer çocuklarına olduğu gibi değiller bize haksızlıklar yaptılar. İçimden onlara eskisi gibi davranmak gelmiyor. Onlardan çok sogudum. Daha mesafeli olmak istiyorum. Ancak esimde onlarin yaptıklarının yanlış olduğunu soylemesine rağmen sanki bize hiçbir haksızlık yapılmamış gibi davranıyor. Ben ise çok kırgınım. Sizce nasıl davranmaliyim?

haksızlıktan kastınız maddi ise bu sizi ilgilendirmez eşinizi ilgilendirir. direk sana bi saygısızlık yoksa senin soğuk davranma gibi bir hakkın yok maalesef..

Back
X