Sizce nasıl davranmalıyım?

haspam ya düğün tarihini bilmiyoda sanki düğününüz bu hafta sonu. daha ağustosa yarım yıl var yahu. şimdi ve sonrasında kendisine asla güvenme ne kv ile onun hakkında ne onunla kv vs hakkında hiç konuşma. aynı ortam içinde güleryüzünü bozma hiç yüz göz olma. birkere sinirine yenilipte cevap verirsen bidaha önünü alamazsın olayların. belliki kıskanıyo belliki ben büyük eltiyim kv kp sorduğu gibi banada sormak zorunda diye düşünüyo. hiç bir konudada sormak zorunda değilsiniz.

Onlar ne dusunmus , ne demis bence en son takilacagin sey olmali..
Ve nisanlina ,sorma ne konustuklarini..belki iyi niyetliler
Belki kotu bilemeyiz..
sonucta suana kadar zararlari olmamis.
ama bundan sonra arkadas olmak yerine mesafeli olun
Bu daha iyi inanin..:26:

Aranızda şehir farkı var ve pek oralı olmadığınızı söyleyip nasıl bunca şeyi duyuyosunuz ben anlamadım
Telefonlaşıyosunuz sanırım, tarihi de sizden duyduğuna göre
Tavsiyem, alt katında oturan kayınvalide bile bişey anlatmıyosa sizde anlatmayın
Şimdiden bu kadar telefon trafiği, mesafe koymanıza engel olacaktır

Kıyasa gelince hemen hemen her elti de oluyormuş
Ama sizinkiler bi hayli komik olmuş
Gelinliği satın alsın, tektaşı hemen taksın, mobilyayı bizim aldığımız yerden alsın seçeneklerinin hiç birinde mantık zerresi göremedim
( Kiralamak daha uygun ve ilerde yer kaplamaz, tektaş sözde takılsa ne olur nişanda takılsa ne olur, inegölde daha uygunmuş mobilya vs. )

evet biraz küçük ayrıntılara takılırım malesef..
fikir verebilirler tabiki.. ama satın almam gerektiğini hem bana hem nişanlıma söylüyolar gerek varmı..
buna bu kadar takılmam tabiki ama söz günümde bigün sonra nişanım var günü onlara danışılmamış bu söylenirmi?
haklısın sınırı aşmamak gerek..

işte ben hep iyi niyetli sıcak yaklaşıyorum her zaman herkese oldugu gibi.. mesafe koymayıda öğrenmeliyim artık.. dişe diş olmamı nişanlım istemiyor bende onu bu saçma konularla üzmek istemiyorumm..

evet canım nişanlımda cevap verme boşver diyo sen slmını ver ama bu konulara girdiginiz zaman uzak ol bişey paylaşma diyo.
çok teşekür ederim önerilerin için canım

evet artık söyleme vazgeçtim dedim başta ben istiyodum anlatmasını iyi olmuyo baksana her halta karışıyolar bundan sonrada mesafemi koruyabilirsem sorun olmucaktır umarımm

whatsaptan konusuyoruz ve nişanlım benim sormam üstüne anlatıyo yoksa oda ben üzülürüm diye pek anlatma taraftarı değl ama ben sanki onların davranışlarını öğrenmem gerekiyo gibi hissediyorum. yanlış düşünüyo olabilirim. beni ilgilendirmiyo olabilir. ama merakta ediyo insan sonuçta onun yengeleri. ama etmicem bundan sonra onlar ne derse desin umrum olmıcak rabbimin izniyle..

konuşsun dursunlar sen bildiğini yap. bir kere taviz verirsen -1 olursun. inatlaş demiyorum arada öyle bir mesafe kur ki o çizgiyi geçemesinler. bu süreç içinde de canın ne istiyorsa onu yap, içinde bir uhde olarak kalır sonra hepsi...

Canım bence kötü bir şey dememiş ha şöyle olurdu ona yapıldı neden bana yapılmadı, neden ona güzel mobilyalar tek taşlar alındı filan dememiş ki sonuçta senden 6 sene önce evlendiği için şöyle yapsan daha güzel olmaz mıydı demiş yani belki de satın almanı hatıra kalmasını istemiştir ne güzel satın al diyor işte sana iyiliğini düşünüyor iyisi olsun istiyor, tektaşını neden takmadın demiş hasetlik göremedim ben burada her zaman büyük olan elti küçüğüne önerilerde bulunur hem düğün tarihinden haberi bile yok demiş o zaman hazırlıklarınızdan nasıl haberi var siz tel de konuşmuşsunuz ki size nasihatlerde bulunmuş size düğün ne zaman diye sormadı mı hiç konu açılmadı mı, hadi onu geçtim diyelim kaynanasıyla arası kötü eşininde mi annesiyle arası kötü herhalde kaynınız düğün tarihini biliyordur karısına söylememiş mi bu bana enteresan geldi o kadar muhabbet edip düğün tarihi üzerin konuşulmaması. Hem ayrı şehirlerde olacakmışsınız gerek yok takmaya ortada çok bir sorun yok yani.

ben bir sorun göremedim biraz uzaktaoldugunuz için durumları farklı anlamılta olabılırısnız. sana eksik olanlarlailgili bizim böyle oldu sizinde olsun demek her eltinin harcı degıldır. (genelde kıskanılır ona bu alındı bana alınmadı dıye)

bence bıraz size buyukluk yapmak ıstemıs ve samımıyet kurmak ıstemıs gıbı geldı. yoksa kotu nıyet olsa o da sana kv ıle kotuyuzdemezdi.
karsındakı suan ıyı nıyetlı gıbı gorunuyor bence sıkma canını ancak herzaman hazırdada durmayı ogren. bugun sana artı bısey yapılsa demekkiondada başka seyler duyacaksın.

buyuk eltın buyuk eltın olarak kalsın, bılmedıgın seylerı sorarsın adetlerını ogrenırsın ama onun dışında fıkırlerıne kulak asma yoksa nısanlının aılesıyle ıyı gıden ıletısımıde kötüye cevırebılırsın.

dugun tarıhını bılmıyorum dıyerekde bence bıraz kırıldığını sana bellı etmek ıstemıs kendını dışlanmış gıbı hıssedıyor olabılır.

öncelikle eltilerle yakın mı oturacaksın
uzak olabildiğin kadar uzak ol bu kıyaslamalar benzetmeler kıskançlıklar hep olur her eltiyle olur.tvasiyem sakın onlarla bir olup kvni çekiştirme aksine çok iyi geçin.onlardan farkın olsun.umursama hiç bir şeyi her insan farklıdır dimi:)nasıl istiyorsan öle yap düğününü al eşyanı kimseyi dinleme

hersey bı yana ''gelinligi bız satın aldık sende kıralama satın al'' dıyen bı eltı mı kıskanc?
bende satın almayı cok gereksız buldugum ıcın kıralamıstım ama , bu elti eger ''bız gelınlklerı kıralamıstık , sende kırala nıye satın alıyosun '' deseydı kıskanclık yapmış olurdu.burda bı tezatlık var..

haa herseyıne karısıp,sureklı yorum yapıyor dıye rahatsız olursunuz,haklısınız o ayrı ama ben buna pek kıskanclık dıyemıyorum..
bılmıyorum ben mı yanlıs anladım konuyu..

Haklısın içimde uhde kalmasını istemiyorum hiç bişeyin elimden geldigince buna engel olucam inşallah..

Ya zaten ben bugune kadar dedıklerını hıc kotu anlamadım en son tarih konusu geçtiği zaman kafam dank etti çok üzüldüm bu sefer her yaptıgıına dedigine kulp buldum işte böyle. Bizde böyle oldu diye konusulabilir ama niye sizdede böyle olsun deniyo onu anlamıyorum eger ben sınır koymazsam sorun devam eder koyarsam etmez heralde

Onu dışlayan yokki böyle hissetmesi çok saçma ya

Onu demesi kıskanclık degil tabiki bencede ama satın almam gerektigini hem bana hem nişanlıma söylüyo ben gerek varmı yani

Sükret halinee :) ya onlarin ki eksiksiz degilde eksik olsaydi, seninkinide eksik isteselerdi ?
Sen yine istediklerini al ama kötü cevap verme, sen kötü olma, iyi olan sen ol, Laf gömmek güzel birsey degil, güzel güzel konusmak varken :)

Ayrica Böyle sorunum olacaksa, 1000 tane bunlardan olsun yani, ben memnun olurum :)

işte insanın canını sıkıyolar bazen ama haklsınız takmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…